Djur-rum??

Ja o Linda på jobbet har ett litet projekt på gång...
Vi ska fixa till ett sk. Temarum - med temat Djur! Hehe, Sjukt kul ändå !
Har köpt sånna där stora blad på Ikea o gjort en liten kojja i ena hörnet av rummet..
Hängt en stor sol i taket,  de två garderoberna är nu två små kojor man kan krypa in i med tyg på väggarna  o på golvet är det en massa filmar o mattor o sittkuddar, Sjukt gosiga, som stora uppblåsta igelkottar o "sköldpaddor"??!! ehm... O lamporna i taket har fått softat grönt ljus.. o på hela ena väggen är det som ett stort akvarium mee massa fiskar, Inte riktiga givetvis men ändå!
Hmm , vad har vi gjort mera? Fönstret är täckt av "lianer" o mossa som hänger ner..... o överallt i rummet kryllar det av djur  i alla former o färger-.....  Så man kan väl säga att det börjar arta sig..hehe
Det hade nog vart ett rum ja velat ha som liten sketonge!

Och nej jag jobbar inte på ett psykhus!! Även om man ibland kan tro det, jag jobbar på en förskola!
Sjukt kul, en av ungarna verkar tro att han är en apa med, så han ska hänga runt  halsen på mig hela dagarna... o iomed att han väger typ 5 kg är det ju inte såååå betungande.... världens gosigaste lilla djävul!  Det är MIN nya idol, en sån vill jag ha själv!  Jag skulle lätt adoptera han om ja fick.

O ida skulle vi egentligen vart hemma hos Mona på vår planering..hehe.. Men hon är tyvärr lite sjuk denna veckan =( Så vi får ta det en annan dag!  Vi höll till på jobbet istället o käka alldeles alldeles nybakade ciabatta med oliver.... Mmmmm.... O lite skagenröra o ost med marmelad o paprika i massa färger o drack thé till... Himla smarrigt, blev kanske inte så mycket effektiv tid, Men vi blev mätta o belåtna iallafall =) Hon är för övrigt riktigt rolig, Mona alltså! Hon har försökt fixa ihop mig med hennes son ett tag nu...tss.... o lillsyrran min med hennes minsting... Det råkar nämligen vara så att vi är lika gamla.. 84 o 86or alltså... HAN skulle ja kanske kunna para ihop min vän med? hmm, Han är en riktig sötnos faktiskt...  Lite väl lockigt hår kanske...hehe.. Men det går ju att klippa!

Är för övrigt sjukt sugen på nått salt, kommer inte på vad bara, o det är sanslöst irriterande att gå o längta efter nått som man inte kan klura ut vad det är.... *sucka*
Så de blir la till o borsta tänderna istället.... blää.. O vår tandkräm är så stark, det gör ju ont under tungan!?  Vet faktiskt inte om jag gör rätt ens.... haha, brukar du få tandkräm under tungan när du borstar  dina tänder?


Godnatt på dajj...

Grey's Anatomy börjar för övrigt riktigt bra iår =)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback