en liten tanke bara..

Har tänkt lite på det där... Folk säger P6 bör socialisera mera... Ja, det kanske vi bör. Det är tydligen så mycket internskämt i pp6, så många historier vi vet om men ingen annan att det skapar en känsla av utanförskap hos dem som umgås med oss eftersom de inte vet vad allt handlar om`?! Är det konstigt då? Vi är ett gäng på 15 pers, ge o ta ytterligare folk därtill som slutat o hänger med oss ändå... ok, så nu ska tydligen hela världen kunna förstå våra skämt eller kunna våra historier, dela våra minnen?!

En fråga då? I vilket kompisgäng kan man allt fran början i? Om man kommer ny till en grupp som känner varann, givetvis hamnar man lite utanför allting, men sedan hänger det la på dig själv om du skall komma in i det eller ej?! jag menar, om jag kommer till några jag inte känner, utgår jag från det då och lär känna folket? eller borde jag utgå från att de känner varann och mobbar mig eftersom jag bara vart där i 5 minuter?!

Nej trött blir jag.
Jag umgås faktiskt med vem jag vill. ÄVEN när vi ordnar fester. Jag vill hellre hänga med dem jag känner än dem jag inte känner.. Sedan att jag pratar med dem med, men jag är faktiskt inte mer än människa och inget übersocialt monster som älskar att socialisera lika mycket med alla! Givetvis gillar ä'ven jag att umgås med dem jag gillar.

Pucko! Försök inte ens ändra på det, för du har förlorat kampen redan innan du startat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback