Back to stockholm?!

Tjenna,
vet du vad?
Jag har vart uppe sen halv 6. Hur störd är jag på en skala?! Nåt enormt tydligen för jag vaknade på eget bevåg, UTAN väckarklocka.. Ja du ser ju själv. Vägen är på väg att gå under! Kommer ju bli intressant ikväll när Patrik kommer över, jag kommer la däcka tidigt som fan! Eller så gör jag inte det bara för att kroppen jävlas med mig, o då kommer jag väl sova som ett djur imon istället.... Hahah, jaja det är ett senare problem! Bjöd för övrigt med honom till sthm när mitt kära lilla p6 skall ut och busa på östersjöns "vatten". Vi åker ju upp tidigare o stannar där hela helgen ju. Kan ju va kul o ha med honom då tänkte jag! Han tackade ju dessutom ja!!! Wiiiie! Haha, sedan kom jag på att crap, det innebär ju att det finns ett par jag inte "kan" träffa... Det blev ju så jäkla lyckat sist menar jag! Äh, den ene kan nog se till att vara uppbokad, behöver kanske inte ens tala om att jag kommer dit, fast han vet att jag ska upp ngn gång i oktober.... dock inte riktigt när! Den andre däremot tror jag har lite mer koll. Vet ej om han frågar dock. =) Nevermind. If they ask I will tell, if they don't I won't!

Hade däremot vart himla trevligt att ta med Patrik till underbara, eller vampire lounge... Har som sagt kärat ner mig i de där chokladaporna =) EN sån ska jag bara ha. En! Bara en! Eller okej, kanske två =) Tänkte kanske hinna med lite shopping uttöver det? Köpa en tröja kanske, eller ngn väska?! Skor hade vart himla najs! Oooooh, det ska bli himla trevligt no doubt! =)

Kommentarer
Postat av: Mart

Finlandsfärja på gång?!

Postat av: -H-

Trillade in via Tjuvlyssnat :) Oh vampire lounges glassdrinkar :D Var där för 2 veckor sen och vill dit igen snart :)

2008-09-25 @ 19:50:16
Postat av: Anna*

@Mart: Det kan du fethajja =) En hel kryssning bokad enbart för studenter små =) Kommer sluta illa, det vet jag redan nu!



@ H: Vet ej vem du är, men kul att du hitta hit =) och ja, de drinkarna är underbara! häng där runt den 10e så kanske vi ses =P

2008-09-25 @ 22:38:12
URL: http://snyggannas.blogg.se/
Postat av: Mart

Låter fullkomligt livsfarligt.. Men du verkar ha kommit hem levande i alla fall? :)

2008-10-05 @ 22:37:19
URL: http://mart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback