Dagens rubrik!

Dagens med tetiga rubrik!

" Pussycat fruktar för sitt underliv ”Vi har blivit varnade att Storbritannien är det värsta landet."

Vad är det
dom skriver egentligen?! Herregud, jag blir mörkrädd!

lite kärlek

Hmm jag tror att jag var på en fjortisfest igår =) Den så kallade nollefriden har lett till oanade konsekvenser där alla kikar på varandra och ja jag vet inte riktigt vad som händer.. Men det verkar som att det kan bli en intressant nollning som sagt! I like this =) I like this a lot!

Mer kärlek till folket!

Det var kickoff igår inför nollningen, bara faddrar, holy hell... dra in dessa oskyldiga människor i p6 besynnerliga universum. Men de verde trivas alldeles utmärkt, och som tröst etersom vi återinfört nollefriden så ja blev det lite par på kickoffen.. hahaha Jag älskar det!

Men jag har sagt det förr och säger det igen. Mer kärlek till folket!

Party i Torslanda aka the Hood!

Hell, gårdagen var itnressant no doubt! Först en galen färd dit, och med galen menar jag hysteriskt galen! Tjenare, Håkan, Matte och Anders sitter i bilen... Håkans volvo, en riktig gamling... Och vi kan säga att ALLA kurvor från mitt hus till Räkans togs på två hjul... många lakritsränder efter oss och många skrik från mig senare.... Tjo vad det gick! Skulle dessutom  plocka upp Jimmy, så fem pers i denna bil. Och jag tror inte at jag vart så rädd många gånger alltså! GALNING! Men som du förstår så kom jag fram =) Himla gulligt litet radhus de köpt sig turturduvorna =) Påminner om dem i Hulan, vet inte om alla är uppbyggda efter samma princip iofs. Men vårt i Lekstorp såg annorlunda ut.. Anyway, det var la en drygt 30 pers där och det var fan så skojj faktiskt! Riktigt längesen jag var på en sån tokig hemmafest! I like!

Givetvis så blir man lite onykter, konstigt när köket bestod av sprit typ och under inverkan av alkohol så kanske otippade saker sker =) I love you honey. Det finns ju en gosse då va, as usual! Back in the days så hände aldrig något, men det var något om du förstår vad jag menar. Och detta något är väl kvar vad det verkar som. Livet är lite väl underligt I tell you!
Vet inte hur mycket jag skall utveckla. Men om du är nyfiken får du väl fråga så kanske det kommer opp i ett annat inlägg!

Men Karin är ju såååå söt! Gullunge alltså! Och jag tycer det är så fint att dom är så söta ihop! Köpa hus är faktiskt ändå ett rätt stort steg, speciellt med tanke på hur deras förhållande har sett ut.. Det var ju typ, hej fan va kul jag heter Patrik och jag heter Karin... fan nu skaffar vi barn. Oj vart ska i bo, ja och nu är flickan snart ett år och de har hus o volvo därtill =) Cute som sagt!

I love them!

Sedan ja alltid gott o träffa the gang igen! Haha lite trist att det baar är jag kvar som är tjej, Hann försvann ju för ett tag sen och vart hon är nu är det ingen som riktigt vet. Trist men that´s life. Prata gamla minnen, tar tillbaka mycket annat..... Hehe.. Det störda var ju när vi stog i köket och in kommer "Bo"(?) och säger hej hopp, räkan jag ska ha sex med din tjej, vi är några stycken... med vem frågar thomas? Oj ja din syster, hans tjej och din syster! sen blir det slagsmål. Men dom asgarvar bägge två!? Well I dont know, men de där öborna de verkar lite underliga =)

Nu ska jag iväg, ses sen baby! Miss you already!

Kärlek!

Jag har kommit på det, att jag borde egentligen ha dejtat en sångare vid det här laget. Faktiskt, så det är lite tragiskt att jag inte gjort det, och jag har inte fått en enda sång skriven om mig =) Stackars mig... Ajja skämt åsido. Jag lyssnar på Love grows where my Rosemary goes just nu, så himla fin låt faktiskt. Och ja jag hade tyckt det var himla trevligt om någon skrev en sång om mig... Jag vet att micke ritade av oss en gång. Inte porträtt så som vi ser ut egentligen. Men ändå, jag kommer inte ihåg riktigt hur den såg ut teckningen bara... Lite animestuk tror jag... ANyway när vi var i stockholm en gång, skulle på sjöslaget, så craschade vi hos honom. Satt och bläddra i ett block med papper för vi skulle väl skriva nåt vad vet jag, och kommer över den där teckningen. Mitt hjärta gjorde faktiskt lite ont! He made that for us, when he loved me. But he doesn´t no more. Asså jag vet inte, klart det känns lite tragiskt på något vis. Själva tanken på att "sluta älska". Det finns nästan inte. Hur kan man sluta älska? Det är som är så bra! Det är underligt. Hur snabbt det kan gå egentligen. Från inget till kärlek till inget. Men jag antar att det är lite det som är charmen i livet, oförutsägbarheten, no?

Idag är planen faktiskt att gå på ett kombinerat party =) Det är inte bara födelsedagskalas, det är även inflyttningsfest, men inte slutar det där, no no no, det är dessutom hej-jag-har-blivit-pappa-fest! Smaschit va?! Ibland har man tur du, gillar man inte att ha fester får man la helt enkelt slå ihop dem =) Dottern den lilla söta befinner sig på tryggt avstånd hemma hos mormor!På tal om det, fy fan vilken jäkla babyboom det är då! Helt sanslöst! Min syrra fick barn förra året, en liten gosse, kompisen (som jag ska till idag) fick en tös, min bror på nyårsafton, en liten gosse, min kusin i maj en lite tösa, min andra kusin(tillika den förras syster) också en tös, en annan kompis skall ha barn nu i höst och nu i vinter skall min jobbarkompis ha.
Sedan får vi la se, det är väl ett par som jag inte har en aning om ännu som skall ha uttöver... Det ä det alltid! och jag håller faktiskt med Micke, i den här familjen/släkten är det alltid babyboom, KAN iofs bero på att "barnen går i ett" eller ja min yngsta morbror är lika gammal eller nåt år yngre än min äldsta kusin, och ja, sedan har vi väl i stort sett varje ålder från hmm ok min yngsta morbror är 76a och sedan ner till, vad ska jag säga, kusinen som är 2 veckor? Sanslöst men sant, och vi blir inte färre. Jag tror att min lilla famillia kommer att ta över Göteborg, och sedan västkusten och ja sedan sprider vi väl ut oss tills vi äger Svea Rike Det hade vart fint.... Eller så nöjer vi oss helt enkelt med Göteborg. Det är en fin stad som vi alla älskar!

Life is wonderful honey, dont you think? Well i Do love you!
Man kan älska alla så ut och älska lite nu =P

Drömmar, bekymmer och lite bön!

Ja gissa du,
älsklingen är faktiskt hemma, på en fredag! Kan du begripa detta vidunderliga fenomen. Men man säger inte en regel som inte har ett undantag no? Själv har jag väl alltid betraktat mig som ett undantag rån de flesta regler, så även allmänna bestämmelser. Hur jag däremot förefaller i dina ögon är för mig mindre intressant. Min mamma sa till mig att "om du visste hur lite andra lägger märke till det du bekrymrar dig över hade du inte alls vart så orolig!" Min mamma är en klok liten fröken. En riktig älskling faktiskt. Precis som jag =) Att vija bli precis som sin mamma är ändå ett bra betyg för henne, vill jag lova. Hon är långt från perfekt, men däremot underbar. Min pappa är likadan, men jag vill ju inte bli någon man därför är hon den enda som kvarstår. Jag hade däremot inte bangat på att ha en kärlek som de två har för varandra. De är varandras totala motsatser och driver varandra till vansinne emellanåt. Men att se de blickar de ger varandra gör mig varm i hjärtat. VArm i själen faktiskt. Som förra helgen när vi var på Kajskjul 8, mamma, pappa, tina och jag. Det var mysigt att se dem så lyckliga tillsammans. Och det är precis vad jag vill hitta i en kille. Någon som gör mig lycklig, någon som får mig att le. Du ser den här lilla flickan tycker om att le. Har du sett mig så vet du. Tårar ser du inte ofta på mina kinder, däremot ett leende som går från öra till öra. Eller vid lite färre tillfällen blixtrar som skjuterut från mina ögon. Nog om drömmar.

Anledningen till att jag var hemma idag är inte mindre simpel än att jag var trött. Var tänkt att jag skulle gå på en sk "pizza och vin"-kväll hos Mary, dock en underlig blandning, sedan kom jag dessutom på att det ligger ute på hisingen. Ack detta hisingen som lockar så många i fördärvet =P Tur att Farfar kom iland från denna fasansfulla ö! Skämt åsido. Men jag tyckte däremot att vägen dit vara på tok för krånglig när soffan min låg 2 meter bort. Sagt och gjort, soffan segrade över behovet av sällskap. Därför är jag hemma, ensam, på en fredag.

Det och det faktum att jag skall på "hej-jag-har-blitt-pappa-fest/25-års fest/inflyttningsfest" imorgon på nyss nämnda ö. Därför vågar jag inte heller riktigt riskera mitt rykte som göteborgare genom att två dagar i rad tillbringa tid på denna ö och kanske därmed namnge mig själv med epitetet "ö-bo". Det fungerar inte så för mig, därför håller jag mig hemma i stan =)

Frågan lyder dessutom hur jag skall förklara min eventuella frånvaro under ett event som kräver min närvaro. Inte mitt bröllop, inte min födelsedagsfest, men nära nog. Problemet är ett faktum.

"Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är."
Inte för att jag direkt är kristen. Men det borde å andra sidan betyda att jag har alla mina "tjänster" kvar! Så hjälp mig nu och se till att det inte skapar ett hinder jag inte vill ha!


Love you honebun!

Störd dans!

Hysteriskt störd människa!
Galet var ordet!Sådärja!

Dagens horoskop!

Om du litar på ödet så bör du våga släppa kontrollen.
Lita på att det som sker i ditt liv just nu är det bästa för dig.
Om du försöker påverka så kan det hända att du ångrar dig senare.

- Intressant med tanke på dagens samtalsämne, Mary!

Gillar du nudlar?

Har du flyttat hemifrån och ska försörja dig på studentlån? Förbered dig på att leva på existensminimum. Glöm allt vad biografer, caféer och lunchrestauranger heter.Egentligen är det redan kört från början. Som heltidsstudent får du totalt 7 492 kronor i lån och bidrag från CSN i månaden. Har du en hyra på runt 3 000 kronor kommer du ungefär att leva på existensminimum  (4 258 kronor ) när den betald. Enligt konsumentverkets beräkningar kostar sedan telefon, bredband, tv-avgift, el och hemförsäkring ytterligare ungefär 1 000 kronor i månaden för en ensamstående person. Kvar har du alltså runt 3 300 kronor, eller 110 kronor om dagen att leva på.Killar har mindre att leva på


Den dryga hundralappen ska räcka till mat, studielitteratur och nöjen. Kan man spara någonting här? Äta det måste man ju. Killar, 18-30 år, äter enligt Konsumentverkets beräkningar, för 1 920 kronor i månaden om alla mål äts hemma eller ur matlåda, medan tjejer klarar sig på 1 480 kronor i månaden. Det får en förstås att undra om inte killar borde få en femhundring extra? Kanske är det pga av näringsbrist som killarna är sämre studenter än tjejerna nuförtiden?En påse nudlar kostar runt fyra kronor. Billigt är gott. Men killar kanske behöver två påsar...
Ät hemma


Lunch ute, beräknat på 20 ggr i månaden, kostar 1 400 kronor. Det innebär att en kille skulle ha 320 kronor över efter räkningar och mat. Så glöm utelunchen. Satsa på att bli hemmakäkarkille och få 1380 kronor över. Försök att inte irritera dig på grannen i studentkorridoren, hemmakäkartjejen, som har 1880 spänn över, eller en köpkraft som är 36 procent starkare än din.Drick kaffe hemma


Maten kan man alltså spara in en del på, men kanske ännu mer på drickat. Cafébesök är förstås tabu. När du vaknar på morgonen har du som hemmakäkarkille 46 kronor över att röra dig med. En trettispännakopp kaffe på vägen till morgonföreläsningen är förstås inget annat än en ekonomisk katastrof. Inte ens en studentska som har hela 62 kronor om dagen att röra sig med har råd med det. Så hur kommer det sig att caféerna i Göteborg är överfulla av människor som ser ut som studenter? Kaffe dricker man hemma.Drick öl hemma


Samma sak gäller alkohol. Ett sexpack starköl (tre liter) kostar av billigaste sort 60 kronor på systemet. För att få till en blöt kväll hemma krävs alltså lite ekonomisk planering under veckan. Men vad värre är, bestämmer du dig för att gå ut får du betala minst det tredubbla för ölen på de billigaste haken längs Andra Långatan. Så sitt hemma, eller drick bara vatten.Pengar är en bristvara för studenter. Åtminstone för dem som lever på studielån.Lite över till nöjen


Kan man spara in på fler nöjen? Ett biobesök kostar en hundring, en cd en och en halv. Var det någon som undrade varför svenska ungdomar, framför allt killar, laddar ner filmer och musik från nätet? Med 46 spänn om dagen, som också ska räcka till studentlitteratur, kläder, preventivmedel och annat, så är det förstås klart att man nollar film och musikkontot om möjligheterna finns. Som tur är verkar studenter inte vara speciellt hemfallna åt att begå andra brott.Borsta tänderna


En glasspinne kostar 15, en påse chips 23,  en läsk tio, ett paket cigaretter 45? Vad händer om man får hål i tänderna? Hur många dagsbudgetar går åt då? Och vad händer om cykeln blir stulen? (att åka med kollektivtrafiken är ju inte att tänka på) Nä, det här går inte ihop...


Skaffa ett extraknäck eller ring mamma och pappa. SnoddGöteborgskalas!

Då var det dags igen, Göteborgskalaset har intagit staden och alla fylls av glädje över detta faktum. Eller nä, stryk det där föresten! Då var det dags igen, årets Wannabe-Göteborgskalaset, därför omdöpt till Kulturkalaset. Behöver jag påpeka skillnanden i namnet även avspeglas i atmosfären. Kärleken på gatorna är borta och ersatt av en mer kulturell kärlek. Enligt politikernas måttstock. Mångfald for the win?! Jag håller med. Många var apraka på det förra, vilket kanske inte uppskattats av alla, jag kan förstå det. Men varför byta inrikting helt?! Varför detta tråkiga? Varför sprida ut över hela stan? Varför inte vilja glädja folket med en fest som de sett fram emot hela året?! Jag har inte besökt kulturkalaset än. Hur länge har det hållt på? 2-3 år? Pratar jag om det med människor jag känner säger de samma sak. Ingen vill gå dit. Göteborgskalaset var en plats att träffa ALLA man känner. Gammal som ung. Alla fick en plats att mötas, att springa på gamla vänner från förr. Släktingar, vänner, grannar.. Men inte en jävel går ju på kulturkalaset. Okej jag erkänne det finns punkter jag vill se. Som Magnus Betnér på humorkvällen ikväll. Absolut! Allt är inte crap. Men varför ödsla bort så mycket tid och pengar på strunt när man kunnat dela om utrymmet. Fine bredda Göteborgskalaset, kultur är viktigt att bevara, men även skapa ny. Omstrukturera då det som var. Men ta för fan inte bort det och ersätt det med någon slags fisförnäm kusin från New York?! Snälla lilla du. Vad tror du vi är? Jag är inte någon fisförnäm, tanta, jag uppskattar det folkliga, att kunna prata med vem som helst på gatan och de bemöter mig med respekt och är trevliga och uppskattande för det. Göteborgskalaset för mig tog fram alla de sidorna ur invånarna häromkring. Jag saknar det. Jag saknar den kalasstämning som infann sig hos alla.. Hela sommaren var en stor uppladdning för kalaset. Kalaset med stor K. Det kalas som fyllde hela Göteborg med fest. Men inte en jävel ser fram emot Kulturkalaset. Det är med ett ryck på axlarna man konstaterar att det är här nu igen, -"ska du åka in eller?"  -"Vi får la se". Samma ord, en väldig skillnad på tonfall. Borta är kärleken ersatt med vemodet.

Tråkigt att berövas på en folkfest som merparten ändå uppskattar. Fine, utveckla konceptet istället för att avveckla det. Men ersätt inte med något annat och låtsas att det är likvärdigt!

Jag fick en syster!

Tjenna,
jag fick en lillasyster idag. E riktigt söt en. Tjockt svart hår, alldeles krulligt. Mulatt. Riktigt söt liten flicka, hon är 12 år. Vafan tänker du, tänk du det. Hon var givetvis ledsen över att hon inte "får bo hemma längre". Men vad ska jag säga. Jag är glad att hon är hos oss. Vi har kännt henne hela livet och vi älskar henne för vad hon är. Och nu har min familj uttökats med ytterligare en medlem. Älskade unge! Så idag när vi gick på bio så var det de fyra systrarna som gick. Tänk det du =)

För JJag skulle göra så att det vita vart genomskinligt, men jag har inte hunnit så långt att jag lurat ut hur man gör det ännu =)
Don't hate on me =)

Jag är ett charmtroll....tydligen!

Hej hej,
allt gott i livet vännen? Jag mår faktiskt riktigt bra, mina sk mandlar eller vad katten det nu är jag har som har växt ut ur halsen ett tag har försvunnit, så nu ser jag inte ut som Frankensteins monster no more! Yey! Iallafalla inte pga av knopparna =) Sedan har jag väl lite andra skavanker som kan påverka mitt utseende.. Heh.... neeeeeeeeej jag bara skojjar såklart, jag som är så himla underbar o fin!! =)

Tog mig faktiskt en liten promenix med kidsen idag, ända bort till vikingagravplats nr 2 i Gåbo, sug på den du.. Eller ja okej jag vetekatten om det var vikingar, men nån forminnesgrav. Orkade inte läsa igenom hela skylten så jag vet inte från exakt vilket år det är. Kanske var det 600-700 ngt. Läs på din egen historia om du är nyfiken! ANYWAY, så kom vi dit, lattja lite, lekte ljudkurragömma osv. Riktigt mysigt. Men det bästa av allt, vet du vad det var? Jo det var våra blåbärshalsband! Smaskigt som bara den vill jag lova. Det blev en hel del i burken med. Ungefär en liter om mitt ögonmått inte ljuger för mig, och utöver det fick vi nog ihop en 25 halsband som vi sedan smaskade i oss.... Snacka om att vi var blåa om både läppar och fingrar men även tungorna när vi kom till Bamba!

Mamsen trodde la att jag var blåfrusen =P Love you Mami!

Sedan på eftermiddagen så gjorde vi blåbärspaj, och snacka om att det var gott eller! Bästa jag ätit på länge! Hahaha, dessutom så har jag fått mig två små beundrare på jobbet! Ja inte samma som det brukar vara, detta är en annan förskola serru. Och hela tiden hela tiden ska de hålla mig i handen när vi är på promenad eller sitta brevid mig i Bamda eller när vi äter mellis eller ngt. Eller leka med mig ja du fattar... Och när vi var ute i skogen så stod de o tissla o tassla ett bra tag, sedan  ser jag hur de stelnar till och sedan ropar; Anna är söt! och så blir de generade och sätter sig ner o plockar blåbär igen! De fortsätter tisslet, och håller på i samma stil hela dan =) När vi sedan sitter o äter så sitter de på var sin sida om mig och viskar alternativt mimar; Jag älskar dig! När jag sedan svarar så blir dom så härligt generade att jag bara måste fnissa! Älska ungar! Dom är ju helt underbara!

Jag vet första terminen jag jobbade, så träffade jag en gosse, vi kan kalla honom Abel. Hur go som helst. Jag blev hans idol och ja jag tror att han friade varje dag den våren. "När jag blir stor ska vi gifta oss Anna!" =) Sedan kom sommaren och han började sedan i förskoleklass. När hösten kom gick jag dit med de stora barnen och åt i Bamba. Hälsade på min lilla goding, men han ignorerar mig totalt! Sedan ute på gården så går jag fram till honom och frågar om han har glömt av mig? Då ser han sig oroligt omkring och säger sedan;
Nej, det är klart att jag inte har! Men jag var med min nya tjej då, och hon blir så svartsjuk!!

Kan man göra annat än älska dom? =) Frågan är bara vad jag gör som får alla dessa knattar att älska mig... Hahahha, usch jag gillar inte where this is going!

Jag antar att jag inte har så mycket vettigt att säga egentligen, men det har jag ju å andra sidan inte haft på många år, så om du läst min blogg innan vet du vad som gäller! Om inte så är jag ledsen över att jag sabbat en stund av ditt liv...hehe... Shit happens kan man ju säga!Just det, jag råkade ut för en så söt liten person för ett par dar sen, apropå precis ingenting så föreslog han att vi skulle börja dejta. Detta är alltså en vuxen människa, inte ett barn för omväxlings skull! Jag tror ju pyret skämtar vettu, så jag svarar väl i samma stil. Men han förefaller trots allt seriös, och säger; Jamen, om du ändrar dig sen så har du ju 30 dagars öppet köp!  Vad säger man då? Jo okej, vi kan väl börja dejta, men jag känner dig inte, och jag är inte kär i dig?!  I usually fall in love before I start to date a person... Kalla mig  gammalmodig, men jag är inte så haj på dessa nymodigheter =) Sagt och gjort, jag vet inte riktigt hur jag ska tackla detta dilemma. S för stunden gör jag inget alls. I'm sorry honey...


Nä nu ska jag sova, jag är ju trots allt en arbetande maskin. Kan ju inte komma som ett lik heller! Tjing!

This is me now!

Tja bejjjbe... Har börjat leka lite med photshop är inte så bra än så länge,
men men jag har börjat klura utdet här med layers o shit tex...
Så nyss gjorde jag en liten siluett av mig själv. Jag tycker faktiskt den blev riktigt fin.
Var från en viss "madagascar-förfest". Temat är för övrigt en klassiker vid det här laget!
Jag måste faktiskt visa dig, för jag är så nöjd.
Skjut mig om du vill, jag är nöjd iallafall! =)
Okej jag är nöjd =)

En trevlig jäkla kväll helt enkelt!

En intressant gårdag minst sagt. Förvirrande därtill och vi har lilla mig i ett nötskal. Det började med det tragiska faktum att Pelle skall flytta. Ingen rolig tanke, men inte desto mindre ett faktum. Men sagt och gjort så gav jag mig av mot Majorna. När denna underbara lilla filur dessutom blev ett år äldre just precis denna lördag så slog jag även in en ros åt honom. En röd en, som växt i min trädgård. Fint va? =) En ensam röd ros inslagen. Riktigt vacker sådan om jag skall vara ärlig. Han blev glad =) Därmed var dess syfte fyllt. Det var en riktigt trevlig tillställning dock mest med så kallade främlingar. Sådana är jag inte bekant med. Jag vet att jag inte träffat honom så värst ofta på siståne, inte alls faktiskt. Men det känns sorligt i hjärtat att han inte längre skall vara kvar. Lilla Pelle. Du är fin! Finare än du själv anar. Som sagt, väldigt tråkigt att du flyttar iväg. Jag vet inte ens vad jag skall säga till dig. I just miss you!

Kvällen gick dock vidare och många gick vidare till Bliss, ett oerhört litet ställe på magasinsgatan, inte särskilt bra heller om jag skall vara ärlig. Då är faktiskt M2 tvärs över vägen bättre, detta för att de har en skön uteservering på gården. Men men, nu var det alltså Bliss som var målet för kvällen. Där såg jag redan i kön in massa barn från Lerum. Intressant! Dansade och talade med folk när jag väl blev attackerad av en påflugen gigantisk karl. Inte min typ kan jag påstå utan att ljuga vilket förde mig till att jag flydde och slog mig ner vid ett bord med två flickor. "Hej, ursäkta mig jag vill bara sitta här en stund tills freaket där borta insett att jag inte är intresserad av att dansa med honom!" "We don't speak swedish....!" Alright... då blir det till att öva engelskan, eller i detta fallet italienskan eftersom det var därifrån de kom. Intressant och riktigt trevligt! Bytte namn och är numera vänner på det ökända facebook.

Därifrån fick jag sedan uplysningen om att de andra gick. Okej, vad tråkigt. Då får jag alltså antingen gå hem ensam eller stanna kvar ensam. Men innan jag riktigt hann bestämma mig gjorde Erik med håret det för mig. Numera är han dock Erik utan håret. Men fortfarande lika söt! Hängde med dom en stund och begav mig sedan ner mot operan för en promenad. Det började dock regna så promenaden kom av sig får jag erkänna.. Men jag kom hem till slut =)


Trevlig afton helt enkelt. I avskedets, förvirringens och överaskningens tecken.

Jag är nog en lite lycklig skit trots allt!Dagens citat!

Om du tar strypgrepp på dig själv, och du känner nått som sticker ut så har du svullna mandlar!

- Alright, får börja stryptaga mig själv då =)Dagens citat!

Du har talfeber fröken, du får ta den här medicinen varje morgon och en nästa halloween...
Nu ska jag faktiskt på semester, så ta hand om barnen nu. Jag kommer med nästa buss... Hejdå!


- Världens sötaste kid =)

Föresten...

Min senaste svordom är crabapple...!
För att översättningen är så sjukt äcklig!
Krabbäpple, yuck! =)
Vad är det föresten?

Trötta inte ut mig!

Nej jag vet inte,  men som sagt, jag är för förändring av det som har varit. Det som främst märks nu är att jag kanske inte är lika ivrig på att ta kontakt med människor som jag känner mer utnyttjar mig än ser fram emot mitt sällskap. Trist? Absolut! bli utnyttjad är väl inte direkt min dröm? Därför väljer jag ju då att koppla bort deras vagnar. Jag brukar klara mig ganska bra. Vi får se vad som händer i höst. Jag är glad att jag "råkade" radera alla nummer sist i sthm, det gör det lättare att höra av sig till vissa, eftersom jag inte har deras nr. Men de som hör av sig har jag svårare att klippa bort. Vissa sitter dessutom "fast" genom en massa gemensamma bekanta etc. Detta komplicerar det ytterligare.


Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag älskar dig. Och jag hatar nog inte någon faktiskt. Men om du behandlar mig illa så blir du behandlad likadant tillbaks. Jag har inga svårigheter att undvika dig. Jag kan däremot inte vara otrevlig utan anledning.

Bråk gör mig trött. Trötta inte ut mig!