Skridskor, aptrött, sommar?

Ok, get this.. Igår klev jag upp kvart i fem... Fattar du? Kvart i fem, det är väldigt tidigt. Det är 04:45. Det är ungefär då jag brukar lägga mig på helgerna. Jag mötte dessutom ett par grannar på väg HEM när jag var på väg till praktiken. De tyckte jag såg fräsch ut för att ha festat hela natten o ble smått förvånade att jag skulle till jobbet o inte i säng. Så kan det gå! Men men, kom till jobbet o satt där o slöa ett tag, runt 8 gjorde vi oss iordning för att dra till Ruddalen fr att åka lite skridskor! Mys? Solen sken och det var faktiskt heeeeeeelt jäkla underbart väder. Så ska vi åka underett tak? Wtf?! Så jag fulade mig, eftersom ja alla inte åkte samtidigt, tog vi ett bord på utsidan i solen, och där satt vi så de som tröttnat på att åka eller ville äta osv satt i solen me mig o myste... Lovely! Kom ju ihåg varför jag slutatt åka skridskor... Det är förbannat tråkigt faktiskt =)

Käkade min goa pastasallad, smarr, hade nog liiiiite mycket chili i min dressing, hahaha.. För hot blev det! Kände mig lite uttittad av en unges pappa som var med. Lite obehagligt. Han är ju gift. Föreslog att vi skulle hålla handen som en andra barnen... Ehm va?

Anyhow.. kom tillbaks till skolan, så ser jag att jag har massa missade samtal. Slutar tidigt serdu. Linda undrar om vi skall ses kl 1 på studs?! Hmm, why? Vet att jag skall träffa henne, men glömde ärendet. ILLA! ANyhow, mötte opp henne på "evas paley". Stavas det så eller? Satt o tjöta med henne, therese, maggan o andreas ett tag.. planerade lite, bokade lokal för omsits, för maskeradbal o hade allmänt mys helt enkelt... Men när linda drar upp det där om jättedildosarna... Då blev det iofs dags att gå =)

Kom hem, slängde i mig lite mat, och drog sedan ner på stan igen, denna gång till Victoria. Skulle planera cocktail-partayet med Carro o Alex. Visade sig att killen i garderoben stod o hängde med några polare, o de började klappa i takt när jag tog av mig jackan, hade typ 40 knappar så de tog sin lilla tid. Jävla grabbar o alltid stajla =P Lite pinsamt faktiskt... Men men vi satte oss o fick ganska mycke planerat, tänkte väl dra förbi Valand o flirta upp Sami om han vart onykter inför en grejj, men han var inte med. Förlåt Peter?!

fortsätter sen!

Ibland prickar de rätt...

Under torsdagen försöker du inte bara komma ikapp utan hinna med lite mer så att du kan ta en tidig helg. När du vill kan du vara väldigt organiserad, även om det knappast är ett dominerande drag hos dig.

Okej, vad är nu detta??

image215

Okej, jag har inte vart i hela stan då va... Men Dong da ming road har jag aldrig hört talas om... =P
Och jag tvivlar på att detär en genväg till stan?? =)

Äääh puckon =)  

Var iofs från shanghai men so? =P

Morpha på..

Hahaha, fy va roligt... Har hittat en morph på nätet, så har tillbringat senaste kvarten med att morpha mig med lite kul folk... Ganska sköna resultat en del faktiskt... =P Hahaha, killar blev ju bara "kvinnligare"! Men jag tycker nog att jag o Jude Law skulle få en ganska hyfsad unge =P Tog faktiskt två pojkar jag tycker är lite söta o kollade hur deras barn skulle bli... Det roliga är att av de två bilder jag fann, skulle deras barn "bara" bli en liten knubbigare version av den andre.. Creepy.. Jättejättejätteläskigt faktiskt, för barnet var så likt dem bägge!! Oh my, jag fick precis en uppenbarelse. Hjälp. Skall nog lägga mig nu. Det här var obehagligt!

Fast ja, den sista bilden jag la upp påminner mest om hon i Space balls tycker jag!image212

Lite könsdiskuss??

Känner att jag vart lite deppig o kort i mina inlägg på siståne.. hehe, Kan tilläggas att jag haft sjukt mycket att göra, och noll motivation att göra det jag egentligen borde. Allt jagar mig, allt allt allt, men nu börjar det lösas opp, det där stora svara orosmolnet jag haft ovanför huvudet. Jag har ju dessutom mitt söta lilla älv-paraply =) Naaaaaaaw så puttinuttigt då... Alldeles rosa! SÅ för att kompensera har jag på mig en blå fleecetröja, I know, pk osv. Men men, jag gillar faktiskt dem båda.

Det funderar jag på lite faktiskt.. Ok man säger, rosa är INTE bara för tjejer och blått INTE bara för killar, ok so far so good. Men om man ser till klädutbudet i affärer. Vad ser man? En flickhörna med små puttinuttiga kläder, kjolar med voalanger och de "fräcka" jeansen, de är tajta som fan och med "fräcka" blommor på. OK? Killarna avdelning.... Svart, blått o grönt så långt man ser! De "fräcka" jeansen de är nåt army-shit-liknande, med stora fickor osv och gjorde för att röra sig i. Vafan är detta? Lever vi på ja jag vet inte när? 1800-talet?? Har vi inte kommit längre? Sverige ett jämnställt land? My ass att det är. Jag är så jäkla anti!! Hahahah.... det här blev inte så muntert som det var tänkt... Ajja!

Okej att vuxna har separata klädavdelningar, det är väl logiskt, våra kroppar ser liteolika ut. Inte lika ofta killar har behov av bh och samma form på midjan etc... NI är inte dumma det fattar ni själva!? Om ni nu inte levt i en grotta de senaste ehm... ja hela ert liv och mot förmodan har internet där och fortfarande undgått detta faktum.. Hmm, ajja men barn ser likadana ut i kroppen till tonåren, till puberteten. Why the hell skall små kids infogas i rollen som "söt och präktig" eller "tuff och modig"?? Får inte flickor vara modiga eller? Och är dom det, så blir dom hyllade för det... en modig pojke lyfter ingen ögonbryna åt.. Löjligt!

På jobbet uppmanar jag nästan pojkarna att klä ut sig till prinsessor, dock inte alltid lika uppskattat av päronen. Men egentligen? För vems bästa är det? Blir man homosexuell av att känna sig fin. För de känner sig såååååå fina i sina prinsessklänningar med volanger och allt möjligt. Sedan om de skullebli homosexuella, hade det vart så illa eller? Jag tycker huvudsaken är att ungarna är happy, inte att de nödvändigtvis klär sig enligt normen. Jag tycker det är bra mycket skönare att ha kjol än byxor på sommaren, varför skulle inte killar få tycka det med? ok, ok, det bryter mot normen. Men vad är normen? Jo, det onormala. Det finns fler "onormala" är sådana som ligger precis på medeltalet för vad som är normalt. För vad är medeltalet, jo just det, medeltalet av allt onormalt.'

Och det här med lego... fräcka robotar vs gulliga små prinsessor! Vad hände med vanligt lego i basfärgerna?? Det lete jag med som barn, nu är allt könsstereotypt! Konstigt att folk blir fucked up när vi går bakåt i utvecklingen på vissa fronter; läs leksaker! Att jag lekte med "vanligt" lego gjorde mig inte till varken pojke eller pojkaktig eller homosexuell. Ok, lite bitch är jag nog, lite skinn på näsan kanske jag har. Men so? är det något kasst eller? Menar du att vi skall uppfostra kommande generationer att bli som våra farmödrar o mormödrar? Stanna hemma från jobbet för att  ta hand om barnen?  gosigulla med flickorna och rätta till pojkarna. Trösta flickorna och be killarna rycka upp sig!


Seriöst.. Jag är för ett rättvist samhälle för alla, men att fortsätta i denna takten blir ju bara löjlig. Som den där ungen på
tjuvlyssnat Ungarna får la ha på sig vad de vill? Who are you to judge?!   Nej jag ska klä mina ungar i likadana färger, mina ungar ska få lika möjlighet att klättra i träd, skita ner sig på gräsmattan och i jordhögar.. Jag vill inte ha några puttinuttiga flickor eller astuffa grabbar... hellre då tvärtom =) Men ok, skulle jag nu få barn som var sådär... så hae jag väl tyckt om dem iallfalla... Tror jag =P Förmodligen! Men jag tror inte att barn är, de blir... Det är jag som gör dem puttinuttiga eller astuffa, så det är precis vad jag ska göra. Ja, de ska bli tuffa alltså... Alla 7 eller hur många jag nu skaffar!

Puss på dig!

Dagens citat!

Avundas aldrig någon den lycka han ser ut att ha
- du känner inte till hans hemliga sorger.

Källa: Indiskt

Med andra ord, don't judge mw for who you think I am, get to know me first.
Then you are allowed to judge me...

(K)Valet är över!

Oooh bajben bajbe, how was I supposed to know??!
Vi hade val idag, jag är fan nöjd =) I got to kee my post as aspmästare och fick den som vice Hicka, vilket innebär pr i stort sett.. Fixa biljetter postrar, stuff jag pysslar med redan så jag är nöjd.. Fick en inofficiell titel med, det är rätt soft, inofficiella saker gillar jag =)

Nu ska jag glo på house o känna mig glad... För jag kommer sluta 2 alla dagar nu framöver... Yeye =)  Pöss

Jag= gud?

Oh yeah, har lekt lite gud. Det är ju lite av min dröm att vara det tror jag =) Pillat o fixat på en annan blogg nu.. Jaaaaa jag vet, jag älskar ju dig med! Men nu är det faktiskt inte bara för egen räkning utan för mitt kära lilla p6 som börjat i bloggosfären! Sådeså!! Är rätt nöjd ändå, måste erkännas att jag fick lite hjälp med html-mojset, det är inte min passion om man säger så. Css är ganska lattjo leka med färger o form, det är mer min grej, inredningsarkitekt til death!  Anyhow, jag är rätt nöjd. Och länkarna till kalendariet.. ooooh älskling, detta kan bli bra!

Sådeså!

Så skulle jag vilja hälsa Sigvard och Sigbertar Grattis på namnsdagen!


Det är Sigvard och Sivert som har namnsdag....
Ooops =) Gillar iofs Sigbertar mer =)

jo

http://www.kalender.se/index.php?getdate=20080511&calId=7433

Älskade Björn!

Du är en blick och den är mörk och den är varm
Och jag vill dansa med din midja i min arm

Du är doften av viol, du är restskatten från fjol
Du är en helt fantastisk tjej, du är Beatles och Leila K
Du är glad och elegant, du är laktosintoleran
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i harsch
Jag kan diska, laga mat, vara i tid och aldrig sen
Jag tycket det är jättekul att lyssna på problem

Du är en doft, du är ett ljud du är en färg
Den här sången är till dig Carina Berg

Carina, jag tror vi två passar bra ihop
Häng med mig hem till götet och gör slut med Christian Luuk
Carina du är elden på min fantasi
Du är brödet man vill lägga korven i

Du är hej å skepp och hoj, du är sodastreamad O?boy
Du är allt det man kan få, du är bättre än Die Hard 2
Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan
Du är vacker och unik, min pappa är rik
Jag har tre meter i tak, och lakan utav sammet
Du kan ta mitt nummer av Christian efter programmet

Carina Berg mitt hjärta slår så hårt för dig
Så gör slut med Christian Luuk, bli ihop med mig

Carina låt oss vandra natten vidare
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare
Carina jag står chanslös, jag är evigt din
Addasffsadsdasda ganska lätt i plockepinn
Jag tror att dasjfkfafl om du tänker om
På 27 centimeter at hotmail punk com
Jag vet att vi skulle passa bra ihop
Så kom igen Carina gör slut med Christian Luuk'


 


Misshandlad i drömmen?

Jag hade en sjuk dröm för övrigt. Var på fest hemma hos Emil, och Eric är med.. Så sitter jag i soffan (har aldrig vart där Emil bor nu bara så ni vet!!) och pratar med folk softar lite.. Så kommer Jonas o sätter sig brevid mig. Han pussar mig på kinden. Men sedan ser han Erik och ger mig världens örfil!
Värsta jag vart med om, Känns riktigt hur tårarna kommer bara jag tänker på det...
Usch... Ingen sanndröm I hope!

Love you!

PLAIN WHITE T'S LYRICS

"Hey There Delilah"

Hey there Delilah
What's it like in New York City?
I'm a thousand miles away
But girl, tonight you look so pretty
Yes you do
Times Square can't shine as bright as you
I swear it's true

Hey there Delilah
Don't you worry about the distance
I'm right there if you get lonely
Give this song another listen
Close your eyes
Listen to my voice, it's my disguise
I'm by your side

Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
What you do to me

Hey there Delilah
I know times are getting hard
But just believe me, girl
Someday I'll pay the bills with this guitar
We'll have it good
We'll have the life we knew we would
My word is good

Hey there Delilah
I've got so much left to say
If every simple song I wrote to you
Would take your breath away
I'd write it all
Even more in love with me you'd fall
We'd have it all

Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me

A thousand miles seems pretty far
But they've got planes and trains and cars
I'd walk to you if I had no other way
Our friends would all make fun of us
and we'll just laugh along because we know
That none of them have felt this way
Delilah I can promise you
That by the time we get through
The world will never ever be the same
And you're to blame

Hey there Delilah
You be good and don't you miss me
Two more years and you'll be done with school
And I'll be making history like I do
You'll know it's all because of you
We can do whatever we want to
Hey there Delilah here's to you
This one's for you

Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me
What you do to me.'Baby love?

Ok, jag läste en artikel i min älskade skvallerblaska Aftonbladet... om en pojke knappt 2 månader gammal som kommer in till akuten med brutna ben. En läkare säger då att det krävs GROVT våld för att bryta ett spädbarns ben och att det kanske beror på att man inte förstår hur ömtåligt ett barn är. Hallå? Är du galen eller? Ser man ett sånt litet knytte, 3 äpplen högt, som inte på något vis kan ta hand om sig själv. Finns det då något tvivel om att man kanske brdebehandla detta lilla pyre med silkesvantar. Man måste hålla i huvudet när man lyfter dem, för nacken är inte tillräcligt stark för att klara detta själv. Man får mata dem, när de inte kalrar av detta själva. Det kan ju seriöst inte ha undgått någon att ett spädbarn är ömtåligt?! Eller är det bara jag som intalar mig för mycketom mänskligheten igen? jag vet inte men jag inbillar mig ändå att något av dett tas upp under graviditeten, för de har väl ändå besökt en läkare? Kvinnan måste ju vetat att hon var med barn? Om inte annat när magen blev enorm? Och när hon då hade 3 barn sen tidigare.... Nej jag kan inte begripa mig på människor som kan med att slå små barn, utnyttja små barn, eller döda dem.. Jag är inte för dödsstraff. Men straffen för dessa människor MÅSTE bli hårdare. Det måste väl vara värre att skada någon som inte kan försvara sig själv? =(

liten kortis

Jag har faktiskt en idé, en tanke som håller på att formulera sig till en plan inne i mitt lilla huvud. Ja jag har faktiskt ett litet huvud, för jag har barnmössor, såna där vuxenmössor passar inte alls.. De trillar av.. Min keps köpte jag på Hms barnavdelning he.... Anyway.. OM nu lärare inte är det jag vill syssla med. Det är det ju visserligen, men samtidigt så söker ja andra aspekter av min tillvaro som ja tvivlar på att de blir fyllda om jag "enbart" arbetar som lärare. Ok, vad ska jag göra då? Det jag från början tänkt söka var ju socionom. Jag ångrade mig, sökte till lärare. Samtidigt ville jag söka till inredningsarkitekt, men vem tror att jag har betygen som räcker till för det? Räck upp en hand please?! Tvivlade även på mig själv såppas mycket att jag inte gjorde intagningsprovet. Kanske dumt. Men men, nu är det så inget att tjibbla om direkt. Men tänk dig vad skönt att vara inredningsarkitekt, ha tillgång till alla dessa färgprover, göra en plan, fylla ett tomt rum och lyfta fram dess bästa sidor. Sure I´ve made mistakes, ingen är väl felfri från början? Men gud vad roligt det hade vart.

Att jag sedan är hobbypsykolog pga saker way back in my past, och att hjärnan ideligen går på högvarv. Det är ju mindre lyckat, psykolog är med andra ord uteslutet för DET jobbet hade jag inte kunnat lämna när jag gick hem och hade grävt ner mig själv i en alldeles för djup och konstant depression. Inte bra! Jag är hypokondriker, har jag sagt det? Läser jag om en sjukdom så får jag symptomen på 5 röda. Riktigt frustrerande faktiskt. Just nu inbillar jag mig att jag har halsfluss och läser till mig symptomen. Dock har jag inte det, har redan vart och kollat. Det sitter i huvudet. =/

Anyway, nu ska jag fortsätta med min uppsats. Mumsigt värre. kram o hej

Lite design-issues

Har faktiskt börjat leka med html o hexkoder. In caseyou didnt notice, även börjat pilla med de här css-koderna som designen på bloggen består av. Inte min mening o skrämma hjärtat ur er när ni kommer hit =) Bara lite för min egen underhållning. Jag brukade alltid möblera om mitt rum, 70 000 olika sätt, nu får jag göra det här.. för jag orkar inte släpa runt min säng överallt ... Om ni vill får ni gärna säga vilken som är bäst, vilken layout alltså. Det blir nog bra till slut. Måste bra prova lite hur jag vill ha det först. Krama

Vin Diesel... Mums

Hahaha började kolla på en film, The Pacifier, på fyran efter melodifestivalen =) Otippat föresten att alla filmer började 21.35 efter festivalen =P Anyhow.. att vattenskotrar exploderar när de krockar känns lite påhittat, och att just Vin Diesel himself då får äran att köra iväg samt rädda professorn, ja det är la underbart. Inte för att jag klagar, han ser helt okej ut faktiskt ... The fast and the furious...Mmmmm... Lovely!

image210

Men nu ska vi inte haka upp oss på det. Ja okej, jag är lite svag för rakade killar.
Fina armar är inte ett minus det heller, sedan att de är fina när de ler,
ja, det är ju mest ett stort jäkla plus...
Utseendefixerad, men ganska snäll =)Lite schlager-update Björn Rockar!

Schysst av Luuk o driva med Scråla.. den tjejen är överskattad så det skriker om det.. =P That I like!

Den första låten med BWO var la helt ok, lät väl iofs PRECIS som alla de andra låtarna de gjort..hehe.. Inte så mycket överaskning direkt. och kläderna var ju enbart för o synas, så då låter jag bli o kolla =)

Den andra låten den på albanska eller var det var, den är säkert bra. Men jag fattar inte ett skit av vad han sjöng, så njae, jag tror inte jag röstar på den. Vad förvånade alla skulle bli om vi skickade en låt på albanska dock! Hade nog vart lite otippat från little Schweeeden! Men killen var ju bra på basket om inte annat.... Ehmm

Frida!? Ja vad ska jag säga, var inte alls förtjust i den där jäkla dunka mig blå, så den här var inte heller min favorit, Nej stryk! Sälj denna människa till tyskland!

Sedan låt nummer 4, den där opera-hybrisen kan vara för min del alltså... Jag hörde inte ett ord av vad hon sjöng! men det var ju snällt av Carola att låna ut sin vindmaskin.. Det kunde man aldrig tro. Men klänningen var helt ok, skulle nog kunna ha den själv, om jag någon gång ska på typ, maskerad o leka isdrottning =)

Har aldrig haft mycket till övers för Isaksson faktiskt, den där första han gjorde var ganska bra. Men sedan är det som en kopia av kent, eller vad vet jag nåt annat band med lovesongs, "ooh it hurt so much, det är så synd om mig"-sånger... Detta är ytterligare ett sånt exempel, dock uppspeedat ett snäpp. Hade nog vart "bättre" i slomo som hans andra låtar dock =) Föresten, "jag längtar att ha dig tillbaka!" Vad är det för svenska?! Har han inte blitt lite tjock föresten?

Nejmen oj back to the 70s... I Sugarbabes-tappning? Gött att de solat iallafalla, för sjunga kan de tyvärr inte göra! Ooooa, oaaabadoa jäjoo... Fräckt! Gladpop när det är som sämst, nej det är tamejfan tillomed Wannabe-gladpop! Oa badoa jäoodäo.... Det jävligaste är la att denna kommer spelas sönder på varenda fjortisklubb....*rysa*

Ainbusk, ja de sjunger iallafalla inte på gotlänska =) Hon huvudsångerska hon ser ut som en liten Barbie. Alldeles rosa o blond! Sjunger om ett ex, som hon inte träffat på många år, men som var snäll emot henne... Kanske lite medelålderskris som spelar in där ja? Tanken på en förlorad ungdomskärlek som aldrig blev vad det "kunde" ha blitt... Tänk om OM inte fanns!

Eskobar har jag faktiskt sköna förväntningar på, gillade den där, "gotta find someone new, i really hope you dooooo..." Ja faktiskt, kanske kan vara ngt? OKEJ, introt sög! Ingen bra början på låten alltså.. Den kanske kommer igång? Vad har hänt med sångaren? Kunde han inte sjunga bättre än såhär? Okej, jag hade fel. Den var inget bra faktiskt. Han har nog tappat rösten, eller så hade de tappat sångaren =POkej, mitt förslag de som ska gå vidare är BWO, resten vetekatten dock. Ainbusk kanske till andra chansen. Sedan kommer säkert fröknarna wannabegladpop gå till andra chansen med.. och Patrik Isaksson till Finalen, för han är så "sööööööt"! eller ngt..


Det var visst 5 förslag som skulle gå vidare?! Aha andra omgången =) okej jag hade fel.. FRIDA fuckface går vidare till andra omgången. Inte Ainbusk! Då kommer nog hon och BWO gå vidare eftersom kidsen gillar sånt..

Lite modern konstdans... Freaky shit, men snart kommer la ändå björn?! Hehehe, snygg franska Björne =)
"Älskling, du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch!" Gulle, Marry min syster! =)BWO är vidare, I knew it 1 rätt av 4
Isdrottningen går till andra chansen! otippat!! 1 rätt av 4
Gladpop går till andra chansen! 2 rätt av 4
Fröken Face till globen... Ok egentligen 2 av 4 då..

Rackarns!

Just get it...

Du, lampan lyser, men ingen är hemma! Förstå hinten =)

Råttan..


Tjenna, jag är ju född i råttans år o tänkte det är dags
att göra lite research då va..
Vi gick ju ändå in på råttans år den 7 feb iår.. =)


Anyhow fick precis veta att jag är en träråtta
eftersom jag är född mellan 2/2 -84 och 19/2 -85
så är du det med så grattis, du är en träråtta =)

Grundläggande egenskaper

Råttor som kvicktänkta, sociala, känslomässigt intelligenta och ytterligt sällskapliga.
Råttans naturliga charm och uppförande gör att de anses vara tilltalande som vänner för nästan alla, men råttan är selektiv när det gäller att välja sina vänner och har bara några få som hon litar på. De förefaller på ytan vara lugna och samlade men är under skinnet osäkra och nervösa. Därför tenderar de att vara både charmerande och aggressiva.
Råttor är definitivt smarta. Med alla dessa människor runt sig ser råttan till att det händer något. Råttan kan sätta dem i arbete med vad som helst. Råttor vet hur man döljer sina egna hemligheter men har en förkärlek för att försöka lista ut andras hemligheter för att försöka vinna något på det. De har lätt för att ställa in sig för de yttre omständigheterna. De anpassar sig väl.
De anses vara mycket vältaliga och talangfulla inom diverse områden, men saker i deras närhet sker ofta för fort och med liten eftertanke. De sätter ofta allting på spel i livet, både i kärlekslivet och i finansiella delar av tillvaron. En stor passion hos Råttor är att alltid få veta varför, när och på vilket vis allting fungerar. Råttan är som mest charmerande och optimistisk strax före midnatt i väntan på den nya dagen.

Råttors svaghet är ofta direkt beroende av deras stora nyfikenhet och vilja att utforska allt omkring sig. Deras äventyrlighet leder ofta till snabba affärer och stora risker. De är i sitt esse när det är kris och är stora problemlösare. Deras intuition är stor och de är alltid öppna för nya möjligheter. De har ett inbyggt varningssystem så att de inte skall hamna i svårigheter. De brukar kunna se om det är för riskabelt för dem.

Bakom leendena och charmen kan råttan vara obstinat och kontrollerande, och vill ha det på sitt sätt till varje pris. De har kontroll över sina känslor, och använder det som ett medel för att manipulera andra, både mentalt och känslomässigt. Råttor är mästare på tankelekar och kan bli farliga, beräknande och grymma om det behövs. Med häftigt temperament och aggresivitet kan de utan tvekan hämnas på de som skadat dem.
De är rättvisa, och förväntar sig att andra behandlar dem på samma sätt, och kan bli mycket kränkta om de upplever att de blivit lurade eller att deras förtroende utnyttjats. Ibland sätter de upp sina mål för högt, oavsett om det gäller relationer eller karriär.

En Råtta anses samtidigt vara en obotligt romantisk varelse som aldrig kunde hålla sig till samma partner livet ut, utan ofta hade affärer utanför äktenskapet.
Ofta leder Råttors snabba livsstil till att de är rädda för att förlora vänner, kärlekspartners eller pengar, och de kan därför uppfattas som oseriösa. De är aldrig utan beundrare då de har en dragningskraft. De har en ljus och glad personlighet och detta skapar en stor bekantskapskrets. De älskar fester och andra sammankomster med många personer. De tycker om exklusiva klubbar och föreningar där de kan umgås med likasinnade.
De är extroverta och bryr sig om andra. Råttor tar god hand om sina nära och kära. Råttor har stor respekt för sina föräldrar och för över detta på sina barn. De älskar sitt hem. Familjelivet är väldigt viktigt för dem.


Mindre bra egenskaper

Girig, beräknande, arbetsnarkoman

Råttan är jämnmodig men kan explodera om provokationer pågår för länge. Råttor är ofta självupptagna och behåller sina tankar och känslor för sig själva. Råttan är en riktig arbetsmyra som är full av idéer men som saknar tålamodet att förverkliga dem.

Bästa partner
oxe, drake, apa och tiger

Sämre partner
häst, tupp och get

Då är ju frågan vilka dessa partners är... återkommer med info om det =) Oxar är de som är födda året efter oss i en 12årscykel, tigern 2 år efter, draken 4 år efter och apan 8 år efter. Medan hästen är född 6 år efter, Tuppen 9 år efter och geten 7 år efter... Sedan är det ju en jäkla varierande cykel med... så det gällerju innnan också såklart men jag orkar fan inte räkna ut allt =)

Beatles och Jag!

Fick en liten depression på 2 minuter och tyckte synd om mig själv. Patetiskt I know, but still! Sökte på youtube på mitt namn, och vad finner jag? Jo att Beatles spelat in en sång som heter Anna..... Aaaaah, älskling! Så nu får du höra sången om mig. Den handlar om att jag är tillsammans med en kille, ish förlovad, men kärar ner mig i en annan, så han släpper mig fri... Tror jag. Anyhow.. Här kommer den..


virr

I miss you Papito... så söt. Så mysig, min lilla pluttis.. I do miss you.. Var är du någonstans?! Ska det vara på detta viset? Huvet o fötterna upp? Du har rört till mig helt tokigt. Såhär kan jag ju inte sova?! Kom och lägg mig tilrätta =)
Jag är knäpp.. Lyssna inte =)

Mi casa?

Gissa vad.. Det är faktiskt torsdag i en drygt 2 timmar till. Intressant va? Nej faktiskt inte så jäkla intressant över huvud taget.. en kille jag dansade salsa med, eller ja, gick samma salsakurs som skall flytta. Hur vet jag då detta? jo jag var o kikade på hans lägenhet igår. Intressant. Han har en jäkligt talande flickvän dock. Hon sa nog mer än jag sagt i hela mitt liv under de 20 minuterna. Tokigt. Tror dock inte jag tar den lägenheten, det var en asfin lägenhet. Låg jättebra till, hade parkering. Allt verkar fint. Men den är in minsta laget. Jag får inte plats med mina kläder där. Synd. Men men finns fler lägenheter, dock är hon såååååå himla på och ringer hela hela hela tiden. Jag vill inte svara. Vad ska jag säga liksom? Orka. Nej, jag vill ha en lägenhet där jag får plats. Har mina ögon på en. Men den lär jag ju aldrig få. Sucka. Ge mig en lägenhet som är lika bra som mitt palats, men placera den på vasaplatsen. Ish?!

Sagor..

Sagor talar inte om för barn att drakar finns.
Barn vet redan att drakar finns.
Sagor alar om för barn att drakar går att döda!

Do you speak frensh?Håll käften och kyss mig

Du gör mig lycklig. Du får mig att le. Dina ögon tindrar. Jag känner att jag glittrar när du ser på mig. Men när du säger såna saker som du ibland säger. Då gör det ont i mina tår. Håll käften och kyss mig. Vi ska ju gå på bio ju =)

Min ängel..

Det finns människor och det finns änglar. Änglarna ler mot dig och du får tur. Människorna ser på dig och vill ta din tur. Jag vet inte vem du är. Men jag har mött en ängel. Min ängel ler alltid emot mig.

Nyheter på G!

Oj jag glömde nästan...
Jag höll ju på och gifta mig.. Wish me luck! Har aldrig gjort det innan =P

Upptagen liten flicka!

Har precis haft ett föreningsmöte på skolan. Verkar vara himla mycket kul som händer nu! I like it!
 lite sociala evets, lite mingelkvällar, massa kärlek =)
Är så sjukt trött dock, är ute på praktik igen, underbara kids... Men det tar på krafterna vill jag lova. Hann tyvärr inte till biblioteket för att låna den där boken heller =( Får ta det imorgon?

Men då har jag ju möte igen, så jag msåte gå lite tidigare.. Sedan på onsdag så är jag iofs ledig. Det är sjukt skönt. Ja ledig på kvällen that is! Vi får se om ja sover hos en kompis, börjar ganska tidigt på torsdagen... typ halv 7.. yummy o bör vara där 6.20... Min morgontrötta ådra skriker redan på hjälp alltså. Mornar är inte min grej! Sedan på torsdagen slutar jag å andra sidan tidigt, typ 3, men ska då vara på skolan senare på kvällen igen och gå på en föreläsning om konflikthantering. Intressant som katten men ja, mycket som sagt. Borde läsa en bok eller två dessutom.

Skall fråga min söta syster om hon kan bege sig till gråbo o hålla sig där hela helgen. Sedan ska jag nog tillbringa heeeeeeeeeeela långa helgen och plugga plugga plugga.... Yummy! Så nej älskling, fråga inte om jag skall med dig ut?! Jag vet, jag har redan lovat. Jag lovar alltid för mycket... Jag är inte så smart som jag borde vara. För jag inser inte att jag borde säga:

"NEJ, jag har inte tid!"

Jag vill ju inte missa någonting.. Pucko me! Men sedan har jag iofs himla kul också... Fast jag hinner inte riktigt med allt jag borde. Bara nästan. Kanske borde trappa ner lite? Inte säga ja till allt? Har faktiskt redan börjat. Eller ja... Jag har bestämt mig iallafall..

Har bestämt mig för att inte gå på RIKTIGT allt jag tackar ja till... Eller något sånt? Vad tror du om det? Kanske kan funka till en början? Eller? Jag vet inte... En dag ska jag bli duktig på allt sånt där... Det lovar jag.

På torsdag hm ja efter föreläsningen kanske jag skall fika med Carl? Hmmm, det blev ju så dumt sist... Han glömde, OCH jag glömde med!!! Kom på det efter ett tag, nej det gjorde jag faktiskt inte alls, inte förrän jag lyssnade av mitt telesvar och hörde hans ursäkt..... =) Kul att veta att man är uppskattad... Hahah!

Klura på du..

Du kan ju tokhajja att jag inte kommer att berätta om min helg iallafall... Jag kommeratt behålla det helt och hållet för mig själv! Du får inte allt... Plus att jag vill att puppylöv skall klura lite med =) >Puss

skönt skratt

Jag vet att den är gammal, men det är så underbart skratt han har ungen!! =)


Sumotwins!

Hade en obehaglig dröm... Drömde att jag lyftes upp av två gigantiska tvillingar, tänk sumobrottare...De lyfte upp mig i armarna o bar iväg mig. Inte mycket att sätta emot där... Sedan söp de mig under bordet så att jag resten av resan bara var i ett enda töcken... Dont ask me what that was, men när jag skulle skriva dagbok gick det åt fanders eftersom jag somnade.... =) rackarns!!  Men det var ju bara en dröm... Eller....?


Läste förövrigt en "lite rolig" rubrik på textv häromdan....:
4 st gripna för sumo-mord..
Vi kunde inte låta bli o skratta, det är hemskt, men samtidigt, hur många KRÄVS för att mörd ett sumo?

Basshunter = number one?

Hahaahaha.... BAsshunter ligger etta i England!!! Ironin regerar!

Blir det dvärgar?

Seriöst?!!!
skickade ni dvärgar?!
Det ringde en kille nu o sa att han har ett paket till tina....
 Fan va roligt.. hoppas det är dvärgar!
Fast det är ju faktiskt FEL dag!
En dag för tidigt!!
Lite besviken!

Dumbom

Jag gjorde ett misstag. Jag litadepå dig. Ack vad dum jag var! VArför gjorde jag det? Du har väl aldrig vart ärlig förr? Så mycket för att folk kan ändra sig va? Dumbom. Du eller jag? Ja, mest du, eftersom du ljög. Men även jag eftersom jag trodde på dig. Dumbom!

Lite förföljelsemani?

För övrigt har jag flera dagar i rad nu när jag mött män på hållplatser, vagnar, whatever fått en underlig tanke... Som sist när jag åkte hem sent en natt och det satt en otäck människa framför mig med sådana där riktiga gubbögon! Såna som bara slickar en med blicken och verkar fokuserad på ovett! Vet du typen? Han iallafall, satt dessutom o skruvade på sig hela tiden. Jag var helt övertygad om att han skullevända sig om o sätta en pistol mot magen på mig o skjuta. Genast tänkte jag att "Fan vilken tur att jag redan sitter på vagnen till sjukhuset!!" Men det är ju sanslöst att jag har såna tankar!
Likadant igår när jag skulle till jobbet, går förbi en pelare, bakom står en man o åmar sig. Han ser, inte för att verka rasistisk eller nedlåtande på något vis, inte helt normal ut, eftersom han gör dessa konstiga röreser både med kropp och ansikte. När jag passerade honom var jag fullt beredd på att min vän skulle ropa mitt namn; " Anna akta, han kommerefter dig!" Jag trodde att jag skulle bli knivskuren.

Vad är frågan egentligen? Jag tror jag är paranoid. Vad tror du? Men samtidigt, jag vet hur jag är, men jag vetinte hur någon annan är EGENTLIGEN!? Känner jag egentligen någon så väl att jag är helt övertygad om att de aldrig i någon situation skulle döda någon människa? Hard to say? Men dejag kommer att tänka på, ingen av dem känner jag såppas väl att jag är övertygad om att de aldrig skulle... Hemskt! Men sant=/


Nej back to my paper! Ses

That's life?!

Sitter med ett alldeles underbart paper till ett litteraturseminarium imorgon. Ungefär elvatusen sidor att läsa på diverse olika sajter angående IT och skola.... passande visserligen att vi skall läsa skiten på nätet då.. Men fatta vad tråkigt det är... Halvt blind och helt galet trött. Kom dessutom på att det var idag som det skulle skrivas. Skall ju in imon inte på tisdag nästa vecka vilket jag trodde. Doh! Satt igår med en blogg till vårt kära p6, inte nöjd alls med designen, ju längre det höll på ju mer fuckade det upp sig. Himla tråkigt faktiskt. Men vad ska jag göra? Får ta tag i det där imorgon kväll kanske. Efter att jag sytt fast diverse lösa saker på min ovve =) Vankas ju halmstad i helgen bejjbi!

Åååh, usch men alltså seriöst.. Jag tror inte jag passar till att plugga, även om det här livet passar mig utmärkt =) Hur skall detta lösas? Får helt enkelt börja jobba halvtid,/plugga halvtid. Annars går det nog inte. Måste träffa mina små puppys o leka ibland. Jag mår itne bra bland vuxna tråkiga bananer som bara snackar massa skit. Usch.

Konspirationssugen?

Hmmm, för lite konspiration i vardagen faktiskt. Skall klura på något intressant under dagen och förhoppningsvis glädja er till kvällen,, nu är det smink o jobba som gället!  tja*!

Fy för snuva!

Jag förstår ärligt talat inte folk som säger att detär skönt att nya, eller snyta sig... SKÖNT?? Att fräsa ut massa äckel i handen?? Okok kan väl ha papper eller en handduk eller ngt vad vet jag... Men det känns ju ändå... Nej det är bland det äckligaste jag vet..

Something wrong?

Jag har en underlig dröm... Jag drömmer att jag springer naken, so far so good, på ett tak! Inte vilket tak som helst.. På min gamla högstadieskola.. Och jag blir jagad. Av folk med paintballgevär.. Men de har inga kulor i för jag har allihop. Vad är detta för en skum dröm. Har haft den flera gånger nu!

För övrigt, om man snyter sig och får ont i nacken. Är det något fel på en då? Förutom snuvan alltså =)

NU är det sagt!

Jag måste bara säga..
jag älskar er!
Ni är störtsköna!
Det är för kommentarer från såna som er jag bloggar..
Pussungar alltså!

Han klarade sig, bra va?

Idag på väg hem från jobbet innan mötet med p6 så mötte jag e underlig filur som väntade på vagnen... Han stod o fnissade för sig själv i ett hörn och sa för sig själv;
Jag kunde, jag klarade det!!
Grattis? Eller??
Sedan några minuter senare kommer två polisbilar i högsta fart, och mannen i hörnet stelnar till, jag kanske inbillar mig vad vet jag.. Men när de åkt förbi sägerhan till mig;
Du jag klarade det! Bra va?
Vadå bra?? Bra för vem? Jag vet inte ens vad du gjort... Fan va läskigt tänk om det var en mördare? vad som helst?! Usch.... Men klarade sig, Bra va?!

Puss.

Så var det dags för alla hjärtans dag igen. Årets mest överskattade dag... Suck! Varför just 1 dag att visa sin älskling att jag tycker om dig? Varför inte vsa det alla dagar? Köper jag en ros just till denna dag när de kostar kanske 50 spänn extra, betyder det extra mycket då? Nej tvek på det alltså.. Jag skulle hellre vilja få uppskattning av nåt slag när du tycker jag förtjänar det, eller när du vill det. Inte för att någon snubbe någonsans bestämmer det.. Och sedan det där med att folk känner sig "mobbade" om de inte får något alla hjärtans dags-firande eller vad fan man nu säger.. Det är ju helt sanslöst?! Ok så du fick inget kort, big deal? Det betyder väl bara att den du tycker om inte är helt besatt i ett urbota fånigt fenomen? eller? Jag blir inte ledsen om jag inte får något kort. Om jag får ett från någon jag inte tippat på är det väl roligt. Just för att det är otippat. Därför anser jag att man lika gärna kan skicka kort till någon man tycker om närsom under året... För att de har klippt sig? För att det är sol ute idag? För att du saknar den? För att du är kär? Alla anledningar är bra. Jag är för mer kärlek till folket! Älska mer =)

Hur kul är det att göra sin nästa besviken? enligt min mening inte så värst! Gör något otippat, le åt en främling, vinka åt någon kör förbi. Var lite glad för helvete=) Ett leende förlänger livet. Kärlek förlänger livet. Le emot 5 okända idag och värm upp inför denna underbara fredag och visa dem du tycker om att du tycker om dem. Hur spelar ingen roll.. Skicka sms, skicka blommor skicka nakna dvärgar?! Alla sätt är bra utan de dåliga? Ja jag vet att alla hjärtans är på torsdag, men sa jag inte precis att jag skiter i det? =)

By the way, skicka ingenting till mig på fredag, för jag kommer inte att vara hemma, men iofs, då kommer du glädja min syster, och det kan ju vara trevligt.. Otippat som sagt =)   Puss

Vått iss löv?

Fy fan vad jag hatar att vara förkyld...
Nysa är nog fan det värsta som finns! Spotta sig själv i handen!
oh, bäst jag tar papper! Mmmm
Fräscht! eller inte på nåt vis...
I vilket fall, det jag skulle säga var att jag älskar denna kille... Vått iss löv?


Sicken fegis!

Min syster har en kille på rummet som är livrädd för mig. Han vågar inte komma ut så länge jag är hemma... Vad ska jag göra åt det då?? Sätta mig på toaletten så att han vågar sig förbi? Tvek du! Nej har han vågat följa emd henne hem får han fan våga sig ut ur rummet också.. Eller så får han la flytta in! Luffare!

Var..

.. går gränsen för när man är vän? Vad är tillåtet? I bägge ändar av skalan?

Gosmos!

Jobbat hela dan, hur kul som helst! Älsklingen var där =) Sjukt nöjd! Saknat den lille spjuvern! Trevligt o tjöta med de andraockså, lite skvaller, lite nytt, någon går precis i slutdagarna av graviditeten, så himla mysigt =) Nån ska flytta.. Mycket som händer på kort tid! Gjorde svalor hela dagen o kastade med kidsen himla mys, var i hallen mellan avdelningen o köket.... De flög asbra! gjorde loopar o grejjer, det gillar kids kan jag tala om. När planen gör loopar, då är det bra skit =) O min puppy, jag blir så ledsen... Precs innan jag skulle gå kommer krokodiltårarna, bara sprutar! Så säger han; Du är ALDRIG här när jag är här.... och när du kommer så ska du bara gå...! Du lämnar alltid mig! 
Sånt känns i hjärtat alltså.. I dont wanna leave! Älskling! Men jag kommer ju tillbaka?! På måndag ska vi leka igen o kasta flygplan jue.... Så frågade han om jag kunde ta med honom hem. Jag kunde gömma honom under kappan så inte de andra fröknarna såg.... Hahaha.... charmtroll =)

Jag vill ha en unge precs som du, gosmos!

Påhopp eller diskussion?

På tal om det... Jag blev påhoppad av en jävla gaisare igår... AS! Lite ful o äcklig.... precis som dom är allihop ;) Nej jag generaliserar inte ett dugg! Men fy fan va irriterad jag blev. Personliga påhopp för att jag håller på ett annat lag, snälla lilla nisse, blev du så full och fann ingen i din egen storlek att mucka med eller? Nej du, puttefnasker kan stanna där de hör hemma... Jävlar, hisingen är väl lagom stort att rymma de töntar som finns i den här stan, oavsett vilket av de andra lagen de håller på.... Knö in alla på Rambergsvallen! Ärligt talat, jiddra älskar jag. Men förolämpningar?! Nej tack!

Någonting bara för mig?

Okej, jag kallar dig Bjarne. Vad tycker du om det? Ett udda namn, eller Okej, jag kallar dig Richard, det är faktiskt hans namnsdag idag.. XD
 You lift me up honey, you make me smile again, and you make me cry. But you arent the only one... Jag har gråtit ofta på siståne, some of you know whyy, most of you dont. I prefer if is stayed taht way. Mina hemligheter, ja dumt o blogga då va? ja fruktansvärt korkat! Idiotiskt rent ut sagt.. skriva en blogg, publicera på nätet... fläka ut mina innersta känslor på ett forum där jag vet exakt hur många som läser varje dag. DOCK har jag ingen aning om vem du är som läser. Visste sure, some of you tell me, most of you dont. But I do notice when things i havnt  told you, is in your awareness and you might comfort me. Comfort me, when I havnt told you nothing...But I still love you for it!

Älskling, du är underbar, men koko =) Precis som alla andra jag känner... Jag tror jag drar dem till mig, eller förvandlar dem? Det har också hänt! Eller så är det bara min mind som är twisted och förvandlad. Svårt att avgöra från mitt håll faktiskt. Faktiskt så är "DU" i dessa inlägg  inte alltid samma person. Jobbigt va? När jag för en envägsdialog med en person, som du som läsare inte exakt vet vem det är, eller kanske exakt vet vem det är och känner igen på sättetjag talar eller skriver... Men skitsamma, "DU" är inte samma person jämt. Jag riktar mig till olika, men jag känner mig så naken när jag skriver exakt vem du är... och vad jag känner för dig. Glädje, Ilska, Förtvivlan? Spelar det ngn roll? Någon tror att jag alltid skriver om Micke när jag skriver du, vissa tror andra personer. En perosn jag känner via en person, tror att alla du-inlägg handlar om hans bästa vän... ja jo, det kan ju ge en grogrund för alla möjliga missförstånd detta.. Men när det är alltifrån 50-250 pers som läser här varje dag.. TRor du verkligen att jag vill lätta mitt hjärta för alla dem? Människor jag inte vet vilka det är? Jag är ledsen hjärtat men du får sväva i ovisshet...

"DU" är oftast den person som läser inlägget, som om jag berättar en sak för dig i förtroende, som att du är min. I dont know if you are.. Det spelar faktiskt ingen roll. Eftersom det mesta här ändå är  censurerat =)
Fast jag måste erkänna jag är snuskigt lockad av att starta en blogg, där jag döper om alla, alla alla alla... Där jag är anonym helt ock hållet. Och kör dessa tu pararellt.... här kommer funderingar om livet o allmän skit, där finns mitt hjärta?
 I know i do got one.. Men jag var ju en kille där... hahahha.... skitjobbigt att skriva som en kille.. Big nono. detla jag ner, skall nog ta bort den iofs.. Är visserlige ett par som ideligen följer den, och någon som tror jag är bög. If you only knew! I am a girl!    *smiter in på den andra, delete!*    Så borta, bara du o jag kvar kära blogg..

Min lilla dagbok, kalender och skvallerbytta.. If it wasnt for you, people wouldnt know half! Since I never tell them... men då är du där o gör ditt jobb... Läskigt..

Nej, nu är det faktiskt dags att plcoka in tvätten och göra lite fint här.
Det vankas storfrämmande, och hjärtat slår! Vet du? Idag har jag en hemlighet som ingen någonsin kommer att få reda på. Känns bra =)


Ciao

Dagens bästa!

"Hahaha när din energi är nere
så är den på samma nivå som alla andra,
man märker vem som är solen i ett rum!"

-
Puppylöv! Du gör mig glad Henning!
Du är så go du... Puss!

Well done mister Skolminister!

Okej, jag är lite trött, ett jäkla gnäll på skolan?
Japps, det har det vart så länge jag gått i skolan iallafall... vilket kan sägas att jag började skolan 91, vilket verkar vara året INNAN alla stora nedskärningar började? What do I know? I was a kid back then... Dock är jag väldigt positiv till betyg för tidigare åldrar, från 6an är alldeles utmärkt. Eftersom de då (vid de flesta skolor jag känner till ) börjarn högstadiet, vid den åldern. Att då inte få betyg förrän i 8;an och då "tillåtas" leka runt i 6an 7an för att sedan i 8an kanske få en kalldusch och då enbart ha 2 år på sig, eller kanske rättaresagt 1.5 år innan det är dags  att söka till gymnasiet. Nej betyg tidigare är nog bara bra, då vet man vart man ligger, och man vet vart man skall lägga resurser för att "bättra på" betygen också...

Vad jag kännt själv när jag gått i skolan är att ok, jag läste franska 6 år, vad kan jag av franska idag? Bra fråga, en termin hade jag en lärare som snarare frågade eleverna om hjälp, än undervisade oss. En sk obehörig lärare. Inte acceptabelt. Mina geografikunskaper så gott som obefintliga, då det ämnet "missades". Shit happens? Skolgången kunde ha gått bättre. Synd att påstå annat. Men att lägga all skull på lärare och systemet är att ljuga. Givetvis beror det mycket på mig. Men det är samtigt lärarens ansvar att fånga elevernas intresse, börja där de är, och sedan fortsätta. Istället för att tänka att detta skall vi klara av under terminen, beta av det under ngn vecka för att sedan byta inriktning? Kanskebara är jag. Men det är där jag kommer att agera för att förändra det system som finns idag.

Jag kommer fortsätta gnälla om detta, dock inte just nu. 

Men Om jag inte nämnt det redan tidigare så tro jag att ett system med fler möjligheter för läraren att bedöma eleverna utifrån enbart är positivt och bidrar till en mer rättvis bedömning. A-E motsvaras av MVG-G idag, och F av IG... Till detta kommer också ett streck som sätts när de inte finns tillrä'ckligt med grund att sätta ett betyg på.
Det enda som stör mig med detta är att förmodligen kommer sossarna om 2 år att ändra detta system OM de får tillbaka makten vilketjag för guds skull inte hoppas. Det hade ju vart det sämsta för Sverige. Att hafsa mellan olika system är aldrig bra. Därför anser jag att om nu svenska folket röstat fram alliansen som ledare för Sverige verkligen ge dem chansen att visa vad de går för ytterligare en period av 4 år. Det kanske ser tufft ut nu. Men från deras håll att sätta ett system i verket som skadar allmänheten och därmed tar dem bort från makten verkar ju oerhört löjligt.

Börja inte diskutera politik, Jag kommer inte att svara. =)   Nu skall jag klä ut mig till ett kärlekspiller och gå på maskerad. Den du!

Jag är ledsen men jag måste..

Vet du vad?
jag släpper dig....
Du kan inte ta emot min hjälp.
Du vägrar
DU lyssnar int..
Du hör inte på
Du reagerar inte!
Du bryr dig inte.
Du använder mig som en jäkla soptunna..
Jag ska ta all din skit.
Plocka upp resterna av dig när du dödat dig själv.
Jag vill inte göra det.
Vad får jag för det?
Ännu mer skit!

Jag är inte kvar om du letar efter mig.
Det var droppen.
Jag släpper dig.
Låter dig göra vad du vill.
Jag tänker inte se på när du tar livetav dig själv!

Spottar du på mig, tro att jag går.
Förlåt.
Men du gör mig olycklig, och jag kan inte rädda mig om jag skall rädda dig samtidigt.
Du kan inte rädda dig om du räddar henne samtidigt.
Låter du henne bestämma...
Då tar du livet av oss alla tre, och jag vill inte följa med ner i ert djup!

Fan...

Min säng alltså....

Den är nog gjord för gudar!
Vilken tur att jag fick den....
Puss
Zzzznark..

Snor o lite annat...

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Ja, fast jag är inte snorig så ofta.
Titta på dig själv i spegeln:
Hela tiden, jag är ju så söt!!!  =)
Gnälla: Njae inte så värst.. men om jag är trött o hungrig så..
Skrika:
Om jag är tokförbannad!
Sova:
Älska o sova!
Ha ångest:
På söndagar?
Skada dig själv med flit:
Smärta är faktiskt ganska skönt ibland..
Ta mediciner du inte borde ta: Jag tar inga alls faktiskt.
Vilja dö:
Nej, varför skulle jag vilja det, jag kommer dö ändå!
Drömma mardrömmar: Räknas det om man dagdrömmer?
Drömma sexdrömmar: Oh ja =)
Ta droger: Inte min grej det heller!
Försöka vara annorlunda:
Trust me baby, I am different!
Klä dig i svart:
Ja, kanske, svart är ju rätt snyggt, gärna i kombo med rött!
Gå till kyrkan:
Icke, är inte välkommen!
Gå i skolan: Ja, ibland..
Röka:
Provade en gång, då kom mamma... Typiskt!
Ha sex:
Brukar o brukar? Det händer la =)
Ljuga:
Nej, för jag kommer inte ihåg vad jag ljugit om isåfall=P
Hata folk:
Nej, men jag kan tycka om vissa mindre än andra =)
Lita på folk:
Det har jag däremot sjukt svårt för!

VEM:
Saknar du:
Jag saknar faktiskt Micke..
Vill du döda: Skulle la vara äckliga djur då, typ kackerlackor?
Rörde dig sist: Svårt, Tror det var Pella, för Tina har inte rört mig idag!
Vill du slå: Berg?
Kysste dig sist: Det trodde du va?
Vill du kittla: Min älskling på jobbet för han är så himla kittlig!!
Kramade du sist: Men Gud, det vet du redan.
Vill du prata med: Ja, hade ju vart trevligt o prata med mamma förstås...
Skrek du på sist:
Det kommer jag inte ihåg
Vill du vara som:
Jag trivs bra som mig själv!
Sårade dig sist: Sara?
Vill du bli galet full med: Tänkte ju sluta med såna dumheter.
Gjorde dig riktigt glad senast: Gullet!
Fick du sms från senast: Pappa
Ringde dig senast: Tina!
Är vackrast på jorden: Det måste väl ändå vara jag?

HAR DU:
För många vänner:
Har de bästa som finns, o dom kan man aldrig ha för många av!
Förföljelsemani:
Ja, om det är mörkt ute, o jag hör fotsteg... Creeepy!
Tvångstankar:
Tyvärr, måste jag väl erkänna
Någon annan psykisk sjukdom:
Hypokondrisk?
Någon fysisk sjukdom:
Njae, bara trött!
Någon skada:
Nope!
Färgat håret:
X antal gånger!
Brutit några ben: Inte nåt faktiskt
Några piercings:
Öron och navel
Egen dator:
2 stycken
Bra självförtroende: Förmodligen? Men inte bra nog!
Kysst någon: Inte en enda! Aldrig hänt! Icke!
Haft sex:
Vad tror du själv?
Köpt kondomer:
Nej
Tagit nakenbilder:
På vem? XD
Sagt jag älskar dig till någon idag: Har sagt puppylöv idag...
Bjudit ut någon: Ja.
Varit kär:
Jag är fisk, är alltid småkär!
Dumpat någon:
Sadly, yes..
Stulit någonting:
Har väl egna pengar?
Lämnat landet:
Jo, men jag kom tillbaka?
Tuttat eld på nått:
En äng? =P
Gjort något olagligt:
Lite bus har de nog blitt.

HUR:
Går du:
Jag sätter den ena foten lite snett framför den andra och sen fortsätter jag så...
Svarar du i telefonen:
"Ja hej det är Anna!"
Fördriver du tiden:
Jag lever?
Mycket pengar har du: Jag är student??? =P
Tjänar du pengar:
Kanske det du..
Ofta diskar du:
Har diskmaskin!
Ofta städar du:
När det behövs eller när jag ska ha fest/efter festen?
Många stör du dig på:
Kanske 1 som jag kommer på.
Ofta träffar du din familj:
Systra mi, vi bor ju ihop, resten av la Famillia kanske en gång i veckan eller lite då o då.

TROR DU:

Att du kommer bli något:
Ja.
På gud:
En gubbe på ett moln? ärligt? Inte en chans nånstans!
På rymdvarelser:
Vetekatten du, hade la kanske vart kul o se någon sån iofs! Fanns ju tydligen en på Mars nu, Spännande!
Att folk tycker om dig:
Förmodligen? De umgås ju med mig fortfarande?
På ett liv efter detta:
Jag hoppas på det.
Att fiskar kan tänka:
Jag är fisk? är det nåt fel på mig?
Att du kommer leva länge:
Tills jag dör tippar jag på.
 =P


Lista?

Hur många sms har du i inkorgen just nu?
svar: 745 st... Stor inkorg?

Vem skrev det senaste smset och vad står det på det?
svar: Pelle
"Nä, tanken va mer att om du hade haft det så hade du kunnat komma hit med kakan och få sovmorgon ;)"

Om du går till det smset som finns längst ner av alla, vem är det ifrån och vad står det?
svar: Fanny
"Åh! Älsklingen! =) FAsen va kul jag har haft. Sov sött så ses vi fre. Hoppas allt är lugnt. Pussar på dig!"

Tryck ner till det 10e smset, vem är det ifrån och vad står det?
svar: Tina
"Ska ni ut ikväll?"

Vilka tre personer har du smsat sist?
svar: Pelle, Alex o Tina

Vad står det på ditt senast skickade sms och till vem skickade du det till?
svar: Pelle
Nej? Har du? Eller vadå? Har v 8-10..

Blunda, tryck ner ett tag och stanna. Vem är det ifrån och vad står det?
svar: Mia
Sweet! Absolut! Ses ikväll!

Du vet hur många sms du har i inkorgen, välj ett valfritt nummer helt spontant. Gå ner till den och kolla från vem och vad det står.
svar: Tar nummer 59, det är från Nils.
Satt du vid hållplatsen nyss typ?


Gå till skickat mappen. Vad står det från dig på det femte senast skickade smset och vem är det till?
svar: Till Alex
Alex, allt lugnt?

Du skrev över vilka tre du smsa med sist. Välj en av dessa och gå till det andra senast skickade smset från denne och skriv vem du valde & vad det står på den.
svar: Det var Tina
Hallå going. Vet inte vad som händer än men tjötar med Pierre o kollar göta kanal så jag klarar mig =) Kramar!

Inte riktigt kladdkaka men...

Hahaha, blev sugen på kladdkaka! Men icke alltså... fick i smör, ägg, mjöl, socker, o kakao.... Men missade vaniljsockret... Goddamn... Undra hur det smakar?!

Den första..

Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt.
Källa: Suzanne Doucet

- Så sjukt sant, jag är fortfarande F*d up!Nu väntar jag bara...

Och efter DET inlägget har jag väl halva ligan efter mig.... hihi

Lite catfajt o lite kärlek!

Vet du?
Jag har skaffat mig en nasty rival...
More than the ones I've got! =)
Var på allt möjligt igår, mötte dock en tjej, o vi pratade om att hon gått på dejt med en av mina vänner. Cute!
Men anledningen till att de gått på dejt var att HON skickat en av SINA vänner på dejt med en annan av MINA vänner... Varpå jag sa nåt i stil med:
Vilken nummerslampa!

Gå på dejt med en kille för o få en annans nummer o sen aldrig ses mer...

Det är fan billigt! Billigt o kasst... I'm sorry hun, men så är det.. Du kanske blev ledsen, men det kanske han blev med? Detta orsakade en jäkla rabalder bland onyktra människor, Suck... Så kan det gå..

Sedan är det tydligen så att min närvaro drar ut det sämsta ur vissa människor... Hahah... Ganska roligt faktiskt. Att min blotta närvaro gör vissa oerhört nervösa och osäkra på sig själva, så till den grad att de öppnar munnen och låter osanningar slippa ur. Vad jobbigt det måste vara att vara på det viset. Att bete sig så himla omoget? Jag Känner mig gammal bara jag skriver det här, men jag är hellre mig än henne...
Helt galet! Jag känner faktiskt inte något behov alls av att hävda mig, för jag ser inte poängen med det. Okej, du är rädd för mig (för det måste hon ju vara eller??) av någon anledning och känner att du måste trycka ner mig till samma höjd som maskarna, dvs helst begrava mig. Tråkigt, men jag är inte död. Jag är vid liv faktiskt, om än lite att av all uppståndelse.... =) Dock road!

Det roliga är, min stubin är lång, oerhört lång när det gäller vissa saker, men när det väl smäller, så exploderar hela helvetet. Har lugnat ner mig rätt ordentligt på de senaste åren... Fråga min kära syster, vi bråkar inte lika mycket längre... Hehe.... Jag är snäll, visst, men inte när jag är arg. Jag jiddrar gärna, och att gräla lite är bland det roligaste jag vet. Men din dumme fan om du tänder eld på stubinen och sedan står kvar och eldar på än mer, var då inte förvånad om det en dag smäller ordentligt. Så ordentligt att tillomed du flyger. Älskling, jag vill inte bråka, men sluta hiddra med mig. This isnt the first time. Förmodligen inte heller den sista alltså...

Jag tycker som sagt det är sjukt intressant att folk känner sig hotade av mig. Av lilla söta gosiga jag?! Jag som är så underbart gossig, hoho.... Inte skulle väl jag? =P Inte för o skryta men jag känner mig lite överlägsen faktiskt. Tyvärr gör jag det. Kanske därför jag inte ger mig in i leken på dina villkor? I dont know you, I dont dislike you, I dont even care... Du är snäll, fine, var snäll mot ngn som bryr sig. Det sätt du beter dig emot mig på är skrattretande.SEDAN på tal om något helt annat, jag har en kompis som har problem med alkohol... Hur ska jag bete mig mot denna person? Jag tror inte den är medveten om problemet själv. Illa.

Jag har blivit osynlig

Jag ser på dig,
Du ser åt mitt håll.
Jag ler,
Du ser frågande ut.
Jag frågar dig om du du inte förstår.
Du ser åt ett annat håll.
Jag försöker åter att fånga din uppmärksamhet.
Men den har flytt.
Du har flytt.
Du är borta,
men du står fortfarande framför mig.
Du ser mig bara inte längre.
Jag har blivit osynlig.

Now what?!

Vet du vad? Jag trampade sönder en galge med foten... AJ va ont det gjorde!! Jag tror jag är bigboned...  Eller lokalt väldigt tung...haha... Äh whatever! =P

Planen för idag är att komma undan med att göra så lite som m,öjligt, jag tänkte för det första INTE läsa den boken som jag nog borde. Call me stupid, och du har faktiskt rätt! =)

Jag kom på det, jag har fått jäkla många kängor på siståne, är det bra elle? Beröra folk på nåt vis... Fick mig en utskällning av ngn som ansåg att jag snott dens kille... Ooops, I didnt know he had a girlfriend.. Didn't seem like it...  och vet du vad? Han hade inte ens det.. Sluta gnäll på mig bara för att jag får vad du vill ha. Usch va dryg jag låter! Jag är inte sååå dryg, mest bara självsäker. Dock är jag väldigt blyg, vilket folk får svårt att koppla ihop, jag tycker det är helt logiskt =) Since it's all about me...

Jag täntke på det föresten, Mr Stupid som har här på besök ett par gånger, kan ju dock inte ha läst på så br faktiskt. Det står "It's all about me!" O i infon står det var jag är från o vad bloggen handlar om och hur gammal jag är.. Nej det där måste u ha vart ett troll som kände sig oupskattad.... Stackars lilla puppylöv, får skaffa sig en flickvän o mysa med =) Sånt är uppskattat har jag hört.. Sov faktiskt med Josefin min lilla godis! Hade ju Hicka häromdan.. Asså klubben Hicka.. sjukt bra... hade ju dock planerat att vara nykter, men tror du att det går när man har nollor som kollar på en med sina valpögon, och köper öl efter öl.... O herregud! Livet är hårt... EHM =P

Har kommit på att jag är sjukt beroende av socialt umgänge. Jag måste ständigt träffa människor, annras fastnar ajg i mina egna tankar och då kan det gå illa alltså... Men nu har jag inte tänkt på länge så nu mår jag bra... Skönt va?? =) Jag är rätt nöjd ändå..

Dock så har jag lite issuess med vad jag skall göra i helgen, lust o hjälpa en flicka som jag?
Idag så ska jag enligt planen bege mig till viktor rydbergsgatan o ha övningssits med nollorna,
för att sedan bege mig mot city o möta lite folk som kommit ner från västerås o är i stan över dan.
Samtidigt hade jag nog gärna legat hemma o glott på film!

O imon blir det tvätta halva dagen 12-16, sedan åka till Mia som fyllt år oh ar lite kalas,
för att sedan bege mig till Loppan o sociala litedär?Fast jag vill ju bara kolla på scrubs.. What to do?

Jag är lite vuxen trots allt..

Din vuxenpoäng är: 15.4

 

Din ålder borde vara 28.1 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Du är: 28.1% fjortis


Jag är visste inte så jäkla party, fan va b!
Men 28?! Det var ju trist!
Så för att lägga till min ålderslista.
Jag ser ut som 17.
Skriver som en 14åring
och beter mig som en 28åring...

Jag är schizo! Helt klart!