Fanny fyller år!

Idag fyller Fanny den söta år! Och vi ska dit på kalas!!
Hon ska få paket!
Sen ska vi sjunga Singstar o mysa! Lovely va?!

Phaddergrupper? Check!

Har precis suttit med phaddergrupperna o placerat ihop folk baserat på vilka de gillar resp inte gillar. KUL! Jag gillar inte henne men jag gillar dom två.. Men personen ifråga som den förra inte gillade ville vara i samma grupp. Oförståeligt, men sant! Så vad ska jag göra Jo helt enkelt sätta den oönskade i en annan grupp under förutsättning att ingen där har ngt emot den... Suck. Att folk ska vara så kräsna va!? Jag vill inte vara med honom!


well jag tror jag har fått ihop ett himla bra system nu iallafalla. Har mailat ut det dessutom, även om det inte riktigt har kommit fram än, Vilket jag finner himla skumt. Men men, kom iallafalla in på medarbetarportalen på GU nu iaf, det är gött. Så kan man sitta o pilla lite... Jag tror det drar ihop sig till något himla trevligt iallafalla... Haha, vet du vad det roliga är då? Den jäkla kräftskivan, kan nog inte vara med på den i år heller, lovade bort mig till Räkan o Karin först, Damnit. Life's a bitch and then you die?!


Anyway, nu ska jag mysa ner mig under mitt täcke med en bra bok, den handlar om den liten slampa vid namn Sugar. Läs den =) Hehe

Godnatt!

Ett glas mjölk rensar tankarna..

Jag pratade med mamma idag, och trots att hon egentligen vill att jag skall bo i grannhuset så sa hon att jag ska göra det jag känner för, precis som en mamma skall säga. She is by my side no matter what I decide to do. Vilket är väldigt skönt. Dock vet jag inte själv än vad jag skall göra, och innan det ens blir tal om att något skall hända vill jag veta vad som händer med min käraste syster. I won't just ditch you baby!


Men nu ska jag dricka ett stort glas mjölk för det har jag förtjänat =)

Me = Stockholmsflicka?!

Jag funderar på det, jag funderar allvarligt på det.
En kompis kollar efter lägenheter åt mig as we speak.
Kan bli oerhört läskigt att lämna staden.
Helt utan skyddsnät. Vad ska jag göra där?!
Plugga?
Jobba?
Leva?
Skaffa sugardaddy? =)

Ja lätt!! Hahaha... hade ju helt klart vart det mest bekväma. Plus att om jag bor på baksidan så kan ju mina små söta vänner sova där när de är på väg emot sjöslaget o plums! Yey.. Frågan är la bara hur gott jag kommer må resten av tiden. Min översociala fan! Pelle sa det också häromdan när jag snackade med honom, han ska ju flytta ut i skogen... hahaha... Till ett torp! =) Men det kan nog passa honom, liten pysselnisse. Han kommer nog trivas alldeles utmärkt o ha sitt lilla torp o bygga på, o en trädgård att böka runt i... =)

Jag däremot hade inte passat där tex. jag vet när vi åkte genom smålands skogar och Malin sa; Är inte det här drömmen?! En liten gård med massa skog omkring.... Jovisst, MARDRÖMMEN! Var vad jag o Linda svarade... Man är la olika helt enkelt!


Asså shit, nu ringde Jeppe, hej är du sugen på en lght på 40 kvadrat på folkungagatan? Vet du vart det ligger? Det är ungefär 100 meter från Medborgarplatsen! OM jag vet vart det ligger! For fuck sake! OM jag ska bo någonstans så vill jag bo på söder... Hahahah... Helt stört..
Vad ska jag göra nu då?

Har bara lekt med tanken liksom, inte direkt seriöst. Men ändå.. så får man den här i knät.. O killen jag pratade med, asså Jeppes polare sa; Även om du inte får den här lägenhete så kan jag fixa en schysst lya till dig, säg bara till lite mer än en månad innan så jag har tid o fixa.. OMG!

Jag tror jag får dåndimpen =)

Är det du eller jag?

Jag vet jag är lite fucked upp.. Halva huvvet är ju fullt av påhittade sakero den andra halva mestadels av onödigt vett som låttexter eller citat eller något annat egentligen onödigt, och lite ite lite kunskap. Ytterst lite! =) Men men, jag vet ju att det inte heter de "södligare delarna av Sverige" iallafall. Det vet inte fröken Tv-väder!

Anyway, jag tror nog att jag håller på att bli tokig, trots all min oerhörda kunskap om det mesta.

Devis för det här med att älska något. Ja jag kan väl hålla med om att det är på väg att bli utlakat om det inte redan är, och jag är väl en del i den processen. Men när man plötsligt får ett spontant lyckorus för någonting som en person precis gjort och hjärtat håller på att explodera så tro fa att jag attack-kramar personen och säger i love you. För jag gör det. Just då! Kanske inte som i giftas-älskar någon, men som i du gör mig lycklig! Sedan behöver det inte heller betyda att jag är förälskad i denna någon. För guds skull. Jag blir aldrig förälskad nästan. Jag tillåter mig inte. Jag är rätt selektiv, och ganska kräsen. Men visst ibland vill jag väl ha mig en kram eller två =)

Jag vet när jag var lite o vi bodde i stan så hade vi en lägenhet där jag kunde cykla runt runt runt... Från mammas o pappas sovrum till vardagsrummet till hallen och ut i köket o in i sovrummet igen... Och varje gång jag passerade mamma o pappa så sa jag "lavlo". Var inte riktigt lika bra på engelska som jag är idag. Så du kanske kanske kan lista ut vad det betyder. Eller när mamma var med barn med lillasystra mi, så kramade jag hennes mage o sa; Min tjocka goa feta mamma. Är det inte världens bästa kärleksförklaring?! Ärligt talat, ingen förolämpning alls och den som tolkar in sånt kan ju dö på direkten, bara en oavbruten kärlek till det bästa som finns. Min Mamma och Pappa!!

Back on the subject?!
Jag tycker om dig massor, du är himla gosig. Jag känner dig inte riktigt. Men det jag vet har fått dig att stanna kvar, kanske far too long?! Jag vet faktiskt inte.

Underbar sång!

Gabriellas sång!

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
all den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske jag hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans
Jag vill känna att jag levt mitt liv

[Text: Py Bäckman Musik: Stefan Nilson]


Midsommar!

Så blir der midsommar i kära p6s regi... hehe hemma hos Max den gode faktiskt. Kan bli spännande! Skall man ens våga ta med sig badkläder är frågan?! Maten lär bli kalasbra, marinaden är gjord och det enda inköp jag bör göra är custinader eller vad katten det hette.... hahaha... Det är ju frågan hur det går iofs =) krustader!?

Anyway, jag är äntligen hemma... längtat efter min säng ända sen, ja ända sne jag åkte faktiskt. Så himla gosig o go... Precis som jag?! =)

Nej nu ska jag nog bädda ner mig o se på film tills jag somnar...


Och imorgon, så är det krustader-inköp och sedan tokfest! Oh yeah! ELLER så leker jag "mogen" och tar det lugnt!


puss

Dumfan!

Hahahhahahaha


dumfan!


http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=428024#

Du är rätt snygg, men jäkla korkad!

Vet du vad bejb?
Jag är faktiskt trött.
Jag tror att jag lever världens mest krångliga liv, medan mitt liv verkar vara en promenad på rosenblad enligt andra.
Jag känner sorgerna på mina axlar och tårarna som bränner bakom ögonen, medan andra bara ser mina leende läppar.
Jag vet smärtan som svider i mitt hjärta och får det att ömma, medan andra bara hör mitt skratt och lockas med i min glädje.

Att folk ser så himla fel?! Att jag spelar så himla bra?! Att jag lurar er så jäkla bra? Eller är det bara ni som läser mig så himla fel?! Är det så att ni träffar mig på de lyckliga stunderna? Eller ser ni vad ni vill se i mig?!

Jag är faktiskt inte deprimerad, jag är faktiskt riktigt lycklig. Dock är inte allt i mitt liv till belåtenhet. Många många saker jag gärna ändrat.
Hade gärna sett att du sett mig!
Hade gärna velat att de hemsketer som hänt mig aldrig skett.
Hade gärna sett att de dumheter som hänt mina nära aldrig utsatt dem för vad de blivit utsatta för.
Hade gärna sett att den person jag var, fått vara kvar.

Du är faktiskt helt underbar.
Det du gjort för mig har helat mitt hjärta, far more than you can imagine!
Du är faktiskt helt underbar!

Du får mig att må bra, må bättre.
Du får mig att le!
Du får mig att känna som att du ser mig.

Inte för att snacka skit om Micke för det är inte så bra o hålla på med sånt, men jag tror inte att han såg mig. Jag var där. Men jag tror inte att han såg mig. Han vet inte vem jag var. Han vet inte vad jag är. Han vet inte. Han trodde jag var en bild. Och när den bilden inte var sann så visste han inte hur han skulle hantera det. Jag är inte ett fotografi. Jag är en person. Jag har känslor. Jag visar mina känslor! Kanske för ofta?! Kanske till personer jag inte borde?!


Jag vet inte om jag älskar dig, herregud, don´t get ahead of things!
Men jag tycker om dig, du är himla go. Och framförallt. Du får mig att må bra!Men samtidigt är du ganska korkad =)

Dagens citat!

Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet.

- Livet är fint älskling!

Rädda den jäkla planeten!

Det är för mycketland i det här landet... Bygg fler städer!! Men don't mess upp med lokaltrafiken och infrastrukturen nu då utan gör detta till städer där det går snabbt och smidigt att ta sig fram med kollektivtrafik..
Save this goddamn planet!

Fan, jag är trött på tanken av att mina barnbarn kommer dö för att mina förfäder sabbade planeten!

can you keep a secret?

Ok, smart att skriva små "hemliga" funderingar i bloggen, för de är ju säkert hemliga typ en kvart till, tills nästa person läser... Men jag funderar på att flytta! Yes I know, lämna detta underbara Göteborg. Skämtens hemstad. Den ständigt trevliga staden. Lilla London. Call it whatever... Men har jag fått för mig att göra ett break. Så brukar jag int bli lycklig förrän det är gjort!
Hur ska då detta sluta?!
Ska man flytta till Stockholm? (IGEN!!)
Eler helt enkelt lämna landet?
To do what säger du?

Bra fråga!

Har inte kommit så långt än... ta ett break. Jobba som fan o dra iväg bara kanske?


Jag får klura på detta, men jag känner att mitt varv i Göteborg för denna gång börjar närma sig slutet.

Don't tell my mum! Isåfall får jag nog lov att tysta dig för alltid.

Dagens citat!

A train station is where a train stops. A bus station is where a bus stops. On my desk I have a workstation...

- Så sant som det är sagt!

Svikare? Eller whatever.

Yey, gissa vad?
Skulle haft en trevlig kväll med tjejerna idag. Kul va?
Absolut! Dock slutade jag klockan 16.00 och vi skulle ses kl 16.30.
Men dilemmat låg i att jag inte kunde få skjuts tillbaka till stan förrän tidigast klockan 17.00.
Nu visade det sig bli lite senare ändå, snarare runt 17.30 eftersom systra mi gärna ville hem till mor o far först.
Mmmm... och vi skulle träffas 16.30 ja..

Sedan skulle vi åka o handla, eftersom maten ibland tar slut. hemma alltså runt 18.15.
Då plockar vi in och jag hoppar in i duschen.
Tänkte ag får skynda mig nu eftersom jag inte kan se på matchen ute på stan utan jag måste hem o ska sova. Ser jag matchen på stan blir jag onykter o kommer hem sent.

Vad händer? Jo jag pratar med Josefin+Elin på mobilen, och det visar sig att dom ska ner på stan samma tid som jag kommer fram. Så lämpligt. För detta kunde de inte kläckt ur sig tidigare. Alltså, jag hoppar av vagnen två stationer från hemmet, går hem och ser på reten av Spanienmatchen samt Sveriges underbara inledning på EM.

Men flickorna, dem har jag inte hört från, och lär väl inte göra heller. Jag är ju en svikare! eller whatever.

Gårdagens citat!

Anna är packad som en spritmarinerad tysk strippa =)

Not quite like me!

And there's a million of us just like me
who cuss like me, who just don't give a fuck like me
who dress like me, walk, talk and act like me
and just might be the next best thing but not quite like me!


Well what can I say? Isn't it true? =)
You wannabe me for New Years Eve!

The Selkie's daughter

selkie

I
n a time before the rivers were drowned by the sea, in a land between the sun and the moon...
In this land were our people came from,
the fishermen told a story about a man who fell in love with ine of the seal women,
selkies the people called them,
seals that once a year could shed their skin and become women and no one ever knew whic they had been first,
seal or women which is part of their mystery.
When you looked into the seal's eyes you could see the human beinf looking out,
but when you heard the woman sining you could hear the sound of the sea in her voice.

And so it happened that one day a farmer went down to the sea...
He wanted the path to his house to glow in the moonlight like broken pearls.
That's what he was thinking about when he looked up and saw,
sunning herself on a rock,
a girl with skin like crushed pearls and hair as dark as coal. T
he darkhaired girl with pearl skin sang like something you might hear in a dream,
sweeter than anything you'd hear in a theater or Cornegie Hall even...

And so thefarmer fell in love with the dark-haired girl and decided he wanted her for a wife,
but when he tried to get closer to the rock where she sat,
she heard him and dived into the water.
The farmer stood on the shore watcing for the girl, sure that she couldn't stay in the water for long.
Then he saw out beyound the breakers, a sleek dark head appear. But she wasn't a girl anymore, she was a seal!

But he couldn't forget the dark-haired girl and her beautiful voice.
Ha was so lovesick for the selkie-girl that he was unable to sleep and the sound of the ocean,
which he'd heard since the day he was born,
began to grate on his nerves.
It seemd there was always sand in his bed,
not matter how many times he'd shake out his sheets and even with all the windows open he'd feel as if he were suffocating inside his cottage.
Things went on like this until thefarmer began to neglect his fields. His cows went unmiled and his hes wandered into his neighobours' yards looking for food.

In desperation,
he sought out the help of an old wise woman who lived in a cottage on a cliff above the sea.
The minute she laid eyes on the farmer she knew by his shrunken pupils and the way his ribs stood out under his threadbare shirt like the hull of a staved-in boat,
and how his hair was tangled like a mass of seaweed,
what his problem was.


To be continued.

Föresten...

...jag är inte mer än du, bara annorlunda =)

en liten tanke bara..

Har tänkt lite på det där... Folk säger P6 bör socialisera mera... Ja, det kanske vi bör. Det är tydligen så mycket internskämt i pp6, så många historier vi vet om men ingen annan att det skapar en känsla av utanförskap hos dem som umgås med oss eftersom de inte vet vad allt handlar om`?! Är det konstigt då? Vi är ett gäng på 15 pers, ge o ta ytterligare folk därtill som slutat o hänger med oss ändå... ok, så nu ska tydligen hela världen kunna förstå våra skämt eller kunna våra historier, dela våra minnen?!

En fråga då? I vilket kompisgäng kan man allt fran början i? Om man kommer ny till en grupp som känner varann, givetvis hamnar man lite utanför allting, men sedan hänger det la på dig själv om du skall komma in i det eller ej?! jag menar, om jag kommer till några jag inte känner, utgår jag från det då och lär känna folket? eller borde jag utgå från att de känner varann och mobbar mig eftersom jag bara vart där i 5 minuter?!

Nej trött blir jag.
Jag umgås faktiskt med vem jag vill. ÄVEN när vi ordnar fester. Jag vill hellre hänga med dem jag känner än dem jag inte känner.. Sedan att jag pratar med dem med, men jag är faktiskt inte mer än människa och inget übersocialt monster som älskar att socialisera lika mycket med alla! Givetvis gillar ä'ven jag att umgås med dem jag gillar.

Pucko! Försök inte ens ändra på det, för du har förlorat kampen redan innan du startat.

Tänkvärt!

Man blir ju som man umgås säger man ju,
så om jag umgås med dig,
 blir jag underbar då?

Sola vid havet eller på gräset?

Gissa vad?
Jag har faktiskt planerat min sommar nu... fram till vecka 28 så ska jag jobba.. under veckorna bara, inte helgerna såklart! Sedan är jag ledig en vecka, hoppar ev in på jobbet om de behöver mig v 29, annars är jag ledig igen v 30.
DÅ tänkte nämligen jag o Josefin ta oss ut på en liten roadtrip. Glida längs med kusten, västkusten såklart! Och hälsa på i byar o städer o lattja lite granna där vi finner det nöjsamt att stanna. Kan inte det bli alldeles underbart?! I think so! Kanske tar med den lilla Elin med eller Systra mi, vi får la se vilka som finner vår plan lockande. Slutmåletär väl smögen och Grebbestad tror jag.. Hörde ett rykte om att en kompis ska dit, så vi får la se om vi sammanstrålar. Kommer bli grejt oavsett!

Åååh jag bara längtar... Men nu ska jag ut i solen o mysa lite, tänkte få LITE färg innan sommaren är slut iaf.... Alla har ju inte "turen" att klippa gräs i bar överkropp hela sommarn =)

Tjing

Liten är trött

Annaliten är trött... jobbat hela långa daen och nu ska hon på sk avslutning med bad o helvte! uscha
Jag ska hem tidigt o soooooova...

pöss

Mmm.. kärlek!


at 11:10pm yesterday
haha, jag saknar dig alltid.. din göteborgska ironi, din totala saknad av stockholmsk nonchalans..
jag kvistar över till den "rätta" sidan när jag är redo.  finns det en möjlighet att jag sover hos dig några nätter? jag ska sedan till grebbestad runt den 15e och stanna där till början av augusti.. vad är dina planer om sådana finnes?

ps. gör mig den tjänsten att ladda ner "where did you sleep last night" med Nirvana

at 11:20pm yesterday
ps. du är galet sexig när du för en gångs skull är allvarlig och inte skojar loss på dina foton.. kanske är för personlig, men jag vill vara ärlig! du är vacker.. ds.
Gulleplutt =)