Släkten är värst?!

Jag är rätt dum egentligen. Okej, det var sunkigt längesen jag dejtade en kille som bodde hemma.... Until now! Grattis till mig. Missförstå mig rätt, jag gillar dom absolut, men jag vil inte möte HANS föräldrar när jag går ut ur sovrummet... Hej hej....eh... Nej det känns lite, eller väldigt längesen. Det känns som om jag blivit brutalt förflyttat bakåt i tiden. ca 4-5 år. Hemskt!

Jag trodde den perioden var avklarad när "jag fick Micke att flytta hemifrån". Svinbra tänkte jag då, det är väl ändå på tiden! Och var sitter jag nu då? Jo i precis samma sits. Som sagt, jag är lite dum! Har väl själv inte bott hemma på ett par år. Och var väl inte den mest frekvent boendes där innan dess heller, lite utflykter hit o dit på ett halvår i taget osv osv. Och nu är jag tillbaks på punkt ett. Problemet med att byta pojkvän eh? =P

Men en lite kul grejj, det var ju "adventskalas" hos Patriks familj igår. Så hans faster med barn var där. Trevligt=) Och det första fastern sa var; hej Jag har hört talas om dig, nu kommer fasterutfrågningen!      Ooooh som jag längtat! Eller nä!? Fick ju inte ens någon av päronen, men så kommer fastern då... Och jag får inte avslöja frågorna. Jag vet inte om jag törs faktiskt =) Sedan blev jag inbjuden på juldan till eksjö på ngt julkalas eller vad det var... Innan Patrik blev inbjuden =P Det var la ändå lite okej betyg eller?! Fniss!

Sedan den där lilla smålänningen som fått för sig o stalka mig är lite koko alltså... Idioter!

Syftningsfel så det skriker om et

Okej inte för att jag brukar störa mig på stavfel osv..
Är inte direkt språkpolisen i gänget om man säger så,
MEN när jag läste den här notisen fick jag lite krupp;

"De var strax före klockan som en person påkördes av ett tåg strax norr om stationen i Floda.
Tågtrafiken på stambanan stoppades och först efter två timmar kunde trafiken återupptas på ett spår.
Under trafikstoppet vände ett pendeltåg från Göteborg i Lerum medan övriga tåg försenades."

First of vilka är "de" som är före klockan?
Och var är klockan?
Suck!

Dagens citat!

Om du dör i en hiss, kom ihåg att trycka på Upp-knappen.

Man vill ju inte åka söderut där... ehm

Pussunge!

Älskling, du sätter go i mongo =)

UnderbarDina ögon glöder och din mun den ler
Du ser på mig och jag vill flyga
Du fyller mig med hopp
Du ger mig kraft att orka leva
Du viskar i mitt öra
och jag smälter

Allt du säger är underbart
Allt du gör är för mig
Jag älskar dig lika mycket som jag blir glad av att se dig
Du fyller livet med ljus
Du är min sol när det blivit mörkt

Jag vill inte göra något när jag är med dig
Jag vill bara njuta av din närhet
Veta att du är där
När jag sträcker ut min hand tar du den
Du lyfter den till din mun och kysser den

Du släpper mig aldrig
Jag låter dig inte gå
Det är vi
Vi emot alla andra
Eller vi utan alla andra
De försvinner när du är nära

Släktkalas- Mums!

Vet du vad?
Jag har en sötnos.
En riktigt gosig liten sådan!
Och han är jävligt snygg i toga!
Det säger både Linda o Agge.
Det är väl bra?!
Men han är min.
Så dom får bara kika.


Efter att jag haft ett litet gnälligt samtal med Linda om oss.
Fick jag blir akut panik och försökte få tag på honom.
Givetvis gick ju inte detta då.
Rackarns!
Så jag skickade ett sms.ett långt sms.
"Honey you gotta talk to me!"
Och baby ringde.
Jag vet att det är svårt att prata.
Svårt att uttrycka sig ibland.
Men du behöver inte prata.
Just let me know.

Och på lördag är det släktkalas.
Det årliga adventsfirandet i Kållered, you see.
Det blir till att bada tunna och dricka glögg och äta något gott.
Och hjälp.
Jag har inte träffat hans släkt.
Nu kommer alla på en gång.
Inte riktigt lika illa som pappas fest kanske.
Men fortfarande värre.
För nu drabbar det mig =)
Hans lillasyster tycker om mig iallafall.
Och han då..
Kanske hans mamma med.
Jag får la gömma mig om det blir för illa!
Hjälp alltså!

Vi ses Babe =)För övrigt fick jag precis ett jobb till.
Grattis till mig.
Vad ska jag göra med två heltidsjobb då?!
Fy för att välja!

Stalker!

Jag har fått en ny stalker, tror jag.. Fast på telefonen! Kongo-karl! OM du vill får du gärna terra honom tillbaka. Be bara om numret så får du det =) Kan han jäklas så kan jag!


Pöss

Glöm inte..

Glöm inte bort att tala om för dem du älskar att du älskar dem. Det kan vara för sent.

För övrigt är Antwone Fisher en av de bästa filmerna i hela världen. Jag blev fångad första gången jag såg den, och känslan jag fick nu när den slutade är precis densamma. En helt underbart film, en film som är så fin att det är magiskt. Jag älskar den. Jag älskar Antwone Fisher. Underbart!

Men jag älskar andra också...... =) Glöm inte att jag älskar dig =) Om än bara i kanten av mitt hjärta!

De sju dödssynderna

De sju dödssynderna skulle mycket väl kunna utspela sig under en vanlig natt på gayklubb.

Högmod
Jag skulle nog våga påstå att detta är något som framförallt yttrar sig hos bögar. Många bögar anser sig vara förmer, i deras tycke, oglamourösa butchflator. Med högt huvud och brutna handleder sveper de förbi flatorna utan att bevärdiga dem med en blick, alternativt spänna ögonen i dem och väsa något föraktfullt.

Girighet

Framförallt flator anses vara väldigt snåla. De beställer sällan annat än öl och är inte direkt kända för att slösa med dricksen. Däremot har man sett hur de diskret norpar någon annans kvardröjda dricks på bardisken. I rökrummet är det i huvudsak flatorna som har ”glömt” cigaretterna hemma och skamlöst tigger av alla andra. Jag kvalar in under kategorin ”öldrickande flata”, men skulle aldrig sjunka så lågt att jag stal någon annans dricks och tiderna i rökrummet är definitivt förbi.

Vällust
Ord är egentligen överflödiga. Vem har inte bevittnat minst ett påbörjat knull när de varit på gayklubb? Varenda litet skrymsle är besudlat och även fast bögarna dominerar när det gäller slampighet så ligger flatorna inte långt efter. Begär till någon annans partner är även det vanligt förekommande och resulterar ofta i tjafs eller regelrätta slagsmål. Tjafset brukar bögarna stå för medan flatorna tenderar att bli mer handgripliga, vilket egentligen kvalar in under en helt annan dödssynd.

Avund
Som jag skrev i förra veckans krönika så fick jag nyligen en helt annan insyn i bögarnas glittriga värld. Där frodas avundsjukan och inte sällan kommer elakheter flygande som en välriktad giftpil istället för den subtila elakheten som flatorna verkar ha patent på. Fast visst snackas det bakom ryggen bland bögarna också, men rättframheten verkar dock vara större hos dem.

Frosseri

Oh ja! Här frossas det. Det frossas i kroppsvätskor, alkohol och skvaller. En natt på gayklubb skulle kunna jämföras med en orgie i frosseri!

Vrede
Mer eller mindre utåtagerande aggressioner ligger som en blöt, stickig filt över lokalen. Kanske inte så konstigt med tanke på att bittra ex blandas med oavslutade ragg och nya, svarsjuka partners. Av någon märklig anledning verkar dessutom vissa tycka att de har patent på andra, vilket sällan leder till något bra. Jag har bevittnat ett antal catfighter mellan flatorna under mina år på gayklubb, medan bögarna mest nöjt sig med att skapa lite drama och sen festa vidare.

Lättja
Det är väl ungefär den fasen jag har hamnat i när jag är ute. Jag känner mig ganska likgiltig till allt drama som utspelas runt omkring mig och tar helst inte in en massa onödigt skvaller. Hade fler anammat denna dödssynd, så hade vår perversa lilla ankdamm till gayliv varit något lugnare och fler flator intakta!

Manuela GaetaniDen här är helt enkelt
norpad!

Mys

Utsidan ger insidan en chans.
Insidan ger utsidan sin glans!

Glöm inte det honey!

En kossa till pojkvän!

Oh my, inatt när jag skulle lägga mig, ja då fick jag tydligen inte det! Fatta min förvåning! Då hade han vart o borstat tänderna o lagt sig medan jag fixa mig iordning, då har han somnat när jag kommer in vettu. Det är väl okej. Men han ligger utspridd över HELA sängen! Och han snarkar!`??! Whatta! Så jag frågar om jag också får plats, men det fick jag inte nä. Så ja undrar om han kunde flytta på sig, det kunde han ju inte nä... Nänä skit i det då!  Han låg på täcket dessutom så jag bad honom ge mig det, och det gjorde han minsann. Så då tog jag mitt täcke o min kudde o gick ut o la mig i vardagsrummet. Om jag itne ens får plats i min egen säng! Då kan han gott sova där själv utan täcke! Jag sov gott på sängen i vardagrummet iaf =) Det enda "synda" var att han vaknade ungefär samtidigt som jag... Så när jag traskade in till MITT sovrum så var han vaken, men hade tyvärr precis vaknat.

Jag tycker att han gott kunnat lega där o undra var fan jag o täcket var! Ko! En riktig ko!

Sedan blev jag lite fundersam eftersom Cajsa igår, vi var på Gretas för övrigt, han den där kon också... Hon sa hela kvällen till mig o vara svartsjuk. Jag förstår inte riktigt. Det ä'r väl inte ett mål att sträva efter?!


Nej nu får jag nog ta och släppa det här tror jag.

Men jag måste erkänna jag är lite putt på Josefin också. Hon var en timme sen igår. INTE okej! Inte alls faktiskt. USCH!

Livet är underligt!

Då har man bytt skepnad då.
Sedan har jag även fått en ofrivillig paus.
Pojken har vfu.
Jag har ingenting.
Jag får nog börja jobba =)

Det var längesen!

Ska faktiskt jobba imorgon, om jag har tur så kanske det blir mera där dådå.
Najs.
Kan jag tillomed hälsa på mor och far. Det var längesen.

Livet är underligt.

Mycket underligt!

I love you!

Hey its me again.... Vet du vad? Jag har grymt stora issues när det kommer till att lita på folk. I just dont! Det finns folk jag litar mer på, men de flesta finns liksom på den där andra platsen, close but not enough. Men honom litar jag på. Strange enough. Jag somnar på hans mage när vi kollar på film. Jag somnar inte på folk jag inte litar på. Speciellt inte på deras magar. Honey, what did you do to me?! Du fick mitt hjärta, och jag tror  att du håller det i handen, för det verkar följa med dig varje gång du går härifrån. Jag kikar på dig i mitt lilla nyckelhål o tänker; Hejdå söt! Och idag, idag fick du mig faktiskt att fälla en tår. Det var hemskt. Du fick mig att gråta. Jag gråter inte! Men det var inte för att du var elak. Du är aldrig elak. Det var för att du gick. Hur patetiskt är inte det då? Du fick mig att gråta för att du är snäll.... Det går inte.

Du måste tycka jag är loco. Loco på riktigt. Det är väl inte nåt att gråta för? Nej det är det inte. Men jag vet inte. Jag är väl inte helt i balans om jag kan säga så. Jag har faktiskt tappat fotfästet på riktigt. Jag vet inte vad jag vill göra. Jag vet inte vart jag ska gå. Jag vet inte HUR jag kan lösa det här. Jag vet inte. Jag har faktiskt ingen aning. Jag har tatt paus dessutom. Did you know that? Självklart visste du inte det, jag bestämde det idag, bara Patrik o en tjej i skolan som vet.... Alla andra får la ta det senare... My god tänker du din dumme fan!? Ja kanske, låt mig vara det då. Jag tror att jag behöver jobba. Har vart lite trött på skolan länge nu faktiskt. Och allt som händer bara drar ner mig. Lattjo eh?! Det roliga som väl händer ja gud ja, det ger mig tydligen bara en anledning att drabbas av ytterligare en motgång. Det är lite kämpigt att vara mig faktiskt.

Att lita på dig är lätt, att delge dig saker om mig, det är svårare. Why? Well lets say att jag har mitt bagage. Du å andra sidan, du har jättesvårt att öppna dig för mig. Why? Älskling du har också bagage. Inte samma väska, men kanske lika tung. Jag vet att du inte har det lätt, jag vet att jag inte är lätt. Förlåt. Du är bara så förbannat duktig på att få all skit omkring mig att blekna när du är i närheten. Du får mig att må bra. Du får mig att glömma.

High life!

I know, time flies, helt galet faktiskt. Var i Finland i veckan. Riktigt underligt. Eftersom den person som alltid fått mig att längta till Finland var den som saknades. Riktigt underligt. Vinka hejdå till henne och se henne försvinna. Jag vet inte. men det var mysigt att få säga hejdå. Att visa den respekten som hon förtjänar. Det är inte lätt när mer än halva familjen bor i Sverige, att få alla att kunna åka samtidigt. Men det svåraste, det var nog ändå att se alla bryta samman. Tappa allt. Bara försvinna i en strid ström av tårar. Speciellt Mamma... Min lilla söta Mamma!

Men vi gick alla tillbaka till hotellrummet sen, och de "gamla" korkade upp flaskor med vin, så satt vi där o tjötade allihopa =)

Men det bästa var nog ändå att komma hem o få träffa den söta igen. Det var bara konstigt att inte sova med honom. Utan i samma säng som Jessica, dubbelsäng visserligen men ändå. Krypa upp o gosa med henne kanske inte var det jag tänkte mig =) Och det hade förmodligen inte vart så uppskattat heller... hahhaa, what do I know!?

Bara vara, sånt gillar jag! Igår hade vi en liten myskväll också. Lagade mat och kikade på Doobedoo o myste i soffan. Alldeles lagom perfekt! Sedan ringer Tina o frågar om vi ska med ut o ta en öl på stan. Patrik säger shoot jag är på allt! Ja det låter ju jävligt betryggande älskling!?! Men ut går vi, o Memme följer med minsann! Najs, är påväg till bishop arms när vi kommer på, fan halta lottas ligger ju närmare alltså.. Så vi hoppar på redbergsplatsen och går dit istället.. Väl inne på Haltas händer det grejer vill jag lova. Oh my. Kvarterskrog = Desperadoragg! Men överlag hade vi rätt trevligt.
Ända till fuckface ringde! Det pajjade iallafall min kväll! Tyvärr.

En mysig helg!

Så var det fredag. Vecka 1 är slut, var lite kämpigt när vi satte oss i bilen i onsdags faktiskt, knappt vart ute ur huset alls sen jag blev sjuk...
Så satt jag där och bara mådde mer o mer illa. Fruktansvärt faktiskt.
Patrik frågade om jag ville åka hem igen, men jag skulle ju bara på vfu-träff så det tänkte jag att det får jag la fan klara av! Jag kan inte vara en sån grinpelle och sluta göra allt jag egentligen borde göra. Men så sätter man sig där, jag känner att hela hjärnan består av snor, så frågar dom;

Anna, du har ju inte vart här igår, har du vart sjuk eller?! 

Jomen grattis, då kom tårarna på en gång, jaha, jag är en grinpella, that's it, jag får helt enkelt acceptera det. Jag hade då skickat ett sms till patrik att de va sådär för ja mådde fortf illa... så han ringde o fråga om jag ville åka hem. Han kunde köra mig.... Älskling!

Fick iallafalla lite matnyttig info om vfu:n. Men jag känner samtidigt att jag inte är 100% fokuserad på den här kursen, vilket bidrar till att jag inte presterar maximalt. Är bara alltför feg för att ta paus o dra iväg. Why whhy why? Mongome!

Sitter för övrigt här idag och har vart på den mest onödiga "workshopen" ever! My god, jag tror att vi lärde oss hur man skall ha ett föräldramöte! Gifted! Sånt kanske man kan få på vfun istället? Onödigt! Men men det är om bemötande är ju vettigt, dock hade det kunnat vara som föreläsning inte direkt som workshop på nästan 3 timmar! Man blir ju galen på peddan ibland alltså. Dåligt upplägg, konstiga anledningar och underligt genomförande i mångt och mycket! Som den föreläsningen igår tex, den har jag redan fått två gånger tidigare. KUL! Varför kunde de inte planera lite bättre?! Varför ha den föreläsningen i inriktningarna om den ändå ingår i det allmänna som då alltså ändå kommer repeteras!? Förvirrande kids! Jag blir knasig.


Men NU, så sitter jag o väntar på han kongo =) Min mysmongo =) Han är o handlar lite mat innan han kommer hit, för vi ska mysa o spela spel o äta gott, tror det blir pommes o fläskfilé o beasås i massor om jag känner honom rätt! men glöm för all del inte chips o dip och till det givetvis Cola o Julmust, eller ChristmasMust, som den käre en gång sa...

Mmmmm kommer bli en mysig helg, Kan behövas inför nästa veckas tragiska planering! Pöss

Jag vet...

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Jag känner mig tom. Och faktiskt fruktansvärt ful, för jag sminkar mig inte, för mascaran rinner bara bort. Är inget fan av waterproof you see. Tycker synd om Patrik som vill hjälpa, men inte riktigt kan. How can he help me if I cannot say what's bugging me? Han kan inte. Det är väl det som är problemet. Men han hjälper mig genom att vara här, ge mig en kram, pussa mig på pannan. Behöver inte säga så mycket. Behöver bara vara där.

I will surprice him today. Make him a bit happier, since he made me smile yesterday. I hope he likes it. Och det bästa av allt, det involverar INTE glitter =) Min söta lilla glittriga pojke.... Jag vet inte, men det kanske verkar suspekt i omklädningsrummet att hela han är dränkt i glitter =) Men det är ju bara jag som färgat av mig! Förlåt! Hela lägenheten är shiny nu =)

Men nu blir det överaskningsdags. Puss Baby!

En vecka

Då blir det på onsdag nästa vecka då... Va "kul" som jag längtar! Läs min ironi! Finland, igen, och hejdå. Bye Mommo... du är frisk nu!

Alldeles för sent

Det är underligt, så lite kan göra så stor skillnad.. Jag träffade henne inte särskilt ofta. Jag har inte råd att åka till helsingfors all the time även om jag vill. Men nu, nu är det för sent. På tok för sent, nästa gång blir för att säga hejdå till henne... Det är inge kul!

Halloween = Död och ångest?!

Sån jäkla pisshelg egentligen!
Började ju trevligt med halloweenfest, körde lite förfest här med syrran o Theo o Henke, även Fanny o Patrik var här. Gjorde oss iordning körde lite drinkar, julmust o Captain Morgan tex. Mycket lyckat vill jag lova, tillsätt lite lime och det smakar som Calippo =) Hade allmänt trevligt o drog in mot stan runt 22, Josefin o Anna skulle också dykt upp, men de fick problem med lite "lös hud" så deras sminkning drog ut på tiden, hehe... Mötte dom i brunnsparken dock. Hamna på Golden(LAGOM OTIPPAT!) men det var hyrt så det var ju gött, bartendern sa att det inte vart så mycket folk där på 4 år eller ngt, hehe, lite skojj =) Dansa o dansa o kanske blev lite mer onykter än vad jag räknat med. Men sånt händer, jag hade trevligt. Fan bara att den där irriterande nollan fortfarande håller på.... Fatta att det är kört! Han vill inte ha dig! Gå bara, stick, brinn, försvinn! Apa!

Det blev prisutdelning och sen drog vi la hemåt....typ. Tog taxi till kebabhouse =) Det var för kallt för att gå! =) Köpte kebaben, mötte Peter från dergården i dörren på väg ut, men då vrålade den hickande Patrik i bilen så jag fick tydligen gå... Haha, han var la hungrig kanske??? Drog hem käka däcka.... Men faktiskt en riktigt trevlig kväll. Var längesen jag träffade "alla" samtidigt, så det var najs. Underskattat med vänner!

Dan efter skulle han iväg o träna, jo tjenare.... Bakis som ett litet troll trilla han ur sängen och iväg till bilen, han körde dock inte själv utan fick skjuts som tur var! Dock vet jag inte hur bra han bidrog till träningen =) Kan tänka mig att de andra märkte både på doft o spelstil att han va onykter? =)

Var Halloweenfest på kvällen igen, lagom osugen på fest faktiskt! Anyway drog till mölndal plocka upp gossen(Tina-älskling körde!) och hamnade hemma hos Nicole o Persson. Trevligt trevligt. Lilla Karin W var där o folk satt o tjöta o hade allmänt najs time... DOCK tror jag inte att köra softa låtar samt kolla på konståkning en hel kväll bidrar till att få partystämningen på topp! Så att majoriteten valde att dra hem efter förfesten, som enligt mig slutade för tidigt klockan var ju knappt 11, är inte en större chock! Men men, så är det ibland. Jag o Patrik drog hem till honom, och att vara hemma innan 12 på en lördagkväll. Det vet jag inte när det hände sist. Blev lite förvånad själv faktiskt. Dock tror jag det var rätt bra, för jag var riktigt osugen på att gå ut, och det var väldigt skönt att sova lite....

Men det fick väl sin förklaring dock.... ingen av oss mådde särskilt bra på söndagen och trot eller ej, vi har ont i halsen o huvet o mår allmänt skit. Patrik orkade inte spela hela matchen heller, så det är väl ytterligare en indikation på att allt inte är rätt. Hans mamma sa att det nog aldrig hänt att han gått av isen innan matchen är slut =( Så vi drog hem, lagade lite mat, pasta med lövbiff och senapssås, kollade på Starsky and Hutch o käkade chips! Sen direkt i säng..... Usch vad jag inte gillar att vara sjuk.


Just det. Martina ringde igår. Min gamlemormor dog igår =( Inte otippat, hon är inte tonåring längre. Hon är faktiskt ingenting längre. Ingenting. Hon är bara borta. Min älskade lilla Mommo... Så nästa gång jag åker till Helsingfors ska jag på begravning =( I never get to see her again. Hon kommer aldrig mer att sno våra polkagrisar. Hon kommer aldrig mer berätta historier. Hon kommer aldrig mer...... Aldrig mer.

Jävla pissig avslutning!

MEN, hon led inte, och hon dog inte ensam. Det kommer jag iallafalla kunna trösta mig med. Min lilla Mommo. R.I.P. Lea Wigell, I love you for ever. NU får du träffa Moffa igen. Och du får allt du vill ha. I hope you are happy now och att smärtan har lämnat dina ben!

You'll be in my heart,
from this day on
now and forever more.
You'll be in my heart,
always

Älskling!


Miss you

Rip Mami, I'm sorryI did not call you more often!
Men nu får du alla polkagrisar du vill =)
I miss you, I always miss you.
Jag vill bli som du när jag blir stor.
Älskar dig!