Ovärdigt innehavande?

Faktiskt så är det rätt gött att tvätta, spec när man luktar på den efteråt!! =) Även om jag luktar rätt gott, enligt mig själv om inte annat, så luktar nog tamejfan ren tvätt bättre... Eller ja, annorlunda =) Fan!

Sedan så lyckades jag för övrigt med bedriften att skära upp fingret på brädrosten igår! ca 1 cm djupt och 2 cm långt.. Grattis till mig! Dett var när jag skulle ställa in den i skåpet dessutom, så fråga mig inte HUR jag gjorde, för det kan jag icke svara på. Sedan är jag liten ledsen, för det är en person som säger att jag har ngt som är hennes, which I do not have by the way. Aldrig ens sett det sagda föremålet, och jag blir lite ledsen att folk gåromkring och anklagar andra för jag vet inte vad egentligen, ovärdigt innehavande? Äh fuck that shit!

Nu ska jag ut till min rena tvätt o mangla lite granna.. Sen kan jag ju alltid hoppas att patrik får för sig att komma hit o sova sen!

kram

Baby-Panda

Hahaha, sötaste ungen ever, Kolla morsans reaktion dessutom!!I am what I did not want to become

Hahaha, vet du vad? Jag har blivit en sån där jag inte tycker om? En vadå? Ja en sådan som bara hänger med snubben hela tiden hela tiden HELA TIDEN! Men missförstå mig rätt, jag älskar det! Men jag vet vad andra tycker om mig dock =) Men för att bryta en trend så hängde vi faktiskt med en polare till honom häromdan också... Ja jag vet, det är sant! Vi var och handlade och åt pizza o kollade på Aladdin! Fräckt eh?
Men samtidigt så är det inte hans fel.

Jag valde att bli ensam, innan jag började träffa honom, Att han sedan sitter o håller mig sällskap. Och att vi kanske inte är riktigt lika mycket ute som folk kanske önskar, och att vi kanske inte umgås riktigt lika mycket med folk som dom önskar. Det är inte hans fel. Jag är bara trött på den sortens umgänge? Festa bör man annars dör man? Eller? Jag fattar inte. Jag vill ta det lite lugnt, plugga o så.. Det är väl okej? Eller?

Älskling!

Hej honey, vet du vad?
Jag är olycklig igen! Det var la inte helt otippat... Olyckor kommer nämligen som en jävla prenumeration, med jämna mellanrum alltså! Och det är tyvärr inte avbokbart! Crap, men men det är la bara att tugga i sig skiten o hoppas att han som skickar ut det kolar av så småningom så man slipper eländet.
Det är faktiskt precis det mitt nya "problem" handlar om. Jag är så stört jäkla olycklig för min släkting är sjuk. Väldigt väligt väldigt sjuk. Allt som håller honom vid liv är förgiftat. Allt som håller honom vid liv tar död på honom, magen är sjuk, levern, tarmarna, lymfan.... Det är kört. Helt kört. Man kan inte vara sjukare och vid liv! To make matters worse. Han vet inte om det. Den är tacksam! Jag förstår inte att man som läkare inte har ett ansvar emot sina patienter att tala om för dom att de är drabbade av en sak som detta!? Det övergriper mitt förstånd, men vi släktingar får veta. Alla får veta, alla utan den drabbade. Tack för den skitstövel!

Jag vet faktiskt inte hur jag ska kunna fokusera på skolan. Varje gång, varje gång det är väsentligt att göra det så händer en sån här sak. Inte just döden varje gång. Men alltid NÅGOT stort som får mig att helt tappa aspekterna på ett vardagligt liv. Jag tappar fotfästet och vinglar omkring i en tillvaro utan ljus, bara bäcksvart mörker och där griper jag efter varje fast punkt jag finner för att inte trilla. Jag är beroende av ett stöd som håller mig upprätt när jag själv har tappat balansen, och jag kan lova med allt mitt bagage så är jag rätt tung att hålla. Sedan har även annat fått mig på andra tankar. Planera pappas fest, utan att han skulle få veta något om det, samtidigt som jag sitter och skriver en hemtenta!? Smarrigt! Att skriva ett projektarbete med hela tillvaron skiftandes omkring mig. Smarrigt. Jag är tacksam. Tacksam att jag har en person som faktiskt kan hålla mig flytande. Som fårmig att känna mig trygg även om omgivningen är helt förändrad. Som får mig att tro. Jag vet inte ens om han vet. Men jag vet. Och jag är tacksam! Han gör ingenting särskilt speciellt heller, bara är där. Det kanske är precis vad jag behöver. Stabilitet. Lugn. Trygghet. Inte så pjåkiga saker att kunan bidra med huh?! "Där har du en klippa" sa Linda en kväll på Järntorget. Jag tror hon har rätt. Hon har mer än rätt, hon visste nog inte ens hur nära sanningen hon var. Älskling tack. DU är bättre än vad du tror, du är bättre än vad du vet. För du är dig själv, och då hjälper du mig. Är det logiskt?!Joshua Radin - Everything'll Be Alright (Will's Lullaby)

"There's a hole in my pocket that's about you're size,
but I think everything is gonna be alright,
yes I hope that everything is gonan be alright!"

Tack för att DU är du?!

Rockfest och smör!

Jag vet, det är en sjukt trist blogg, bla bla bla=) Sluta läs då dumbass =)

Men jag tyckte han va lite söt igår... eller egentligen inte =)
Jag bad honom att spela Sam Cooke, eftersom han satt vid datorn o var lite dj för tillfället...
- Vilken menar du, Wonderful??
- Ja precis, den vill jag ha.
- Nej asså, jag vet inte vilket låt du menar, jag pratade om dig!
Naaaaaaw!

Lite cheezy, men jag gillar det =) Du får gärna fortsätta att säga söta saker till mig, that just makes me happy! =)

Och ikväll skall lilla sessan förvandlas till "rockbrud" Hur fan ska detta sluta?! Jag tror iofs att det slutar med att jag blir groupie till Patrik. How bout that?! Han har ju ändå löpt peruk! Det är lite overkill, jag köpte bara ett linne.... =) Pöss

Jag klarde tentan!!!!

Jag klarade tentan!!! Wiiiiiie!!!! Fan va gott!

Göteborg

"Göteborg är inte vilken stad som helst.
Det är staden som är byggd där älven möter havet och där människorna lever med vindarna"

Saknar en Hatt?

Har saknat dig. Hela helgen har jag saknat dig! Men du fick en hatt! =)

Maybellene I hofteholderDanish stuff. Good song though!

Why?

Alltid lika tråkigt när han går.....*sucka*
Hur kan en sån liten sötis bara sno åt sig hela mitt hjärta?

Problemet löst?

Han frågade om jag ville träffa honom.
Jag sa okej lördag kan jag.
Han sa det kan inte jag. Jag är ute vid havet då.
Okej. Så kan det gå.
Men hör av dig fredag då tycker han.
Kanske 90s på fredag, slå två flugor i en smäll?
Nej jag ska vara nykter i helgen, tycker han då.
Jobbigt läge, What to do, what to do?

Jag har också planer, så gnäll inte på mig om inte mitt schema passar dig. Ditt schema passar ju inte mig. Får väl helt enkelt strunta i att ses då. Problem solved?

I will miss you more when this is over!

Vet du vad? Det är faktiskt lite tråkigt idag. Inte så lite faktiskt, rätt mycket! Papi gick precis, till skolan... Det var med tårar bakom ögona man sa hejdå ju... I know jag är fjollig, men det får jag faktiskt lov att vara eftersom jag är tjej! Grattis till mig! Me jag vill inte åka till Stockholm om han inte är med ju. Det blir inte alls lika roligt. Inte på långa vägar. Så måste man träffa folk o folk, o folk har altid problem som de på något sätt förväntar sig att jag ska ha de goda råden till så att de kan lösas. Jag funderar faktiskt på att inte träffa någon alls. Inte någon alls!

Och Patrik, honom kan jag inte träffa förrän på måndag.. Min lilla gosse, vad ska jag göra hela helgen, det blir ju hur tomt som helst! Har ju bott o sovit med mig hur länge som helst... och sedan, näe.. ingen fika ingenting. Nej, det var inte roligt att säga hejdå! Även om det kommer bli kul i stockholm ändå... Crap, oladdad som fan. Men det kommer väl antar jag. Hoppas jag. Jag vill att Patrik kommer tillbaka hit!! =) Nu, nu på en gång.. Och att han möter mig på centralen på måndag efter sin träning! Då kan vi mysa igen!


Men om jag ska tala om vad jag VILL göra när ja nu ändå åker iväg till sthm. Så vill jag 1. Gå till Vampire lounge o dricka chokladapa. 2. Hänga lite i gamla stan och fika. 3. Dra till Underbara Bar o dricka en fishbowl. 4. Köpa lite stuff.
Och sett till den önskelistan så är det inte helt ogenomförbart! Detta eftersom mål 1 och 3 delas av dem som var med förra året och SKA BARA UPPFYLLAS! SHopping kommer att genomföras och i samband med det blir det la även lite gamla stan..... Mission accomplished!

I just wanna say that I miss you... Puss älskling =)

You know ...

You know what?
Jag är faktisk väldigt ambivalent i mina känslor just för tillfället. För egentligen så är jag ganska lycklig, i stort sett hela tiden. Jag gillar itne att deppa in case you havent noticed. Men nu har jag fått oerhört tråkiga nyheter, och jag vet inte ritkigt hur jag skall hantera detta faktum. Någon du känner och älskar SKA dö. Hur hanterar man det? Sitta vid sidan av och titta på utan möjlighet att ädnra utgången. Du vet inte när och du vet inte var du kommer vara då. Men du vet att det är kort tid kvar. What to do?

Det känns lite meningslöst, för jag vet inte vad jag ska göra för att underlätta, han vet

Alla lärare...

Alla lärare kan förklara vad de förväntar sig av oss. Men en bra lärare väcker våra förväntningar på oss själva.