All alone, gräsänka för dig va? Lortjänta..

Ensam en hel vecka, kan du ana? Fruktansvärt faktiskt.. så jäkla tråkigt vad ska jag göra?! Sitta på mitt ärsle o glo på tv? ut o promenera? laga mat för ett halvt kompani? Nej jag åker till mama o pappa, dr händer det alltid grejjer, fast för guds skull, de matar ihjäl mig! Paj, på paj, på kaa på kaka, jag får nog börja träna annars slutar jag på sjukhuset på avd för överviktiga stackare som inte längre kan röra sig...
Fast så långt ska det väl inte hinna gå hoppas jag!! PHEW!

Var inne i stan idag föresten o köpte mig en klänning till bröllopet! Najs.
En söt liten vit sak med blommor på, blir de kinkiga för att jag har vitt så ska jag tala om att alternativet vart rött, och de tror jag ingen uppskattat! Nog fö att jag ser bra ut i rött, men färgen på ett bröllop.... njaeeee... =)

Anyhow.. har fått tag på en kopia av sims 3.. SÅ nu ska det spelas.. Funkade dock inte på datorerna här. Grafikkortet är kanske inte direkt av senaste modell. Tänk senast -05, och ja det händer ju en del på 4- år... Suck.. Men men min hemma är ju hyfsad så den ska nog klara(hoppashoppashoppashoppas!!!)

Är rätt sugen att åka hem bara för att pröva! Patrik kommer ju hem torsdag kväll, fast ska iofs jobba igen på fredag o lördag, så hmmm ja vi får se... ska jag hinna spela innan är det nu jag ska passa på =) vi får se vi får se..
Nu vankas det iallafalla hallonpaj på egenplockade hallon, den du... Sen ska jag hinna plocka lite blåbär imon innan jag drar hem, men sen blir det nog hem o the sims!

Ha en skön vecka du iallafall, hoppas du får mer gos än jag =)

Harry potter - En ny sagan om ringen 2?!

Here i go again... Har vart å sett Harry Potter nu, var lite besviken faktiskt, Var var Voldemort? Borta?! Och istället fick vi 200 000 släktingar till Gollum som försökte dränka Harry, himla skum film. okej okej den var la mysig o så, men ja fortfarande besviken, kändes som en mellanfilm likt sagan om ringen 2. "Well, här får ni lite i väntan på nästa film....." Obra!

Men jag hade den lilla Jasminen med mig, hon  gillade filmen iaf, så det var ju bra... Jag tror de flesta gillade den, dock var jag väldigt kritisk, dont know why, men men så var det!

Nu blir det nog ngn couscousröra, vi ses imon!
Pöss

En lila dröm!

Jag har en ny vägg!!! =) Har gått in i vardagsrummet en fem gånger och varje gång jag kikat upp på väggen har jag börjat le, det är väl ändå ett bra tecken!? Den där fruktansvärda äckliga strukturtapeten är ett minne blott, ooooh vad jag inte saknar den!
Min nya fina vägg... O älsklingen är lika kär han! Det blir nog bra det här, ska nu bara placera ut våra fina konstverk, och hmm ja, "make this place a home". För övrigt har babyboomen nu drabbat även mig. Inte i form av att jag är gravid, men i form av att folk tjatar på mig om att bli. Nu fattar jag hur det hänger ihop det där... Folk blir alltså tjatade på tills de skaffar barn. Med andra ord måste det vara en himla massa tjat i krokarna! =)

Hmmm, för övrigt, var sak på sin plats. Eller hur?! Om inte var sak HAR en plats då? Är det då konstigt om det ligger frammet?

Kramen

Renovering in progress

Yes, så igår fick vi äntligen för oss att sätta upp de där vävarna, på väggen som är rätt fram när man kommer in i rummet...
Aight, det ar lättare sagt än gjort, men jag är himla nöjd med att vi överlevde bägge två..
Fan att börja tapetsera vid 4 utan att ha ätit något sen frukost, samt med en som aldrig tapetserat förut och en som har hyfsad koll. Det är inte lätt. Att därtill lägga till att hmm vissa i sällskapet inte tål att vara dålig på något gör inte det hela lättare!

Jag trodde att jag skulle få den där jäkla mattkniven i mig ett par gånger! Eller fruktade åtminståne. Så vi satte upp 3 våder, sen orkade jag inte med honom så jag gick o lagade mat o skickade honom till affären! Sen efter att vi ätit mat, tittat på tv en stund så tog vi tag i den sista tapetjäveln.... Och tro att den kom upp utan minsta lilla problem då*?! Suck, så irriterade som vi både var över de tre tidigare, och så gick denna helt utan problem. Ja så kan det gå minsann...


Men nu är de uppe och tro att det ser bra ut med, jag är väldigt nöjd måste jag erkänna... och när jag kikar i  hörnet är jag nog lite besviken över att vi valde att måla denna lila faktiskt, för det passar himla bra ihop med den gråa färgen vi redan har på de andra väggarna. Men vad ska man säga? VI spacklade den förra och ville ha exakt den nyansen... Vi satte upp våder på denna och vill ha exakt den nyansen. Är vi kära i grått eller?

Nej, det får nog bli krafttag på det här ikväll, måla o kladda så det står härliga till så att vi åtminståne på fredag kan ställa tillbaka möblerna där de borde stå, nu ser det ut som ett förråd, där man inte velat ställa någonting för nära något annat för rädsla av... Ja för rädsla av vadå? Jag har inte en aning vill jag lova =)

Funderar på att dra upp till Delsjön en sväng, min kära pojke är ju på dejt tydligen, det är ju lite spännande! Synd att inte skåne var här, han är bra på att uppmärksamma folk. "Hej, jag ser att du känner Anna, känner du Annas pojkvän Patrik också?!" Som att jag inte kan hålla koll på mig själv? Men men, ikväll blir det iallafalla grillat och en redig hög med smörstekta kantareller... Ooooh, det kittlas redan nu i smaklökarna! Får la nöja mig med en kötteboll då.
Pöss

Kärlek och kycklingsallad!

Tjo len,
hur går det för dig i livet då? Själv tror jag att det går ganska bra faktiskt. Nu börjar vi komma iordning i den nya lyan, liten o trång, visst! Men det är vårt place! Vårt egna! Älskar nämligen den där lilla pysen jag bor med. För er som inte visste det vid det här laget så förlovade vi oss i, ja här skiljer sig våra åsikter lite..... Men jag anser att vi förlovade oss på påskafton den 11e april i Helsingborg när vi hälsade på Skåne. Medan P mer tycker att vi förlovade oss i London den 14e juni för då bytte vi ringarna... Och fine jag erkänner att London är lite mer lattjo, men hmm ja vi har lite olika åsikter där som sagt. Är det när man bestämmer att man är förlovad eller när man byter ringar. eller ska man till o med fria först eller? Lurigt! Men förlovade är vi =) Men ska man vara riktigt petig så ska vi ju köpa nya ringar igen =) Vi har ju kikat ut ett par på schalins ringar då va. I guld, där det tydligen var ytterst lämpligt att och lätt att sätta i extra stenar om jag känner för det sen när vi gift oss. Shiiiit, hade knappt vant mig vid att vara förlovad, o så ska man tänka på nästa steg, med nästa ringar. Kom som en liten kalldusch faktiskt.


Och det kanske också kom som en liten chock för en del. Det gjorde det för mig om inte annat! Goddamn jag "träffade" honom egentligen inte förrän när solan började förra året, runt 1 sept. Från då har han väl sovit här i stort sett jämt! Lättare att räkna de nätter vi sovit isär än tillsammans. Det är lite svårt att somna ensam nu. Även om han snarkar emellanåt, så är det lugnande... Jag stör mig egentligen inte så mycket när jag ska somna om han snarkar eller ej, men när jag blir väckt av det, då får han sluta =) Älskling!

Jag blir så glad, för lite då o då så säger han "jag älskar dig" till mig, inget konstigt med det, men så fortsätter han, "och du har en ring som bevisar det!" Det känns så mysigt. Han ser så¨lycklig ut och det gör mig glad med =) Lovely!

Fick faktiskt förlovningspresent av P´s föräldrar igår, en mixer och en brödrost, kolsvarta och högblanka. Så jag tror att hans mamma börjar vänja sig nu vid att hmm han är mer min än hennes?! Hur säger man? Jag tror att hon har lite svårare att släppa honom än hon erkänner. Men det var lite kul också för hans pappa gick omkring o kallade mig lilla frun hela tiden. Det kändes rätt bra faktiskt =)

Körde för övrigt lite grill n´chill igår..Himla trevligt, lite gott o blandat folk, och Elin som jag inte träffat på åååååååååååååår, eller väldigt länge om inte annat. Och hon verkade må mycket bättre än hon gjort tidigare, mer "sig själv" eller den flicka jag känner iaf. Det var skönt att se. Saknar henne. Saknar alla mina flickor! Får ersätta dem med andra eller med P iallafalla... Den killen ska jag gifta mig med. Det är rätt stort. Bröllop. Kan du tänka dig? Jag har lite svårt att greppa det själv faktiskt, det känns så mycket äldre än vad jag är, om du förstår hur jag menar. Visserligen så är det väl inte än på ett tag, förmodligen inte förrän P slutat skolan. Jag blir ju klar till sommaren, men han har ju ett år till. Sen får vi se. Då börjar livet! Nu 'är det bara lek!

Love you puppy! Nu ska jag göra kycklingsallad! Pöss