Life is good + P har slutat snusa!

Jag vet att jag inte är här riktigt så ofta som jag borde och skriver längre...
Men jag har inte tid.
Jag vet inte riktigt vad jag gör av min tid, men jag antar att rätt stor del går till gossen, han är ju så söt!

På söndag ska vi spela badminton, har bestämt oss för att börja med det... Kan bli najs! Denna helgen lär ju inte bli någon fest heller, för tyvärr ska vi inte på gubbsits även om jag verkligen vill gå dit!

Hmm, sedan har jag nog även fått älskling till att sluta snusa! Fatta vilken lycka... Sedan okej det har kommit en del omotiverade gnällattacker! Och nu är han sjuk till råga på allt, jag misstänker att han även har smittat mig!
Men men, vad gör väl det om jag kan få en snusfri älskling istället?! Då får jag faktiskt stå ut med några veckors gnäll... De flesta killar får ju stå ut med gnälliga tjejer en vecka i månaden... Så jämförelsen är försumbar =P

Har börjat en ny kurs, fortfarande lika flummigt förvirrad som den förra, men jag antar att de har hmm fått sig en tankeställare, för vi har fåt himla mycket papper angående hur kursen är utformad, vad som skall hända etc... =) Men fortfarande, ARTISTEN BEHÖVER FÅ LITE MER DISCIPLIN!!!

Har betalt in mina räkningar och granskade kontot idag nu efter helgens bravader.... bläää.. Det ser ju inte roligt ut!
Jag tror att jag får skaffa mig ett extrajobb alltså. Lätt! Får ringa vikariepoolen där jag bor samt fråga i lite affärer runt omkring kanske. Det här funkar ju inte alltså.

Eller jo det gör det ju faktiskt... Men pengar är inte tråkigt! Så jag hade inte gnällt om jag haft mer =)

Provade quinoa igår, rackarns vad gott det var alltså! med lax och limesås! Mmm mmm mmm.... ÄLSKA!
Det ska nog bli min nya favvo, ska pröva idag igen, denna gång med quorn. Undra undra vad pojken min säger om det då.. Han är inte direkt den vegetariska typen. Oh no! Men det är väl å andra sidan inte jag heller, däremot har jag ingenting emot att äta vegetariskt. Så jag får la börja med att trycka i honom lite svamp till mina bönor... sen får vi se vad vi hittar på... Har ju en hel kokbok, och soppor är han ju förtjust i. Får pröva något sådant kanske? Linssoppa är riktigt gott det med... ja vi får se vad vi hittar på!

Men nu ska jag nog se till hur min tvätthög ser ut, börja sortera efter färg osv =) Tjing!

Dig...

...skall jag älska livet ut, dig har jag kär!

Irriterande personer förstör ett gott humör!

Ärligt talat,
idag blev jag faktiskt sunkigt irriterad.
Min syster, min söta lilla variant av mig själv, hon är sjuk. Spyr! Smaskigt va?!
Vi lekte i lördags, kollade på melodifestivalen, men hon somnade välidgt tidigt. ok, so far so good. Men nu spyr hon. När jag då får höra det på söndagskvällen. Tror du då att jag tror att jag hittat en förklaring till mitt egna illamående? Klumpen som sitter i halsen? Ajjemän. Jag misstänkte kräksjukan.

Vad händer? Jo, igår skulle vi ha planerat projektarbete. Jag mår inte riktigt100. En annan är sjuk. Den tredje en bestämd sak bestämmer då ok vi tar det imon, ingen idé idag! Ok fine halv 11 på artisten idag då.

Men i morse får jag frågan, ska vi ta msnkonferens kl 10 istället för artisten halv 11? Shoot tyckte jag och två till, det kör vi på. kl 10 sitter vi o väntar på de 2 sista. Då får vi via omvägar höra att de har gått till våran lärare och sagt att samarbetet i gruppen inte fungerar för att 3 st hela tiden smiter undan!

Jäklar vad arg jag blev.

För att inte nämna att den fjärde lilla saken HELA tiden vill köra ett solorace med alla sina saker med på listan över saker vi gör, och den 5e inte bidragit med ett enda förslag eller vettig idé hitills.

JO tack, men ni tå kan ju köra ert race då.. Så kan vi se hur kul det blir?! SÅ kan vi andra tre köra vårt om det nu känns så jäkla mycket bättre?!

Men det gick de inte med på såklart!
Så nu har vi istället gjort en gemensam plan, exakt samma plan som i torsdags, men de enda utvecklingar som skett ja inte har de kommit från person nr 5 iaf.



Nej, såna "dra-ner-mig:are" klarar jag mig utan alltså. Suck

Och jag som vaknade så glad brevid P och såg att det var sol ute idag!

Sanning....


Det finns människor som talar sanning därför att de inte har någon anledning att ljuga.
Och den som håller sig till sanningen behöver inte koncentrera sig på att minnas sina lögner.

Men de som ljuger jag önskar dem ett gott minne, för en lögn till mig tas inte emot i god jord när sanningen uppdagas.



Trött så trött...

Sådärja,
då har jag köpt paket till en söte.. Du ser han fyller ju år i dagarna! Så ja, det har vart mycket kalasande nu, faktiskt för mycket. Jag är stört trött och hade helst velat gå i ide alltså! tyvärr är det inte lika lätt för människor som för björnar... Men jag ska helt klart träna på det!

OM allt går som det ska så kanske tillome min lilla pojk får sitt paket på fölsedan... Hade tyckt det vart kul att gå på den dära "tattoo-festen" med, kan han ju gadda sig eller ngt =) Det tycker han ju är så skojsigt =)


ooh jag är stördtrött... blir till att sova igen. Vaknade ju för en 2 timmar sen bara... men men så är det i sovritder!

tjing

Jag tycker om dig honey!

Ooooh, det är Fredag hörrö. Vet du vilken dag det är? Det är dagen innan dagen med stort D. Ska faktiskt på kalas idag, i partille. Kan du tänka dig? Med några av Patriks kära vänner... det kallas förfest, men är tokigt! O imon är det kalas för halva slanten, och sedan förhoppningsvis galej på kvällen... OH MY GOD alltså!

Fast min kära Eric, han kan inte komma =/ Jag blir så deprimerad alltså.. Men jag har lyckats kidpnappa Ps kusin iaf, hihi, ondskefull som jag är så tycker jag att han är rätt söt. MEN tro inte att jag valt honom åt mig själv. Nonono, åt min kära Martinafina såklart! Min söta lilla syster. P uttryckte det så fint; Kan du så kan väl hon?!

Talking about Lammkött that is =)

Ärligt talat så gör denna lilla söta pojke mig lycklig i själen. På riktigt. Han får mig att känna. Han får mig att le. Han får mig att mysa. Life is lovely when you are around. So when I put my lips like this I want you to kiss me!

Jag tycker om Patrik. Punkt!

Nyinflyttad, nyss fyllda 25 och lyckligare än någonsin!

Tjenna,
Sorry att jag vart lite lagom disträ på siståne, men jag skyller på att jag har haft fullt upp =P Typ ett år eller ngt =) Men men, nu har jag iallafalla flyttat, har i stort sett packat opp allt och är faktiskt på god väg att kunna kalla detta ett hem. Mitt hem! Mitt alldeles första helt egna! Lilla söt är väl här en del förståss, men han har inte adressändrat hit så =)

Jag fyllde faktiskt år igår! 25 år, gammal kärring! En av P:s kompisar grattade mig på 23årsdagen..... $maskigt! Jag vet inte om det är en komplimang eller ej, är väl fortfarande i åldern där man vill se äldre ut. Antar att man ändrar sig den dagen man hittar rynkorna!? eller vad tror du?

Anyway, fölsedag var det ja.... Var ute och bowlade lite i lördags med P o hans kusin o kajsa o en kompis till P, rätt najs ändå! Drog till Gretas, sen Berså, och sedan vissa tillbaka till Gretas tydligen! Men det får de väl göra =) Själv blev jag ganska onykter och drog hem istället.... börjar ju änna bli till åren! =P Sen igår då så ringde faren min och sa att de var ngnstans, men skulle åka hem hit en sväng sen efteråt. De skulle ringa först! Sweet! Men tji fick jag för när jag stod och bredde mina mackor och tog min kopp kaffe plinga det på dörren, och där stod päronen med paket o blommor och gud vet vad i högsta hugg, de hade glömt att ringa! =)

Fick tallrikar så nu har jag äntligen 10 likadana! Synd bara att jag itne har plats för en så stor middag bara =)
Lite sockerskålar och mjölkkanna, man är ju ändå 25 borde bli seriöst ngn gång tycker man ju
En middag för 2, valfri resturang av min godis
En rulle tejp, två flaskor vin o fyra vinglas av min Tina, samt ett löfte om målerihjälp!

Är dom inte underbara =)
Tycker om dom massor alltså!


Sedan har jag kommit på att jag vill ha min gos kvar forever!