Ringar inför London!

Idag ska ja o P ut till ngn liten butik, eller gärna en görstor för den delen...
Vi ska nämligen kika på färg.
Vi hade tänkt ha färgen Glenn, på de två väggarna som vi spacklat nu.
Men det hade nog blivit för mörkt så nä det sket sig så vi får köra på ngt annat.
För även om jag nu älskar svart så kanske det gör sig bättre som detalj än som helvägg?!
Jag vet inte, men nu tror jag iaf att vi satsar på Merkurius istället.
Får se, sedan kanske den lila vi sett ut ändå matchar till?! Det hade vart gott, så slipper vi göra om HELA detaljplanen så att säga...Patriks idé om lampan i hörnet är dessutom himla god, jag hoppas vi kan göra verklighet av det.
Då blir vi nog de enda i Götet med en sådan lampa! =D Han är så clever min lille P.

Bara för o berätta rent allmänt var vi i stan igår o kikade på ringar. Smaskigt! Nu gäller det bara att kika ut vilka ringar så är det klappat och klart inför resan! =) Passen är ju gjorda om än inte i vår hand, var i mölndal o gjorde det, jag tror det har med det o göra! Det så lite fattigt ut det polishuset! =) Sedan ville de inte riktit ta emot mitt pass för att jag var från Göteborg, sån stil.... Oerhört konstigt =P Men men, P har fått bekräftelse på att hans är klart, men eftersom jag reklamerade mitt så har det la tatt lite längre tid eller ngt. Men å andra sidan fick jag ett gratis pass, så jag kanske inte skall gnälla alltför mycket?! De har lite över en vecka att göra klart det på ändå.
Men nu till ringarna!
Jag skulle själv vilja ha en smal guldring med slät insida så att man kan skriva ngt trevligt där. Ovandelen kan nog faktiskt vara såväl rak som rundad det spelar ingen större roll, jag vill bara nte ha en stor tjock o fet ring.
Och absolut inte någon i silver eller vitguld eller titan eller vad det nu finns för fler varianter på det temat. Vanligt (rött?) guld vill jag ha =)

Och sedan London ja, det ska bli så himla gött o komma bort lite, så JÄKLA synd att jag missar Carlos med bara ngn vecka, sedan gifter sig tydligen Sean helgen efter att vi var där, dvs midsommarhelgen då. Den pysen har jag inte träffat på många år, det var nog 04 där när ni var i London senast? Eller? jag tror det.. Anyway, du kanske tycker jag är lite tråkig som "bestämmer" när vi ska förlova oss, men faktum är att vi redan ÄR förlovade, det skedde som en liten spontan överaskning för oss bägge när vi var i ängelholm för ett tag sen, bara att vi tänkte vänta med att byta ringarna till vi var i London. Den söte var nämligen lite missnöjd med hur det hela went down så att säga. =) Även om jag tyckte det var ganska gulligt. Men ok, om han vill göra om göra rätt så ska jag väl inte hindra det. Jag antar att vi alla har våran lilla idé om hur vi vill att själva frieriet skall gå till och alla sätt är bra utan de dåliga =)
Det gör ju bara at vi kan ha en version för oss själva o en att berätta för barnen? =)

Men nu ska jag väcka honom med en kopp kaffe o frukost! Så att vi kommer iväg ngn gång för att kika på färg!

Pöss

Stoppljusfest ikväll!

Moahahha, idag drar p6 till gotland, så kan det gå minsann! Not me! Jag skall nämligen till, hmmm, red light party(?!) med min syster yster och Patrik! Hoppas det blir sjukt kul. Har inte bestämt mig för vilken färg jag skall ha ännu. Har aldrig vart på ett sånt event, men har velat gå, det måste ju vara himla mycket lättare att vara singel på en sån fest, så man redan från början vet om det är okej o ragga eller ej....=) If you know what i mean!?

Sedan börjar jag ju bli klar med lekarna osv till Buffas kalas på lördag, sedan hur det blir med hmm sånglistan osv vetekatten eftersom han inte är online, typ ever o kan "lusläsa" kopian! Tokigt! Kalaset är ju på lördag som sagt. Men men...

Lekarna är också klara, så det får nog lösa sig tror jag.. =) NU blir det dusch, Pöss!

Basilikakyckling!

Alo, vet du vad?
Jag har fått en ny favorit... Ta en kycklingfilé och slica upp den så det blir som en ficka i. Fyll fickan med salt peppar, vitlök samt hackad basilika. Sedan kryddar du utanpå samt steker den tills den e klar... himla smaskigt!
Har käkat det i två dagar nu tillsammans med klyftpotatis och någon sås eller röra till.

Ett tips I tell you!

Its the new shit!

Life is tricky! En underbar helg!

Vet du?
Jag hade faktiskt sunkigt roligt i helgen! Softa på onsdagen med klassen i slottskogen, spela lite kubb umgås sjunga o ha de allmänt göttit, har faktiskt en himla go klass! Sedan kom p, han var la inte riktigt lika förtjust i att sjunga men de gick väl bra ändå?! =) På torsdagen sen var det ju champagnefrukost med p6 uppe vid humanisten, himla trevlit o så jäkla gött väder att man smäller av! Klockrent! Blå himmel i flera flera dagar och så underbart att ja, jag är mållös=)

Hängde omkring i stan typ hela dan, grilla softa o hade allmänt mys, på kvällen sen drog vi till ett par kompisar till patrik i johanneberg, men fasiken va trött jag var då! inte bra! Var bara kvar till elva typ, då drog jag hem faktiskt, och stackars kajsa som hakat på dit, hon drog tillbaka till studs. Förlåt?! Bara sanslöst trött.

Vad hände sen? jo på fredan var vi ute i gråbo o grilla med päronen o brorsan o ove o jane, riktigt roligt o snacka skit med morsan o så =) Har himla sköna föräldrar har jag upptäckt! Vi ska tydligen ut nästa helg också =) var ju ute förra helgen....hehe... Eller rättare sagt, pappa ringde ut mig o patrik när de svängde sina lurviga på stan! Alltid tacksamt!

I lördags körde vi lite mys här hemma jag o p, tänkte ta en lugn kväll, men sen började telefonen pipa, vi var tydligen tvugna att bege oss till en fest! Träffa alla på studs o stockholmarna..... och jag är itne den som är den, vi drog dit... och blev nog lite väl onykter tyvärr. så går det när man förfestar på sprit, och tror att man skall stanna hemma hela kvällen =) Men det är väl ändå en värdslig sak?! herregud, vad gör det om 100 år när allting kommer kring?!

Men snacka om att man fick en go baksmälla igår... Hyfsat seg hela dan =) Men det var trevligt. Sen så drog ju tyvärr min söta pojke hem till k-red. Även om han inte bor där länrge =) yeaaaaah, har nu en liten sambo som jag dessutom är förlovad med. Visste du det?!

Nej det är nog inte så många som gör det faktiskt. Skåne vet, han var ju med när det hände. Och mamma o pappa o systra mi, fick ju ett spontant sms på direkten =) Resten av folket i världen får la veta när de får veta? Orka springa runt o tjoa alltså.. men du som trots allt har tid att läsa här får ju förståss veta lite innan alla andra då =)


Men idag, idag var nog ändå det bästa, var på min ya vfu-plats, och det känns skitbra rent ut sagt. Himla trevligt folk. Goa ungar. Fortfarande på tok för långt bort! Men jag tror jag kan stå ut ändå. Det tar ca 40 min att ta sig dit. och det kan ju ändå vara okej?! 60-bussen, 50-bussen och sedan 97:an.... Life's tricky!

Men nu ska jag käka lite, innan min vänsterhand totalt svimmar... Ja av  skrivkramp alltså =)

krama