Examensdags

Vet du vad?
Jag tar examen idag!
Snacka om tur alltså... här har man gått i flera år, och så får man lov att sluta, bara sådär.. Tokigt =)
Vi ska dock inte ha något flak att åka på, men väl lite skumpa att skåla med!!

Åh vad jag längtar!

Sedan ska man bara skicka in finputsningen på examensarbetet, och så ska man vara klar?! Tur för mig att jag har jobb till hösten, det är inte alla som har fått det än verkar det som... Göteborg är tydligen ganska tuff i konkurensen. I dont know. Jag går på tur jag!

Hade en sunkigt dålig framtidsplan i vintras, ställde in mig på det allra värsta, att jag inte blev godkänd på slutpraktiken, att vi inte skulle få lägenheten, att jag inte blev godkänd på examensarbetet, att jag inte skulle få något jobb till hösten.... Men tänk sicken tur man har du! Allt verkar ha löst sig till det allra bästa! I like!

Så med lite tur får jag både lön och studiebidrag till hösten, eftersom jag tänkt mig att läsa lite kurser på halvfart och kvällstid till hösten... det kan ju vara skönt.
Så man får köpt alla saker på den där shoppinglistan!

Men nu ska jag nog gå och öppna skumpan som ligger i kylen, och riktigt njuta av sommaren....

Ibland är Göteborg och livet alldeles för underbart!

Vattenpipa önskas!

Jag vill ha en vattenpipa!
Faktiskt, så har jag längtat efter det i flera år! Jag har visserligen en, men den fungerar inte, själva hmm stället man fäster slangen i har pajjat totalt, så det går inte.. Är himla deprimerad faktiskt. Har nämligen funnit mig ett perfekt ställe på gården, lite inringat av buskar osv, men himla fint!

Där ska jag sitta och mysa i sommar.... i värsta fall ffår jag la grilla då... =)


kram

Många drömmar...

Egentligen kan man ju undra vad jag gör inne en dag som denna?!

Jadu, det vet jag faktiskt inte, jag tror att jag har gått och blivit deprimerad. Jag gör ingenting! Jag bara är, knappt det! löjligt faktiskt. Deprimerad både vinter och sommar! Tjena! Tog mig ut en sväng förut, jäkla gött faktiskt, satt och solade lyssnade på musik o läste en udda bok jag hittat i bokhyllan som jag inte läst tidigare. Vetefan vart den kommer från faktiskt, den är på engelska dessutom! Men men, den är inte heller särskilt bra så jag vet inte =) Kan vara en sån udda "bytesbok" från när jag var utomlands sist... Vilket var... ehm 2005? Jag vet inte, det brukar ligga såna på hotellen, som man kan byta med när man läst ut sin pocket...

Jag skulle vilja ha en sådär 50.000 nu i sommar, det hade vart skönt. Så man fått köpt allt jag vill ha!

En ny säng!
En taklampa till sovrummet!
En diskmaskin!
En symaskin!
Nya skor!
Klacka om mina gamla skor!
En balkong?! Kan man köpa dom?
En vovve!

Sedan hade jag nog vart nöjd.... Sedan finns det ju alltid saker... som vita lakan. Jag har kärat ner mig totalt i helt vita sängkläder. Möjligtvis ljust grå tillsammans med vitt! Vita badlakan! En tvättmaskin hade också vart najs iofs, men vi har inte plats för det, så det får vänta!

En realistisk plan då;

I höst får jag ett jobb, grattis till mig!
Då är väl prio 1 att köpa en ny säng, om vi nu inte får lite flax!
Sedan ett gymkort till mig.
En taklampa?! Om vi inte fixat något innan dess.
Sedan en symaskin.

En hund blir väl av först om några år, "när vi har en trädgård" vilket blir när jag är ungefär 40 i den här takten. Det är väl ungefär i samma veva vi får barn då... när man ändå är hemma...

Problemet med en trädgård är oftast att den sitter med ett hus! och vart detta hus skall ligga är vi inte överens om tror jag. Jag hade väl inte klagat på lerums kommun, han vill väl mot mölndal... Frågan är vem som vinner?

Ja, drömmar är alltid trevliga. Får se vilka som blir förverkligade i sommar! Ett par veckors kärlek hade vart skönt.

Jaa på tal om det! Mitt mål är också att någon inom en inte alltför snar framtid äga en sommarstuga, med vatten runt hörnet... fatta vad skönt. Åka dit på somrarna och pyssla i trädgården! Odla potatis, tomater och annat gott.... Och alla äppel, plommon och körsbärsträd sen... eller alla bär... ja en trädgård ska jag ha!


Men nu ska jag väl börja laga mat. Det är väl snart den tiden på dygnet! Tjing

Slutet närmar sig...

Hallå du,
vill du veta det värsta då?
Min internetconnection har vart lite mer än livligt värdelös på siståne, därav mina sporadiska inlägg =) Tjenare, har faktiskt saknat att blogga... tog ju ett uppehåll på... ett tag! Men nu är jag nog tillbaka för ett tag åtminståne?!

Har nu iallafall skrivit klart det där examensarbetet, ska på min sista opponering idag, så jag hoppas dessutom att det inte blir alltför mycket att fixa, fy! Det hade jag inte orkat!! Men å andra sidan har jag fått jobb! YES! så från den 4e aug så jobbar jag på en 3-5 avdelning i bagaregården =) Tttttoppen! Examensmiddag till helgen, lite skumpamingel, lite softish, det kan bli bra faktiskt...

Hoppas jag får jobba lite innan sommaren också, tjenare, kan ju bli en pank sommar annars!

Nej nu är det dags att bege sig till skolan, tjing!