Positiv feedback

Hej min älskling,
här sitter jag och lyssnar på Sjösalavals och drömmer mig tillbaka till barndomens sorgefria sommarlov. Snacka om att man längtar! Men nu är jag en ansvarsfull vuxen kvinna som skall arbeta och göra mitt jobb. Däremot har jag haft en ganska trevlig dag. Jag har faktiskt suttit och skapat ett forum för min förskola.
Blev tipsad av min handledare att söka en ny tjänst som kommer ut till hösten. Låter ju alltid nice. Gött att få lite positiv feedback med =)

Nu är det dock lördag och jag tänker inte göra något alls. Jag gör en tyst protest. Inte för att det kommer att märkas kanske, men så är det.

Nu ska jag duscha =) Tjing

Midsommar

Jag måste säga att midsommar var över all förväntan. Det var lite oroligt med tanke på vilka det var som skulle komma.. Men tjena vad bra det blev. Helt perfekt blandning av folk faktiskt! Jag är så nöjd!

Stugan var väl helt ok, lite fattig men ok... 25 pers som var med. Wicked! Vi hade knytkalas där alla fick ta med sig saker till middagen, och dukade upp till långbord. Det var bara så bra, vädret var underbart, vi sjöng, vi lekte, vi skrattade, vi grillade spelade gitarr runt lägerelden. Alltså, det var så himla underbart! En sån där prippsreklam som man bara vill vara med i själv!

Jag skall lägga upp lite bilder när jag väl får tummen ur och flytta över dem från kameran till datorn. Men nu ska jag nog ta mig till soffan och titta på lite film, för det har jag saknat. Film alltså.


Sedan kan jag väl iofs erkänn att det fanns saker som jag saknade. Men det låg inte inom ramen för vad jag kunde ordna, så det är ingen idé att längta efter det. Får lösa det ännu bättre till nästa år helt enkelt. Tänk att livet kan vara så bra, så annorlunda, så konstigt.

Glad midsommar på dig!

Mina fina naglar och jag =)

Goddamnit,
två dar till helg? Yepp, jag var tvungen att kolla.. förra veckan räknade jag tydligen fel! Oops!
Well, imorrron slutar jag 4 sen ska jag ner till stan o shoppaaaaaa! Wicked! Jag vet precis vad jag vill ha =) Måste köpa ett nytt angellack också. Kanke ett blått, ett ljusgrönt, eller kanske ett gult? vem vet kanske slår på stort o tar alla! =)

Idag är jag faktiskt lycklig. I have no reason. Men jag trivs!

Sedan ska jag också göra en rackare till Midsommar. Är lite sugen på en mix av hallon och lime, samt rabarber och kanel. Klassiker, men svingoda! Men då måste jag också förbi en affär som säljer flaskor! Måste ju ha nåt liknande dne från förra året =)


Ey, whatever. Nu ska jag och mina fina naglar sova. Jag ska drömma sött och sen tagga till för helgen. Oh yeah! Love you boo!

Du vill inte mitt bästa...

Jag tycker folk är rätt skumma.
Dom smyger sig på en; heeej gud vad lägne sen hur mår du?
Jag mår väl helt ok, är mitt svar... Dom pratar om ditten o datten en stund innan dom kläcker ur sig, jag har hört att... och säger något. Dom säger alltid, jag förstår om du inte vill prata om det men.... Ok och vad skall jag svara på det då? Du ställer en fråga, du påstår dig att värna om mig, men VARFÖR ställer du frågan då? Varför sneakar du runt som att du egentligen bara bryr dig om mitt väl o ve, isåfall hade du fan inte frågat. Då hade ju låtit det vara.

Varje dag är det så, varje dag kommer det någon ny och frågar exakt samma sak. Skall jag gå ut med ett allmänt utalande via min pressekreterare?! Du får mig att gråta!

Varje dag får du mig att gråta!

Alla ni omtänksamma människor som bara tänker på mig och vill mitt bästa, ni får mig att gråta med era jävla frågor. Hur ska jag kunna läka om ingen någonsin kan släppa mig?! Jag är inte eran egendom. Jag är knappt min egen. Men låt mig vara.

Vill du vara min vän, kom gärna över och umgås med mig.
Vill du vara min vän, ta inte upp det här.
Vill du vara min vän, få mig att skratta.

DET är vad jag behöver! Jag behöver inte fler tårar. Jag har tillräckligt för att få mig själv att gråta faktiskt. DU behöver inte hjälpa mig med det.

Det är att vara glad jag behöver hjäp med.
Det är att få mig att tänka på något annat jag behöver hjälp med.

Men det är väl bara att vänta nån timme till, så kommer det väl att höra av sig någon annan som bara vill mitt bästa och vill fråga om allt. och som får mig att gråta, något som absolut inte var dess mening. Dom vill ju bara mitt bästa, dom vill ju bara veta... My ass!

Ni vill inte mitt bästa, ni vill veta för er egen skull. Ni vill ha skvaller. För hde ni velat min bästa hade ni kommit hit, kramat mig och fått mig att skratta! Och det har du inte gjort!

Helg

Life is...
Idag är det tydligen utgång som gäller. Jag berättar inte vart dock. Du ska ge fan i att följa efter mig =)
Däremot ska jag nog ut med min sköna böna till syster och lite annat gott folk.

Gårdagen spenderades drickandes tre apor. Och det är väl vad man kan säga om sällskapet med kanske, kul hade vi i vilket fall. och midsommar har nu blivit planerad. Vad gäller matinköp osv om inte annat.. Jag undrar bara vad jag skall ta mig för på dagen. Det kanske är läge att åka till Gråbo o få lite massage? Min kära syster är ju nämligen massör. Så det passar ju ganska bra eller?

Jag vet inte, det kanske blir en lugn helg, jag trodde ju i onsdags att det var torsdag och att jag då gjorde upp planer för fredagen. Tji fick jag. Var alltså ute till typ halv 12 i torsdags, o började jobba vid 7 på fredagen =) Smart! Inte direkt. Jag var ju rätt trött på fredagen allså.. tur att man gick hem tidigt!

Aw och längtan efter helg!

Var på aw idag med jobbet, riktigt nice faktiskt. Käkade räkmacka o drack vin och skrattade mycket =)
Härligt!
Planerade ev in en utgång med en tjej från jobbet till helgen med, kan bli nice. Jag är så trött på mycket! Men mycket är väldigt bra. Jag glömmer lätt det. Jag måste lära mig att fokusera på det som är bra, ignorera det dåliga. Men framförallt måste jag lära mig att njuta av livet. Jag tror jag har glömt lite hur man gör. Men ja, på fredag är jag tidig =) Och på lördag ska jag ev ut alltså.. Kan nog trots allt bli en go vecka. Bara 4 dar kvar =)

Puss

Håkan Hellström ikväll

Ibland funderar jag över livet.
Sitter just nu och lyssnar på Håkan, och det är faktiskt en del jag känner igen mig i.
Jag ser faktikst fram emot konserten ikväll.
Det var längesen jag såg Håkan nu.
Crap.
Egentligen villl jag ha konserten från way out west förra året, men det blir ju lite svårt.
Jag vill inte bara ha de nya låtarna.
Jag vill ha kärleken.
Jag vill ha låtarna man studsade fram till när man var ung och lite dummare.
På den tiden man fortfarande hade livet framför sig, hahahah..

Men ikväll är det dags, får se vad som händer.

Love you!