Dagens citat!

Dagens sannaste ord;
Om du alltid flyr från allt som skrämmer dig, kanske du inte hittar tillbaka till det du saknar!

Överaskningsfest!!

Jag är lycklig!

Jag är så sjukt jäkla lycklig! Det är helt sanslöst egentligen! Men jag är i ett lyckorus som kommer sitta i i flera flera flera dagar! Överaskningsfesten för pappa, den gick som på räls alltså... Helt sanslöst lyckat! Sanslöst! jag har hakat upp mig alltså! Var på studs vid 12.. och från då droppade det in folk hela dan, som skulel hjälpa till med det ena eller det andra... Bara folk folk folk folk folk, sedan började helt plötsligt festen vid ja halv 5 ungefär... då började det komma gäster! Susanne och Peter, Mig gudmor och hennes barn, farmor o farfar, syskon, kusiner, kusinbarn, mostrar, farbröder och vänner av alla de slag..... Runt 5 gick Tina o Memme iväg för o hämta papporna... och när de kom tillbaka stod alla i en ring, och pappa och ove hade ögonbindel för ögonen. Sedan börjar vi sjunga... "Ralf och Ove ni fyller 50, vi ska fira er med fest


tbc

Förbannade gubbe!

Vet du vad?
Jag är faktiskt lite förbannad. Tro att man blir när en blind gubbe går RÄTT UT I VÄGEN framför en spårvagn! sånt jävla kötthuvve, där står han och viftar med sin käpp och knuffar på spårvagnen. Han står där flera minuter och vagnen tutar men han står fan kvar. Så jag tar honom i axeln och flyttar på honom så spårvagnen kan köra iväg... Då blir han förbannad på MIG för att jag "lät spårvagnen köra iväg" och undra vad fan jag hade i huvudet?!

Jaha, så du tror att du kan stoppa en spårvagn som lämnat hållplatsen och att han ska släppa på dig?!
Ja för han ser att ja är blind när jag viftar med min blindkäpp så ska han säga vilken vagn det är och släppa på mig! 
 

Det är mycket jävla möjligt att det är så!! What do i know, jag SER! jag är inte blind så jag behöver inte förlita mig på sån jäkla "tur" men nu gjorde inte den här spårvagnsgubben det... men varför förtjänar jag en utskällning för det? Sedan börjar han jiddra om hur puckad jag är och att jag inte fattar någonting!

Det är möjligt men jag är iallafall ingen idiot! säger jag till honom då... Och jäklar vilket liv det blev på gubben! Han börjar hoppa gnälla och gud vet vad....

Du hånar mig för att jag är blind och bla bla bla...
Nej jag hånar inte dig för att du är blind! Men jag kallar dig en idiot efter hur du beter dig!

 
Vill du bli påkörd fine, gå ut på motorvägen o försök stoppa en lastbil, det går nog skitbra om du bara viftar med din käpp!! Fy fan för gubbar alltså! Så nu är jag alltså en förbannad rasist som står på spårvägens sida mot de blinda och handikappade. De handikappade är dessutom en grupp som jag mobbar och avskyr, utifall att det nu undgått mänskligheten... Ja sedan gick jag för jag orkade inte lyssna på hans förbannade jidder!   och han kunde inte följa efter, för han visste inte åt vilket håll jag gick..... hihihihOch nej, om du nu inte fattat det av min lagomt bittra ton, jag är inte emot blinda. Men jag ha något emot idioter! Let me!

This is me now!

Blä, sitter med den tråkigaste hemtentan ever! Eller, det säger jag väl iofs om varje...hehe... Men den är ju inte roligare för det! Anledningen till att jag sitter vaken NU är att jag har inte tid att skriva imorgon. För jag ska kika på lokalen inför lördag, sedan ska jag möta min bror som skall ta med en vän som skall se lokalen. Därefter borde jag hinna hem o skriva lite OM jag inte blir avbruten av "socialt umgänge", dvs; msn, telefon, mail, whatever! För på kvällen sen kommer det people hit. Vi ska sjunga singstar, så då lär jag inte kunna skriva. Sedan på lördag är det som sagt fest, kommer va upptagen heeeela dagen lång... o sen på söndag ska jag vara bakis!? Lets hope not, men troligtvis blir det så! Och då vet vi alla hur mycket som blir gjort! Så som sagt. Skriva inatt!

Har "bara" 1500 ord kvar på fråga 2 o alla 5000 på fråga 1.

Smaskigt?! Nej inte så värst. Fruktansvärt segt!


Tjing

Back to stockholm?!

Tjenna,
vet du vad?
Jag har vart uppe sen halv 6. Hur störd är jag på en skala?! Nåt enormt tydligen för jag vaknade på eget bevåg, UTAN väckarklocka.. Ja du ser ju själv. Vägen är på väg att gå under! Kommer ju bli intressant ikväll när Patrik kommer över, jag kommer la däcka tidigt som fan! Eller så gör jag inte det bara för att kroppen jävlas med mig, o då kommer jag väl sova som ett djur imon istället.... Hahah, jaja det är ett senare problem! Bjöd för övrigt med honom till sthm när mitt kära lilla p6 skall ut och busa på östersjöns "vatten". Vi åker ju upp tidigare o stannar där hela helgen ju. Kan ju va kul o ha med honom då tänkte jag! Han tackade ju dessutom ja!!! Wiiiie! Haha, sedan kom jag på att crap, det innebär ju att det finns ett par jag inte "kan" träffa... Det blev ju så jäkla lyckat sist menar jag! Äh, den ene kan nog se till att vara uppbokad, behöver kanske inte ens tala om att jag kommer dit, fast han vet att jag ska upp ngn gång i oktober.... dock inte riktigt när! Den andre däremot tror jag har lite mer koll. Vet ej om han frågar dock. =) Nevermind. If they ask I will tell, if they don't I won't!

Hade däremot vart himla trevligt att ta med Patrik till underbara, eller vampire lounge... Har som sagt kärat ner mig i de där chokladaporna =) EN sån ska jag bara ha. En! Bara en! Eller okej, kanske två =) Tänkte kanske hinna med lite shopping uttöver det? Köpa en tröja kanske, eller ngn väska?! Skor hade vart himla najs! Oooooh, det ska bli himla trevligt no doubt! =)

Lycka är att kunna le genom tårar..

Min mormor sa till mig; Anna, lycka är att kunan le genom tårarna när du gråter..

Är det ungefär samma sak om någon får mig att le när jag är fylld av tentaångest? =)

Unhelpable

Hej babe,
vet du jag glömde uppdatera o nu känns det inte aktuellt. Tråkigt va? Jag har löite sisdåärigt minne så jag hoppar i tiden som ja vill och tyvärr faller väl en del bitar bort på vägen. Men de som klarar sig igenom filtret av störande objekt, det minns jag för alltid =) Som jag kanske även måste erkänna inte enbart är trevliga saker. Mnga tråkiga fastnar också, och sätter spår som man kanske inte förutsåg just då. Bygger in mig i ett hörn varifrån jag inte kan komma ut. Inte utan någon annan. Men hur kan man hjälpa någon som man inte vet behöver hjälp?

Fick till ett schysst citat till pojken; OM du vill stanna kvar så tycker jag att du skall gå, men om du inte vill stanna så behöver du inte..

Låter kanske krångligare än vad det är.. men han fattade vad jag menade ändå, så det var väl ändå huvudsaken... Ungefär i stil med; OM du säger att du ljuger så är du mer ärlig. okej?=)

I know, jag är lite underlig, men jag är tamejkatten inte lös i kanterna iallafall. Det är alltid något att vara glad över. Tänkte ta mig den goa promenaden in till korsvägen sen, en promenad på en o en halv timme ungefär. Sen skulle jag tydligen fika med linda. Min söta lilla linda. Planera höstens plågerier för de små liven som strävar efter att kallas aspar alt. aspjävlar för att sedan uppnå den gudomliga statusen av p6are.

Inte för att jag avundas dem, men samtidigt så är det sunkigt roligt att vara asp. Man får skit, ja det får man. Men man har himla kul längs med vägen och bara för att det är jobbigt just de månaderna betyder inte att du inte får det mycket lättare sen, när du väl är med i p6 och det kommer nya små aspar....

Men samtidigt känns det skönt att ha lina vid min sida, så vi kan dela dem. Redan idag ska vi faktiskt dela dem. Jag tar ena halvan och hon den andra. Undra undra om jag får flickorna eller pojkarna?!

Update?

Hey ho, hade faktiskt en riktigt trevlig dag igår, vaknade som sagt lagom förvirrad och borttappad i kållered. Så går det ibland! Hade ju sällskap med patrik o max "hem". Max trilla för övrigt på nosen när han lämnade taxin, men studsade upop som en liten boll, och verkade må bra! Älskade Max! Låg o kollade på Shrek, och jag har kommit på att de gör rätt ofta fel i filmer alltså... I djungelboken säger dom "ta två bananer" och så skjuter king Loui två bananer till Mowgli. MEN han håller upp 3 fingrar. Intressant felöversättning månne? Sedan i shrek, så säger dom "ta bachelorette tre" men håller upp 2 fingrar... Ja allt för att förvirra de små liven!?

Anyway... fortsätter strax ska ta tvätten!

på vift dagen efter vår lilla finsits!!

Hahaha, well vet du vad honey?
Igår hade vi en spn däringa sittning, och inte vilken sittning som helst utan en finsittning.. Najs eh? Avslutningen på nollningen! Jag måste faktiskt erkänna att jag är rätt stolt för vi slog faktiskt deltagarrekord på sittningen! över 170 pers, så jag är riktigt riktigt nöjd! Det var lite brötigt, men det funkade faktiskt riktigt bra ändå. Vad ska man förvänta sig eg, när det sitter en hel drös med folk och har det trevligt och sedan tvinga avbryta sin konversation pga av diverse gyckel och uppträdanden av skilda slag! Nej jag är grymt nöjd som sagt!

Vi delade ut lite presenter till dem som vunnit de olika delmomenten under nollningen. Tex så vann de som var utklädda till luffare maskeradbrännbollen, KAN ha inverkat att vi trodde de var äkta först! Obehagligt som fan, men kul! Så de fick lite cash i form av chokladpengar och några pantflaskor! Det var ju det de frågade efter, eller? Sedan fick en av mina favoritgrupper lite tröstpris för grym kreativitet under brännbollen med, de var gräsfläckar! Underbart! Sånt bara älskar jag, så fort någon trillade sprang de dit o härja, eller bara härja rent allmänt! underbart! De fick iallafall nått tvättmeel ifall de vill "duscha" ngn gång.... De intog även piratskeppet vid Universeum!

Nej jag måste erkänna att jag är riktigt nöjd med hela nollningen, okej här sitter jag lite bakis o smått glad men ändå =) Rätt glad för att nollningen äntligen är över! Så man får sova lite... Nu på tisdag börjar ju aspingen eller rättare sagt prövotiden som är en månad innan aspningen till p6 börjar. Det är också med vemod jag inleder den perioden faktiskt. Det ska bli grymt kul, missförstå mig rätt. Men i somras bestämde jag mig för att det blir nog också det sista jag gör som "aktiv" i p6. Jag slutade nämligen i tisdags. Jag tar aspningen fram till jul. Men sedan går jag i pension.=) Annaliten börjar bli gammal o trött... jag är ju snart 25=P oOm ett halvår iaf =)

Däremot fyller pappa 50 på torsdag! Fatta eller! Min lilla papi blir så gammal! Och inte är han ensam heller, no no no... Har han ju sin lilla tvilling med! Som också blir 50, helt otippat =) Det tyckte jag var så roligt när farmor berättade, att pappa var görarg när han va liten för Ove, han fick en overall. Men Ralf(min pappa) han fick inte någon ralforall eller hur man nu stavar det... Och ja jag känner min pappa faktiskt, så jag kan se framför mig hans sura besvikna min. Jag är rädd att jag ser likadan ut.., hahaha... och det gör även min syster! När hon hade lönesamtal(för övrigt med en gammal p6are!) Så fick hon ett förslag från chefen som tyckte att okej, nu är det klart! Men Tina. oj oj oj, älskling alltså.. hon var inte ritkigt nöjd med det budet och satt och sura! Det ledde till en lite awkward situation med chefen, så hon fick 2000 till..... Bara föra tt hon såg så tjurig ut =) Alla sätt är bra utan de dåliga no?


Back to business, japps, vet du vart jag befinner mig? På vift, långt ute i ehm, jag vet faktiskt inte var... Kållered!? Har träffat föräldrar idag, småbakis o go... Ja hej och välkommen! Pinsamt värre! Men nu kan han iallafalla inte neka till att ölja med till pappas fest på lördag! Moahahahha


Nu ska jag bara vänta på att han kommer hem. Han gick ju o träna för ett tag sen! och lämnade mig. hemma hos sig! med sina föräldrar! heeeeeeeeeeej..... så kan det gå =)

Pössso?

Yep, vi är söta! so? =)

Be nice..

Jag menar egentligen, hur svårt är det att leva då? Det gäller att komma ihåg att andas, det gör kroppen åt dig för övrigt om du inte visste det, så du behöver inte sitta och tänka på att andas in och sedan ut o fortsätta i all evinnerlighet! Punkt, sedan att äta, ja det säger kroppen till dig med vad du behöver. Du blir hungrig, och sugen på saker etc. Check. Det mesta du behöver talar kroppen om för dig att du behöver... Så det är inte svårt att leva. Sedan hur du väljer att agera kan visserligen skapa lite trubbel för dig. JA, om du sexar upp din systers pojkvän blir det förmodligen bråk. Kunde du inte räkna ut det? Allt du gör eller säger får konsekvenser. Vissa svårare att förutse än andra givet på vilka förutsättningar du hade att räkna ut dem. Men bara för att du tror du vet allt, så gör du inte det. Folk låter bli att tala om saker för dig beroende på hur modiga, eller måna de är om att du ska veta. Folk snackar även skit, för att vilseleda. Så ja, handlingar ger dig trubbel, men inte tillräckligt för att ställa till det egentligen.

Shit the same, var snäll och världen är snäll tillbaka. Det är vad jag hoppas åtminståne. Puss

snart så..


Jag har en regel; Om det är okej för mig att bete mig på ett visst sätt, så är det okej för dig att bete dig likadant?! Är det en bra regel? Det är ju lite; bete dig mot andra som du vill bli behandlad själv no? Så slipper man det där krånglet. Problemet är ju dock om man inte har samma måttstock.. Hmm.. Eller?! Ja skitsamma, jag kör på det här. Det är bra tror jag.

Men nu ska jag stretcha ryggen, lets tjöta mer later... Det ä dags att dra på redovisning snart... GUD va gött att nollningen snart är slut, jag behöver semester!

Are you my friend?

Think about this for a min......
If I happened to show up on your door step crying,
would you care?
If I called you and asked you to pick me up because something happened,
would you come?
If I had one day left, to live my life;
would you be part of that last day?
If I needed a shoulder to cry on,
would you give me yours?

- Tack Andreas =)

Yrrol änna..

Hej hå, laddad för ytterligare en fin dag i den grådisiga världen? Sedan vad just din dimam beror sig på, vare sig det är grå starr eller alkoholrelaterade dimmor låter jag vara osagt. Mina består för ögonblicket av trötthetsdis som lägger sig som en klibbig massa i ögona, så nu vet du det =)

Sitter här o dricker mig en kopp lite starkt kaffe och hoppas att man piggnar till tillräckligt mycket att inse vad jag gör, men det är väl ett önsketänkande förståss! =) Fst jag känner att även om nunnen gäspar så vaknar armarna till liv, det kan nog bli något det här!

Föresten, så gick puppy precis, trodde han skulle hänga vid skolan ish, men nonononono... ute i sisjön, så jag vet inte, han kanske blir lite sen! Crap! Men imon är det yrrol o snacks som gäller! Det kan du fethajja!

Puss

Puppy

- Var är min älsklingskudde.....?
- Men jag ligger ju här!
- Naaaaw, puppy...

Now I tell you

Hej, jag antar att jag kan säga något nu då? Folk verkar ju ha listat ut det ändå... Iallafall om man ska tro duon inne på Burger King, eller ja Skåne, eller ja eller Linda eller ja Fanny eller ja du fattar grejjen... Jag tror p6 vet.. Crap =) Aldrig kan man hålla nåt hemligt asså! =)

Jag tycker om Patrik. Behöver jag säga mer?

Good morning sunshine!


Hej ho, vet du vad? Jag blev väckt med frukost på sängen... Anders den lilla sneaky typen, frågade om jag var i skolan ca 2 minuter efter att jag vaknat. Nej det är jag verkligen inte, tyckte jag.. Nej inte jag heller, jag orkar inte.. Så kan det gå. 5 minuter ringde det på dörren, då står han där ute med ett par nollor och ska ge mig mat =) Cute! Jag gillar faktiskt den nollegruppen, de verkar ha bra nollor! Faktiskt. Ja några av mina favoritnollor denna omgång finns i den gruppen =) Senare idag är det ju brännboll, kan bli riktigt skojj, spec eftersom vi inte behöver oroa oss för den sportsliga biten som ir står för. Vi ska bara kolla utklädnaderna och inlevelsen, Jä, vilket jag nog är bättre på eftersom jag inte kan reglerna... =)Föresten så är jag faktiskt rätt glad idag, inte nog med att frukosten var smarrig. Räkor till frukost är gudomligt! no kidding! Sedan apelsinjuice o apelsinklyftor.. Ja... Det var en riktigt bra frukost! Grymt nöjd! Jag vet nå¨gon annan som borde pröva =P Inte för att sätta press på dig men; JA do it! =) Vaknade aningens för sent för att hinna i tid till föreläsningen i morse. Närmare bestämt 09;02 och den började kvart över, på Chalmers! Jo tjenare, hinna dit o klä på mig o äta frukost på en kvart när det är en timmes lång föreläsning?! Njae i Dont know really, tro nog att det var kört! Så jag stannade hemma och blev väckt en gång till istället =)

Sedan var ja ju som sagt på husefest i lördags, det var ett tag sen, det blir inte så ofta av någon anledning, förfester javisst, men ja skitsamma detta var då alltså en inflyttningsfest för Karin, Lisas lillsyrra! Så kan det gå, sitter där o får höra massor av intressanta saker om personen jag gick dit med =) Alltid kul att få veta hemlisar no? Sedan är det brutalläskigt att träffa folk, men det får gå =)
Sprang även på min lilla godisbit Sara, dansade lite lekte lite, henne tycker jag om. Too bad she's going away. Men what to expect? Nu vill jag bara ha en kram! Giveit to me baby! aha!

kort utis

Vet du vad?
Jag var faktiskt på fest igår, pinsamt värre. Oooooh tro det eller ej, men jag är sjukt blyg och gillar inte att träffa nytt folk... Hahha, det är bland det värsta jag vet, att småprata med folk jag inte känner? Hur klarar man det egentligen? Men men, det gick rätt bra tror jag... Kanske... Det var faktiskt hemma hos Lisa, min gamla klasskompis, lillasyster. Världen är rätt liten ändå =) I partille, sen var det utgång på stan.

I tell you more tomoro, nu ska liten sova

Lista.

1) Vad åt du till frukost?
Kaffe?? Starkt som attan!

2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
Tog den inte själv, men jag är med på den!


3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Linda, baby löv =)

4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
Svart o silver.. Ovanligt?!

5) När var du arg senast?
Hihi, igår på Tina!

6) Ditt bästa minne från skoltiden?
Hm får man lov att säga denna nolningen?

7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
När min lärare trodde jag skrivit ut mitt arbete om mat från INTERNET! Jäkla Karin! Usch!

8) Yoga eller löpning?
Yoga

9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
Farfars söndagsstek! Mmmmm...

10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
Haha, jag läser inte regelbundet!

11) Favoritkaraktär i deckare? Böcker, teve eller film...your choice.
Hmm De där om Winter, de utspelas ju i Göteborg =)

12) Teveprogram du aldrig missar? Och om du gör det så ser du till att spela in eller kollar reprisen.
Desperate Housewives

13) Vem är du avundsjuk på? Eller vilka.
Jag som är så nöjd =)

14) Din bästa revansch?
Varför ge igen, livet är för kort för att vara arg!

15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Hmm, min bästa chef? Mamma?

16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta?
Ärtor!

17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Skulle vara kul att umgås med ngt band kanske?

18) Kaffe eller te?
KAFFE!!!!

19) Skostorlek?
37

20) Hur ofta är du på IKEA?

Väldigt sällan!

21) Om du hade fem miljoner över....vad skulle du då köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
En lägenhet i Göteborg och en schysst "sommarlya" vid Medelhavet, i Grekland kanske...

Dagens rubrik!

"Man i 40årsåldern och hans 6årige son"


Okej och det ger mig en hint om vad artikeln ska handla om? Fan va spännande det låter, ehm not!

Dagens citat!

"Gaskrockan brinner!!!
Samling inom kvarten!"- Fråga mig inte, jag vet inte heller!

Jävla Stockholm!

Morr o mutter o helvete!
Do I need to tell you what i chose?!Och tydligen fler med mig =)

Hicka for the win?

Klockan är alltså tidigt! okej inte längre men när jag vaknade första gången var den la runt 5, sedan har jag la somnat om o vaknat en gång i timmen ish, nu fick det alltså vara nog! Kan ju inte ligga o dra mig HELA dagen som igår? =) Hur skulle det se ut för det dåliga samvetet sen då?=P Fast egentligen borde jag nog, för söt ligger där borta o myser. Hmm, ja vi får la se hur det går med den saken! I just might change my mind om ett tag. Idag är det alltså dags för övningssittning för de flesta nollorna, 3 "major parties" detta innebär (tyvärr måste jag erkänna) att vi gudar splittar oss o hänger på var sitt galej! Mindre resa mer socialt var vår tanke! Jäää =)

Jag skall alltså till utby med grupp 7och 8, det är togafest! Which means att jag måste klä ut mig, Oh nej?! =) Jag som verkligen inte gillar detta påfund med utstyrslar..... eller? =) Nej jag tror faktiskt det kan bli helt sjukt kul! Hoppas att jag har rätt! Men du den där förbannade telefonen tänker jag inte ta med mig. Det är INTE jag som ska vara nykter idag. Usch och nej. Jag vill ju dansa på baren! Hmm KAN ha lovat Erik Mörtberg att jag ska strippa på finsittningen igår.... Hmmm, jag tror inte att det blir så, men hoppas att han glömmer =) Det blir en kort stripp annars, tänker ju bara ha klänning på mig... ja o underkläder då förståss.. Jag heter la inte Paris heller! Goddamnit!

Hade för övrigt en himla go dag igår.. Gjorde typ ingeting.. Låg o glodde youtube hela dan, kolla lite skit på tv o va allmänt soft o slapp =) I just need those days at times! Om du inte visste det så var det ju Hicka i onsdags! Nåt sanslöst! Vi hade band vettu, det var fin skit! o många nollor med öl o sen blev jag trött... SÅ trött att jag sov ända till klockan 1! Kan du tänka dig. Det är la lite därför jag har ångest idag för att jag måste upp i tid =)
Ja du vet, samvetet tickar på mig!

Nu har jag iallafalla duschat o snart ätit frukost. Sen får vi la se hur det blir med resten. Men klockan 10 i 7 skall jag befinna mig på väg till utby som sagt. För då går bussen från Nisse...


Pöss älskling!

Spring!!!

Okej nu när jag är i livet så kanske jag ska tala om vad som hädne igår?=)
Vi var ju som sagt o handlade häromdan.. Det misstaget som skedde var dock att maten togs ur bagaget, men inte min handväska. Inget fel egentligen, men när jag skulle dra till skolan på möte med Eva dagen efter, så kunde jag inte hitta min väska någonstans, jag letade i mitt rum, tinas rum, köket hallen vardagsrummet rubbet!!! Men inte fann jag min rosa fina väska någonstans heller!! Då slår det mig. Bilen. Bagaget. Helvete! Så jag attackringer Tina o gnäller på att hon inte tog ut väskan ur bilen när hon tog ut maten, jag stod ju på altan o langa in den i lägenheten ju! OJ, säger hon, jag ringer tillbaka! Jag glor på klockan och muttrar för mig själv. Ja om två minuter går vagnen jag ska ta för att hinna i tid!

Men jag ringer Eva; Du jag blir nog lite sen, för min syster har min väska i sin bil och hon har kört till jobbet med den, så jag har inga nycklar o ingen plånbok eller någonting! Hon bara skrattar åt mig.. Vi lägger på o mobilen ringer igen, tina nästan skrikflåsar; eeeeeeeeh, ja sitter i bilen, håll dig hemma jag kommer! När går vagnarna?!

Jo hemma får jag nog vara oavsett eftersom jag inte kan gå utan o låsa =P

Men Tina ringer tillbaka o ber mig gå ut på hållplatsen o vänta hon kommer om 6 minuter... BRA för vagnen går om 5 minuter nämlish.... ok jag går ut ställer mig bort vid "hörnet" så jag ser bilarna och om vagnen kommer.... då ser jag Tinas bil rulla in.. samtidigt som jag ser vagnen i kurvan.. Jag tänkte ajja skitsamma jag tar nästa! Men Tina springer i full full full fart! SPRING skriker hon, men jag hinner inte du är ju inte ens här än, o du har min väska! Men jag springer med... Kom igen nu! Så vi springer springer, o växlar väskan mitt i farten o sen kommervi fram samtidigt som vagnen... Hej ho! Tack syrran! =) Nu blev jag bara 13 minuter sen till mötet med Eva! =) Men gud vad skönt att ha min väska igen, nycklar allt, ooooh sånt gillar jag! Mina saker! Mmmm... =)

Mötet gick för övrigt fint! Numera är jag ekonomiutbildad? Eller? I dont know, men jag vet iallafalla hur man ska göra. Så jag hoppas att jag gör rätt =) Puss

Pojkar pojkar..

Lyssnade på Jolene nu, den med Dolly parton du vet, yes... Jag tror att för Anna, så är jag hennes Jolene, hon tror jag kan ta hennes pojke when I want? I vilket fall är det så hon beter sig. Gud vad hemskt. I'm not that kind of girl. Jag är ju snäll?! Varför förstår inte flickor det? "please don't take him even though you can!" Nej det ska jag väl försöka låta bli. Inte för att varenda kille vill ha mig ändå. Så majoriteten är ganska säker ändå, haha.... Just nu har jag faktiskt en pojke framför mina ögon. Och inte är det Jimmy!

Förlåt puppylöv? Men vi har faktiskt en date bokad? Ehm, föresten så sa Harry att han skulle laga frukost till mig på torsdag efter Hicka, ha! Vi får la se hur det blir med den saken gosse! Skyll dig själv att du missade Agge säger jag =)

Dagens reflektion!

Okej, dagens(nattens???) mest onödiga reflektion!
Men om man är vaken klockan 3 på natten precis har duschat och håller på att städa garderoben,
så är det någonting som håller en vaken!
Och det är inte de trevliga sakerna!

Järnspikar!

Trött liten sötis!

Hej ho, vill du veta en sak? Jag  kom till skolan ish efter 12 idag för att möta Patrik, han skulle ha lite biljetter till Hicka bland annat.. Sedan så gick vi faktiskt och återhämtade hans förlorade nycklar samt den lilla kära maskoten som av en underlig händelse råkade rymma i fredags. Tänk så det kan gå om inte haspen är på eh? Han var lite illa medtagen och tilltufsad, men han såg sjukt nöjd ut. Så han hade nog haft en riktigt trevlig liten helg med fåren, ja Kenny alltså! Inte Patrik=) Tog mig dne sköna promenaden upp till Humanisten sen, eller Artisten rättare sagt.. Lite närmare =P Marginellt närmare! Lagom kvalmigt väder må jag erkänna, luktar som en mindre skunk nu, men det är sånt som händer! Ibland luktar tillomed jag illa =) Hahaha.. usch... Dusch nästa ja tack!

Satt sedan på min oerhört förvirrade "Enkät - en introduktion!" Riktigt spännande! Eller ialalfall så spännande som det låter! Jag var på halva, sen var jag inte det, allt fanns ju på kursportalen och han talade inte direkt uttöver det som stod i powerpointen! Men men.. Det gäller nu bara att komma på ett ämne att skriva om. Yey! Funderar på hmm ja något... Tell you later!

Sprang sedan ner med den lilla Skoskav(det är faktiskt hennes smeknamn! och det var INTE jag som kom på det!!!!) Till Studs, skulle kika om lokalerna var lediga i helgen, men big no no... Det var upptaget som aldrig förr. Sicken skit! Så de får klura på en ny lokal minsann! Sprang då istället på lite förvirrade ffsexare, har de någonsin vart annorlunda? Som gjorde reklam för sig genom att sitta.... Ja varför inte? Jag kanske också skall sätta mig ner och göra reklam för ngt.... Förvirrade gossar som sagt, Therese var dessutom överlycklig eftersom hon nu har "fått" Sås visbok! Han saknade den inte så hon fick den! Typ... =)

Sen ner till skolan igen härja o möta lite nollor, naj najs, men ja nu är ja astrött!  De skulle sitta på "möte" yey, o sen in till nordstan o sjunga lite jag skulle ju bevittna detta och fota såklart. Kass sång, eller ja ljud, och hon som spela gitarr kunde inte sångerna de andra kunde o tvärtom... saå det kan gå, men dom fick lite foton iaf, sen ville jag gå =) trött som sagt.. Äntligen på väg hem! Men vad händer? Jo tina ringer o undrar om jag ska med o handla, vi har ont om mat hemma serdu, så ja okejj vi drar o handlar mat, och nu äntligen är vi hemma och maten är äntligen klar och äntligen ska jag få lite vettigt i mig!   ååååh det har vart en lång dag! Godnatt!

Väckt av nollor!

My god, blev precis  väckt av ett gäng suntripare i förda nattlinnen sjungandes luciasånger... What is this?! Hehe lite otippat i september om man säger så =) Men skitsamma kakan var god, inte för att jag var sugen på brownie direkt efter att jag vaknat, men ändå... =) Nej nu får jag la ta mig till stan o uträtta lite ärenden innan jag blir tvungen att jobba igen! Pöss

Tröttis

Hohoho, klockan är 12 okej inte längre, men typ 12 när jag kom hem. Snacka om partypooper?! Tjejerna skulle ut o göra stan och vad gör jag? Jo jag åker hem. usch, men ibland r även jag trött =) Har dock skaffat mig en date med den söta lilla amerikanskan i veckan, kan bli himla fint, och kanske tillomed en utgång om man har tur till helgen. Man vet aldrig alltså!

Men nu ska den lilla söta lägga sig och sova.
Vi ses imon puppylöv!

Kramen

Ett inlägg från tråkmånsen

Hallå eller, måste bara erkänna jag var sunkigt nära att radera min blogg för 3 sekunder sedan! tjenare! Tryckte på fel knapp, och valde radera blogg istället för att skapa ett inlägg!!! Oh my god! Hela jag är i  kaos hur skulle det sett ut? Helt plötsligt bara borta?! Nej nej nej det här funkar inte alls..

Men annars så är jag himla nöjd, har haft en riktigt trevlig helg so far! Bara massa trevliga saker som hänt. Sedan att jag under nollningen dessutom är gud och får en hel del fjäsk, mestadels påhittat och krystat, men men, hjärnan tar ändå in det som trevliga saker och sprider positivitet inom mig! Igår tex så var vi ute på stan jag Dalan o Anders, himla najs faktiskt. Panikstartade på Noon o softa.. för att sedan helt otippat bege oss emot bryggan... SKånes nollor hade aldrig vart där... hmm Men JAG har en känsla av att det var mer skåne som lockade dit dem än de som tvingade med honom. MEN det är min gissning bara =)

Anyway, vi satt o tjöta massa skit på noon o döm om min förvåning när jag får höra the true story about me! Tragiskt! Jag är rätt ond verkar det som =) Men men, jag kan leva med det, kan du? Låt oss säga att det blev en jäkla skiva i måndags! I torsdags var jag dock rätt nykter o go däremot och Igår, ja jäklar, då var det väl nåt på g igen!

Vi kan väl säga som så att i all turbulens så finns det faktiskt faktorer som inte ändrats. Så kan du ju tolka det hur du vill. Jag vill inte lägga orden i munnen på dig nämligen. Jag är tydligen rätt så tråkig när jag snackar har jag hört.. hahah, det var ju lite synd för det gör jag ju rätt ofta! Ajja, jag är inte mer människa än att jag helt enkelt glömmer det o fortsätter tjöta =) Shit happens, if you dont like my words. Dont listen to me!


Nu ska jag sova. Pöss

Där du är..

Voltaire sa; Där jag är, är paradiset på jorden.

Jag skulle vilja säga, där du är, är paradiset på jorden!

Puss älsklingen!

Idag är morgondagen du oroade dig för igår.

Sedan så är jag lite orolig inför imorgon, för jag gillar som sagt verkligen inte att snacka inför folk, goddamn! Sedan är ajg ännu mer förvirrad för jag fann min dagbok förut idag, från 06! så shit nu har jag börjat skriva där... började här när jag sluade där, så vi får la se om jag kan behålla bägge... anyway.. Jag kanske kommer att förvirra dig genom att tala om saker som jag tror jag skrivit här men bladat ihop med dagboken. Vi får se som sagt!

Men nu imon, först tråååååkiga seminarier o shit hela dan o sen ut på stan o busa o till slut till henriksberg. Kan bli ba, kan gå åt skogen! Crap jag hatar att få skulden för saker när något gått snett. Crap. Not happened yet. Men samtidigt så har jag mina förhoppningar om morgondagen!

Puss

Som sagt, idag är morgondagen du oroade dig för igår!

Åldersnojja i flera år är det normalt?!

Ibland undrar jag hur människor tänker, det hade vart så himla smidigt om folk bara sa vad de hade i tankarna. Inte för att jag gör det varje gång heller. Jag kan väl vara mysterisk eller hemlighetsfull om jag vill, FÖR ofta enligt vissa, för sällan eligt andra som får höra alltför mycket för att det ska roa dem kanske. What do I know?! Jag vet en jag träffade häromdan klagade på att jag aldrig sa vad jag tänkte, men det gör ju inte han heller! Is it only up to me? Really?

Sedan har jag ett annat problem. Jag har åldersnojja! Jag upptäckte att det är 25 veckor tills jag fyller 25. Okej tänker du, en piss i havet, din lilla skit! I-landsproblem! yes it is! Men det är fortfarande ett problem. Sen jag fyllde 23 har jag haft panik över att jag är gammal, detta eftersom jag inte direkt "gjort något". Plus att min lilla mamma vill ha barnbarn, vilket hon inte är så diskret med att hinta om! Vad ska jag göra då? Vill hon att jag ska skaffa barn på egen hand, typ våldta någon och bara bli med barn?! Hahaha, ska hon ta hand om den sen då eller, bebben? Jag gillar iofs bebisar, hade nog vart kul att ha en... Men jag är kanske inte riktigt på rätt plats i livet. Tänk jag går i skolan, tänk jag har ingen pojkvän at the moment och inget jobb uppå det! Perfekt för att skaffa barn va mamma??! =P

Nej jag älskar dig, men jag väntar nog tills jag vill ha, så låt mig vara tills dess, jag har nog med ångest som det är...=) eller ångest och ångest, vill väl egentligen fylla 27 eller ngt, så att man kommer förbi den här fasen och kan chilla sen.... Fast om jag förstått alla såpor rätt, så blir jag väl snarare desperat och måste ha mig en man. Så det verkar som att jag är doomed no matter what I do?! =)

Men nu är det dags för lite nötter tror jag, pistage närmare bestämt. Pöss

Dagens horoskop!

What can i say? I'm just smiling!!

Fiskarna

 

horoskop_pisces
Sista veckan kan bli riktigt het men innan dess bjuder september mest på arbete i olika former. Det handlar om din karriär, studiemöjligheter, nya affärskontakter kanske eller ny bostad. Du är i varje fall upptagen av att göra praktiska saker, och även om förändringarna mest är till det bättre så lider du lite av att du inte hinner med ditt privatliv. Det blir som sagt bättre mot slutet av månaden och du hinner med en sanslöst intensiv kärleksvecka innan september är över. Mycket lovande för dig som är singel, riktigt bra även för övriga.

Bästa chansen: Stenbock, Vattuman.

Bästa stället: På krogen.

Bästa datumen: 14-15/9.


Panterskojj

panter

Ja det är inte lätt att sticka ut!

Dagens citat!

"Man känner inte igen de riktigt viktiga ögonblicken i sitt liv, inte förrän det är för sent."

Källa: Agatha Christie

Tragiskt nog så tror jag att jag sumpade ett nyss... Crap!

Det kostar på att vara på topp!

Sedan kan man ju undra vad det var som fick besöken på sidan att explodera igår? Något särskilt intressant skrev jag faktiskt inte =) Att jag själv tyckte att en viss fröken hade en litetråkig ton roade mig, men att det roade så många?! Hmm anyway... Att vara gudphadder är faktiskt himla trevligt. Jag kommer nog att haka på en speciell grupp, lattja lite. Alltid gott med folk som uppskattar en vetdu =) Men nu ska jag krypa ner i min säng, ensam! Crap! Jag är faktiskt lite trött ser du. Det kostar att ligga på topp!

Dagens horoskop!

Hälsa
Du kanske kan känna dig litet snuvig idag och det bör du ta på allvar. Det här är absolut inte rätta tiden att bli sjuk för dig.

Clever! Hur visste du att jag var gudphadder?!

Dagens kommentar!

Alright,


"Postat av: Stina

Så många kategorier på denna blogg men ingen om sex, antingen är bloggaren ifråga feg eller jäkligt trist.

2008-09-01 @ 05:32:22 '"


Japps, man kan väl säga att jag är uteslutande iallafall. Varför ska jag välja att skriva om sex? Personligen tycker jag det gör sig bättre liveän via någon efterkonstruktion via text? Nej tack! Jag har hellre sex än skriver om det. Sedan får du tycka vad du vill Stina, det är inte direkt viktigt för mig. Men om du googlar lite på sex kanske du kommer till sidor som är mer vad du söker än vad min blogg någonsin kommer bli?!

SUCK!

För övrigt börjar skolan o nollningen idag =)