Nyårs-funderingar

Aloo,
är på sjukt bra humör, vet ej varför borde inte vara så glad egentligen.
Men men, lite lycklig är jag nog över att jag trots allt inte blivit sjuk! Wihii... Det måste finnas en gud som vakar över mig. Plus att jag är himla nöjd med min kappa, har ett guldigt skärp till, o jag tycker det ser himla bra ut alltså.
Jag riktigt njuter, och mitt paraply, är himla nöjd med det med, köpte det för 50 kr på hemtex! Ett vitt paraply med rött "medaljong"-mönster på... Me like very much.
Nu är det bestämt för övrigt, planering här på tisdag, läskigt! Då måste jag ju se till o ha de städat o fint o lite gott att bjuda på, hur ska detta sluta?
Funderar på att göra den där fruktkakan med créme fraiche på... Himla smarrig faktiskt! Fast jag är inte hundra på hur vår ugn funderar så det kanske blir så att man åker hem till mamma på söndag o bakar i den ugnen, för den kan jag.

O detta evinnerliga velande med Nyår, jag blir tokig. Jag vet inte ens vilka det blir, jag har 70/70 på allt! I värsta fall så lämnar jag allt och går på parmiddag hos Linda..  Fast då återstår ju problemet att skaffa mig en dejt så vi blir ett "par"... Utan det faller ju hela konceptet, "paaaaaar-middag"!! =)
I vilket fall känns det himla härligt att ha outfiten klar! Toknöjd! Och det är dessutom inte en klänning, jag tycker alltid det känns så deppigt att köpa en svart klänning. Men samtidigt vill jag inte ha något annat på nyår..
En orange klänning? Big no no... Röd? Lite för juligt. Lila? Inte min färg, blir tokblek. Blå? Passar inte i blått heller..möjligtvis jeans, men orka ha det på nyår. Grön? Hade vart riktigt läckert, men jag har snöat in på en bild jag har i mitt huvud av den klänning jag vill ha, så det är ganska svårt att finna rätt nyans och modell... Brun? Jag älskar brunt, det är en färg som jag verkligen trivs i och tycker själv jag passar grymt bra i... Fast på nyår känns det lite trist. Svart? Ja en klassiker, fast väldigt tråkigt, för man har intve svart så ofta annars, inte jag iallafalla. Grått? Kan funka, Sara hade en söt klänning förra året.

Så, summan av kardemumman blev väl grönt eller svart då? Och svart it is, fast i "korsett" och kjol-form. U let me know how it looks!

Nu ska jag göra något så romantiskt som att slänga soporna, städa lite och laga mat. Underbart va? Mina favoritsysslor fångade under en halvtimme! yeah!   *ironiskt*  Fast laga mat är faktiskt kul, men just nu orkar jag inte! =(

Tjio, vi ses sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback