Så många frågor...

Varför är det så svårt att stava till dyslektiker?

Varför är ordet förkortning så långt?

Varför finns det bokstaven "S" i ordet läspa?

Är sterilitet ärftligt?

Om nu ingenting fastnar på teflon, hur får dom då fast det i
stekpannan?

Om Du lyckas få upp en bil i ljusets hastighet, vad händer då om Du tänder lyktorna?

Varför skruvar man ner volymen på bilradion när man inte riktigt
hittar?

Varför stavas inte palindrom så att det blir samma ord baklänges?

Om man försöker bevisa Murphy?s law, kommer det att bli fel då?

Varför hade kamikaze-piloter hjälm?

Finns det ett annat ord för synonym?

Om man kväver en smurf, vad får den då för färg i ansiktet?

Hur vet man att en penna med osynligt bläck har tagit slut?

Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?

Hur betalade riksbanken för sin första sedelpress?

Hur skriver man 0 med romerska siffror?

Om kärleken är blind, varför är det då så populärt med sexiga
underkläder?

Om en har-tass bringar lycka, vad hände då med haren?

Vad kallar man kaffepausen på en te-fabrik?

Vilken är mörkrets hastighet?

Varför måste man boka tid hos en synsk?

Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batteriet håller på att ta slut?

Varför heter det rusningstrafik när bilarna kör som långsammast?

Vad sade Bill Gates fru på bröllopsnatten ??? - Nu förstår jag
varifrån namnet Microsoft kommer!!!

Om man klonar en sjörövare, får man då en piratkopia?

Journalister som rapporterar från svältområden - vad äter de?

Om det är förbjudet att dricka sprit och köra bil:
- varför efterfrågas körkortet när man handlar sprit
- varför har krogarna parkeringsplatser?

Får fisk kramp då de har ätit?

Kan man kalla en grupp med vackra negresser för bruna bönor?

Vad var människan tvungen att gå tillbaka till innan de uppfann
ritbordet?

Varför kallas det biljard när det bara är femton bollar på bordet?

Varför heter det hungerstrejk? Det borde väl heta matstrejk?

Varför finns det bara ett konkurrensverk?

En sån kille..

En tjej frågade en kille om han tyckte hon var söt.
Han svarade nä.
Hon frågade honom om han ville vara med henne förevigt.
Han svarade nä.
Hon frågade sedan honom om han skulle gråta om hon lämnade honom.
Och än en gång blev svaret nä.
Hon hade nu hört nog och gick därifrån
med tårar som strömmade nerför hennes kinder,
men då tog killen hennes arm och sa;
Du är inte söt, du är vacker.
Jag vill inte vara med dig förevigt,
jag MÅSTE vara med dig förevigt.
Jag skulle inte gråta om du lämnade mig,
jag skulle dött.

Onsdag till Måndag..


Okej, igår så var det ungefär såhär...
Planen höll fram till middagen, då stannade nämligen Emil kvar..
Och Jasmine den söta dök opp hon med..
Så vi satt o softa o käka middag.. Sedan blev klockan massor och jag o josefin skulle gå o träna.. Bränna bort de där döfläsket du vet=) Jaja... Kan va gött o slippa..haha!! Anyhow, vi drog in till stan ja o Emil, han skulle ju hem, sen drog ja o joselafin till Fysiken o promenixa o cykla en sväng.. Ganska najs.. Fick ett sms om ja skulle med ut o spela biljard. Men nopes! Flickorna var helt slut! Helt galet. Anna åkte hem o somnade i soffan!
Fick sedan ett samtal runt ja kvart över 11- halv 12, om jag skulle med ut på en öl...;
"Vi är vid studiegången o lämnar en kompis, vi kan vara hos dig om 5 minuter....!"
Svårövertalad som jag är så var jag på väg ut genom dörren ett par minuter senare.... Damnit!!
Väl inne i bilen "vann jag en öl"! Sweet! Jag frågade vart vi var på väg...
"Vi ska till Lund!"
"Whaat!!??!! Lund??!"
Ja nu var det ju inte staden som tur var utan killen.. Han bor ovanför Artisten.. Phew! Så vi droppa bilen där o knallade ner till Bishop Arms.
Just det, det var jag, Patrik-den ledsne, Emil och Lund =P
Satt där ett tag o softa.. De stängde väl 2 tror jag.. Ja detta var i onsdags alltså!
Lite dålig på att uppdatera känner jag, men men det är min blogg =)
Iomed att de inte gick några vagnar hem.. Så sov vi över hos Lund allihopa. Och typiskt!
Ge korta änden av soffan till tjejen! Do it! Hmpf!! =P Fast den va rätt lagom ändå =)

Sedan att killarna snarkade som troll är ju en annan femma så jag sov la inte så gött! Men på morran så hade Patrik mage att säga att det var jag som snarkade?! Que´pasa? Det tror jag väl inte va? Eller gör jag det?
I don't know! Brukar sova så dags... Hohoho...
Japps, så var det dags att flytta bilden/äta frukost så kvart över 12 trilla vi ner till bilen. För att jag i trapphuset skulle springa på Eleonore från p6 som var på väg ut genom sin ytterdörr?? Hallå slump!
Hon hade flyttat in med Maxim en månad tidigare o va asså nu "svale-mate" med Lund... Sweet =P
Hmmm, jaja så kan det gå, sa adjö till pojkarna o tog mig en promenix till centralen där jag skulle möta Loppan!
Vi tog oss sedan en promenix förbi Fröken Olssons där vi tänkte fika lite, men det var görfullt med pack så vi gick vidare förbi de nybyggda hotellet o kika in där.. Sedan tänkte vi gå in på Peterséns men de hade tydligen bytt ägare/namn/whatever, så vi struntade i det med o drog till vanilj, där luncha vi lite o softa o tjöta o hade trevligt.. Innan vi upptcäkte att vi suttit där i 3 timmar, då drog vi vidare till java o tog en cola.. tjöta lite till..För att dra tillbaka till kungsgatan igen o kolla in den där nya inredningsbutiken vid fysiken.. Micket bra micket bra! Där skulle ajg kunna bo, hittade en soffa o slog oss ner där en stund o tjöta o softa.. Himla mys! Den vill jag ha! Satt la där en timme eller ngt.. innan vi drog tillbaka mot bussarna =P Himla off!


karta

Kom hem vid 19 ungefär.. Och skulle ju gått på dejt sedan vid 8, men icke.. Anna blev trött o livrädd så hon bangade! Ringde en halvtimme innan o ställde in... Haha, så jäkla evil! Men jag kunde inte.-.. Inte då inte han inte där... Creepy.. Så jag vet inte vad jag gjorde istället.. somnade tror jag.. hade ändå vart på promenad hela dan! Damnit!

Mmm O i fredags, så var det ju dags att färga overallerna trodde jag.. Men så blev det ju inte! För de va inte klara än! What a surprice! Eller inte!? Hmm... Men anyhow, vi hade förfest hemma hos Malin ändå.. jag tog med Elin o Josefin, o John hade med sig lite polare från Kalmar..så det var vi, Malin, Sara, Öl-Calle o Cajsa! Himla sweet crew faktiskt =)
Drog vidare ut på stan sen... Valand om jag inte missminner mig.. Hade riktigt roligt faktiskt.. Sprang på Skelettet och Likmasken, de som va syskon alltså.. o Jonas körde årets dans-battle med Malin, det rann om henne efter det! Sedan ringde Axel, eller om det var jag, eller om det var ett sms, eller om det var ngt annat =) Anyhow summan av kardemumman var att jag talade i telefon med Axel o bestämde mig för att dra för jag hörde inte vad han sa annars! =)
SÅ jag traskade bort till vasaplatsen för o ta vagnen när han säger att hans telefon dör nu o han ringer om en kvart när han är hemma! Sweet, funkar för min del! Då kommer jag på att jag inte sagt hejdå till Ngn annan än Malin, fan va otrevlig jag är! Så jag slänger iväg ett sms. Då påstår JOhn att för att jag gick så är jag skyldig han 20 öl istället för de 2 han är skyldig mig?!! haha... Ajja, försöka duger pojjk!!! =P Close but not close enough..
Satt o tjöta med Axel säkert 2 timmar den natten. Så jäkla roligt att pratas igen. Vi möttes ju någon gång innan gymnasiet. Jag tror det var 2000, precis efter nian.. Träffades lite den sommaren o sommaren efter tror jag, när jag åkte med upp till Grebbestad..Anyhow, skulle möta han sommarn därpå på gbgkalaset! Men så blev min mobil stulen samma dag! Damnit! jag tror det var så vi tappa bort varann. Men så kommer Facebook som en räddande ängel och vi finner varann igen! Lite roligt! Facebook är bra skit!! =)

Lördan var man ju sådär lagom sugen på fest alltså. Men det var ju Räkans inflyttningsfest, så lite tvungen var jag ju att gå ändå. Plus att jag hade faktiskt lovat! Så det var bara att ladda =) Kom dit efter en heeeeeeeeeeeeeeeeeeel evighet, att du ska välja att bo ute på en jäkla ö då?! Himla typiskt! Anyhow, Han träffade sin tjej i oktboer (reserverar mig för fel i månader här!), i början av året flyttade han in, i samma veva blev hon med barn, det föds nu i september... Så flickan var lite rund om magen, helt utan att överdriva =) Men de va himla söta ihop!! Så kul o träffa gänget igen...Blev ju så att "fastlandsfolket" satt vid ett bord och tjötade, och ö-folket vid det andra... Men sedan så kom alla till vårt bord... Och utan att ljuga så kändes det som att allt ö-folk hade vart tillsammans med varandra sen de var 12 år ungefär och var skapligt trötta på varann.. För alla par, eller många par började flirta med oss från fastlandet.. Lite creepy!
Speciellt Matte råkade ju ut för detta.. Först var det tjejen som var på honom... Sedan kom hennes sambo och började flirta med matte också! och det var inte lika okejj om vi säger så...haha... Inte ofta han ser rädd ut! Men det var inte kärlek i hans ögon där!! Puppy.. Nej men det var himla najs... Vi drog väl hem mot stan igen runt 1 tror jag.. Och då kom vi dit runt 6-snåret.. Så det var rätt lagom.. Fick ett sms från John o dom så jag sprang till dom på stan de var på sticky.. VÄRLDENS BÄSTA KLUBB!!!! Not! Anyhoiw hade riktigt najs, o sprang på Jenny o bjöd henne till festen på lördag med.. Kan bli en hit! Verkar vara en helt sjuk samlig av folk som dyker opp. Men det kan bli kul!
Sedan var det dags att gå.. Såg att en av de sista vagnarna gick snart.. så jag sprang ut... Vinkade till Hmmmm, den lilla söta flickvännen till john anyway, kommer inte ihåg vad hon heter! Men men... Sen däckade jag hur lätt som helst hemma... MUMS!

Söndag = Tvättdag!
Kul kul... Tog en promenad med josefin på kvällen sen, traskade bort till Härlanda Tjärn.. Där satt vi o kollade på en fågel som såg lite tilltufsad ut... och Josefin kläcker;
Vilken tjockis!
Precis när en lite större variant rullar förbi i joggingspåret! Snacka om timing!
Mmm, riktigt trött!

Måndagen var solig o fin så jag o tina drog till havet! Sug på den du!! =)
Wiu nu ska jag sola igen..
ciao

Sådeså!

"I'm a woman, we don't tell you what we want,
but we do have the right to get piss if we don't get it!! "


- Visste du det inte innan, så vet du det nu... Pöss!

the Aircraft for 2day!

Okej,
planen för idag lyder såhär..
1. Torka - Jag har smörjt in mig nämligen då kan man inte klä på sig eller torka sig med handduken, man måste självtorka!
2. Fika med Emil. - Kan bli kul, sjukt sugen på kaffe i vilket fall!
3. Laga middag. - Kan bli ngt med kassler, ris o färska grönsaker o koriander.... Får se
4. Gå o träna med Josefin.
5. Skvallra en tokmassa!
6. Lägga mig o sova tidigt, alltså innan 12.
7. Snarka en stund kanske?? =P

Så var det avklarat

Hej,
jag tänkte bara meddela att idag börjar jag om.
Tisdag den 24 juli 2007.
Från och med nu tänker jag inte agera alls om jag märker att du är "tråkig i sättet".
Tyvärr så kommer jag att låta dig vara det själv.
Kan kalla mig nonchalant om du vill.
Men nu får det vara nog faktiskt.
Ber du om min hjälp, ok, då kan du få den.
Men jag tänker inte frivilligt hoppa in i lejonburen.
Inte längre.
Tyvärr.
Förlåt?

Hej

Gubbarna....

Det var 2 gubbar, den ena från england den andra från japan, som hade lite affärer ihop, och dom brukade åka till varandra för olika kontraktsskrivningar och liknande saker.

Denna gång var det engelsmannen som skulle till japan
och efter avslutade affärer så gick dom ut på middag,
men inget speciellt, vilket gjorde denna engelsman besviken,
för dom brukar alltid hitta på nåt roligt event efter avslutande affärer,
men tydligen inte denna gång... Så han gick för att lägga sig rätt tidigt,
men väl på hotellrummet fick han sig en överaskning,
en liten sexig japanska låg naken och väntade i sängen!!!
Han var inte sen att gå loss på henne, och hela natten fick han höra henne skrika:
YAMMA YAMMA HAHA,
och han tänkte hela tiden att det är väl deras sätt att visa uppskattning...

Det gick ett par veckor sen var det japanens tur att åka till England,
och efter avslutade affärer så tog engelsmannen honom till St: Andrews
i Skottland för att gå en runda på världens finaste golfbana,
dom båda var ganska duktig så dom fick t.o.m publik som följde med på deras runda,
och vid 16:e hålet, som var ett par 3 hål, lyckades japanen med det otroliga...
Hole in one!!! Publiken blev alldeles vild,
och engelsmannen tänkte att detta måste jag ju fira ordentligt för att visa min uppskattning
över konstslaget, vänta nu... vad var det den där japanskan skrek...
Ja just det !!! Så han började skrika högt
 YAMMA YAMMA HAHA , YAMMA YAMMA HAHA !!!

Japanen ryckte till och stirrade förskräckt på honom och utbrister -
Vad menar du... Vaddå FEL HÅL??!!?

Finally..

Så var denna ödesdigra dag äntligen över...
Kan nästa snälla goda bestämmare bli lite bättre?
It aint hard!
FFS!
Jag har la inte gjort dig ngt.
Iaf inte för att förtjäna detta!
Damnit!

Sex and the City!

Carrie:
Later that day I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Från Sex and the City...
I know, I do not watch it, but some of you do!

Hihihi...

Sometimes I sit by the window
Looking out
Watching the rain fall
Sometimes I sit by the fire
Staring down
Thinking of what no longer exist
Sometimes I sit on my bed
Thinking of you
And do you know what I do?
I laugh
Because you are funny


Haha, där fick du =P

Lilla ledsna Håkan


Jag körde all musik jag har på datorn...
Och helt plötsligt dyker denna upp...
Så sjukt ledsam att det gör ont i hela kroppen...
Stackars lilla pyret! Jag tycker så synd om honom..
Lilla Håkan älsklingen!Och när jag nu ändå snackar om den lille kan jag ju tala om att det här är nog den bästa versionen jag hört av den här sången.. Må vara att den andra är original, men jag gillar den här mer.
So what? jag är från Göteborg, men alla från Göteborg älskar inte Håkan.
Dock tycker jag väldigt mycket om sången... Namne
Äh, skjut mig om du vill. Men då ringer jag polisen på dig =)
PössÅh, älskling, den är ju bara för fin alltså... Mmmmm.. Ibland finns det bara sånt man tycker om alltså!

En tanke..

My my my...

I'm looking at you, watching me
And I'm thinking;
What did I do?
I'm listening to you, talking to me
And I'm wondering;
What's on your mind?
You are answering me, questioning you
And you're replying;
What can I do?
All i can come up with is;
I don't know...
Because, truth to be told
I never thought of it
It never crossed my mind
I never wished for it
I never wanted that to become a reality
Truth to be told
I was hoping you would have told me a different secret
Truth to be told
I was hoping you didn't remember me
Truth to be told
I'm not sure that I even know you

Are you still the same person I once knew?
I doubt that
I'm not the same person you once knew!
I grew up
I've had my share of dificulties
I even think I've had a lot of peoples share of dificulties
Is it even my fault if all that bad stuff happens to me?
I doubt that
I don't have anything to do with you, him or they
But they obviously have something to do with me
I didn't even know what happened

I thought you left me
So don't come back asking me for favours
If can help my friends I will
But do not come asking me for favours
Because I do not know you
You are a stranger to me
And if I had to help all the strangers in this world
It would surely kill me
There are way to many strangers in this world

I don't even know you
You said you left me for a reason
Well, don't come back then
I don't know you no more
I moved on with my life
I left you behind
I don't want you here no more
Just leave me alone
That was the favour you asked me for
Can't you do the same?

Dödenfest o lite annan skit!

Okej..
hade världens värsta natt igår.
Jag har pratat med några, ni vet!
Ni andra... Ni vet inte riktigt lika mycket.
Dagen började som sig bör efter en fest, lite trött o seg i huvet och aningens sugen på nåt flottigt..
Hmmm.... Fortsatte i ett lugnt tempo..o mina söta damer Ulla o Jose dök opp runt 7 o vi gjorde ett soundtrack o softa lite o kolla på film tills Ulla däcka o bestämde sig för att dra hem.... Ja o Jose satt kvar o sedan drog även hon hem..
Det var väl då helvetet bröt löst!


För att övergå till ett trevligare ämne så var fredagen sjukt mycket roligare!
Jag o Josefin skulle gå på en maskerad med Tema : Döden!
Jag var en söt liten änka.. sörjande eller ej? ja svår fråga.. faktiskt
Josefin var en dödsängel.. wiu.... Sedan för att fullborda åtminståne min outfit.. okej svarta kläder o lite tårar på kinden är ju itne såååå uppebart att jag är sörjande direkt.. men men.. så anyhow... så eldade vi opp lite papper o blandade med sand i en glasburk.. YES min havregrynsburk! och satte på en lapp;
"Adolf von Güntmeizter
född: 1912-04-14
död: 2007-07-19
Vid upphittande kontakta
Anna... o mitt telefonnr!"
Sjukt roligt!
Festen var en hit..
Det var precis hur jäkla kul som helst!
Jag tror jag ska ge er en länk.... wait

http://www.facebook.com/album.php?aid=39053&l=f1dc9&id=577105293
och
http://www.facebook.com/album.php?aid=39047&l=42445&id=577105293

Där hittar ni en himla massa bilder o sånt därnt som kanske är roligare för dom som var med än er som inte var det..
Anyhow..
Skaffa facebook, o lägg till mig där.. sjukt roligt place i tell you=)


Nej, jag ska berätta en hemlis.
Jag och min syster har rymt!
Vi befinner oss på okänd plats, så letar ni efter mig hemma kan ni ju lycka till med det för vi är inte kvar av olika anledningar! Tragiskt men sant!
Nu ska jag skära grönsaker..
Och OM du kan lista ut vart jag är med hjälp av den ledtråden så får du en puss!

Tjing

Statement of the month?


I ran naked with the kool-aid man because I love weed and I have AMAZING boobs

-Det är bara att inse... Det måste vara så =)

Choose your month, day, and colour of shirt that you are wearing.

Put them together and write your statement in a comment....

Pick the month you were born in:
January - I kissed
February - I killed
March - I ran naked with
April - I raped
May - I killed
June - I cuddled with
July - I had sex with
August - I ran shirtless with
September - I stabbed
October - I ate out
November - I slept with
December- I smoked with

Pick the day (number) you were born on
01 - the kool-aid man
02 - a horse
03 - a pornstar
04 - a toothbrush
05 - you
06 - a bag of weed
07 - your boyfriend
08 - your mom
09 - a emo kid
10 - a homo
11 - Paris Hilton
12 -the trojan man
13 - a whore
14 - a cat
15 - a pickle
16 - paris hilton
17 - a bisexual
18 - a dog
19 - an orange
20 - a crackhead
21 - a bowl of cereal
22 - an easter egg
23 - a prostitute
24 - a condom
25 - a jar of honey
26 - a lesbian
27 - a stripper
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a homeless guy
31 - your grandma

Pick the color of shirt you are wearing
White - because thats how I roll bitch
Black - because I'm sexy
Pink - because I love weed
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gay
Gray - Because the lil people told me to
Other - because I have double D's
Green - because I'm beautiful
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because iIto
Shirtless - because I've got abs


Till dig det berör..

Hade ett långt långt samtal med en god vän till mig igår.
Min vän lever i en annan värld.
Med ingredienser som inte existerar i min värld.
Med händelser som aldrig skulle hända i min.
Med tankar jag aldrig skulle tänka.
Jag vet om att han är där.
Men jag vet inte hur jag skall få honom därifrån.
Jag har aldrig vart där.
Jag känner inte de stigarna.
I min värld känner jag inte heller alla stigar.
Men de flesta är väl upplysta.
De han berättar för mig om;
De är vildvuxna, mörka och övergivna.
Skulle det någonstans stå en vägskylt och peka mot Lycka.
Lita på att den stigen är  så gott som försvunnen.
Att ta sig dit är det svåraste som finns.

Han är ett barn!
Var gång jag talar med honom vill jag bara hålla honom i famnen och viska;

Det är ingen fara! Jag är här nu! Det kommer att bli bra!

Och varje gång jag gör det klamrar han sig fast med allt han har och ber mig om hjälp med ögonen.
Det är svårt.
Jag vet att det är lättare för honom att be mig om hjälp nu,
när vi inte är nära.
Än om jag hade bott i huset brevid.
Men jag tror också att det gör att han kan vara ärlig emot mig.
För jag är alltid ärlig emot honom.
Jag ser ingen poäng i att ljuga, varken emot honom eller ngn annan!

Kan jag så hjälper jag dig gärna, det vet du!
Jag hjälper dig på alla sätt jag kan.
Även om du inte ber om hjälp så försöker jag.
Men du måste lita på mig med.
Jag är din vän,
jag vill ditt bästa.
Det vet du att jag vill.
Det är det jag alltid velat!
In the end of the day,
så vill jag bara höra att du mår bra,
och se dig le.

Du är så himla fin när du ler!
Du är underbar!
Glöm aldrig att du är underbar!

Ps, ditt sms i morse var det finaste jag fått på länge!
Det lyste upp hela min dag och fick mitt hjärta att sjunga!
Och du undrar varför alla tycker om dig!
Det är för att du har ett hjärta av guld.
Långt där inne sitter ditt hjärta,
men det är inte så långt in som du tror.
För alla vi andra ser det hela tiden =)

Gullunge!!
Så är det bara!

Ärligt talat.
Den här dagen suger!

...

Vet du vad?
Jag har gjort ngt dumt
Något riktigt dumt
Och det är ingen som vet
Fan jag kommer att ha ångest en vecka
Och det är ingen jag kommer tala om det för
Jag skäms
Jag är ingen bra människa just idag
Idag är jag nog skyldig till allt

Ska träffa Anders sen,
lämna över märkena till P6
Kan bli en hit
Inte träffat honom på länge

Men NU ska jag lägga mig och sova
Inte för att jag förtjänat det,
utan för att jag är trött som fan!
Jag är alltid trött när det är mulet!
Uscha!

En riktigt mysig Onsdag!

Okej okej,
hade en girlinight med tjejjorna
HUR mysigt som helst!!
Gjorde kycklingspett, o quorn till Josefin eftersom hon inte äter kött..
O så hade vi aioli o mums o bröd o kaka o cider för den som orka.. men ingen orka..
Oh my god.. o världens tokmysigaste film; The Holiday!
Så sockersöt att jag blir tokig alltså.
Den killen kan jag äta opp även utan socker...
O när han kommer ut ur sovrummet i slutscenerna...
My gosh!
Ibland får dom till det dom där filmmakarna alltså
Föresten så är det asvarmt här!!
Har haft fönstrena o dörren öppna heeeeela dan,
ändå är det tokigt varmt!
Jag fattar nada?!
Håller jag på att utveckla eskimå-skinn?
Lets hope not!
Anyhow..
From this moment on så har jag det självklara svaret på alla frågor.
Så du kan gott fråga mig igen.
Jag har ändrat mig på alla punkter =)
Vatten är för övrigt sjukt gott!
Drick det om du aldrig prövat!
Det är underskattat... Moahhaha
Jag vet jag är knäpp.
Men jag bjuder på det, för jag gillar nämligen att vara lite upponer..
Fri tolkning på det!
Sedan så är jag även hög på socker från kakan Jose bakade..
Jaa du läste rätt!
Jag bakade faktiskt inte ett endaste dugg idag..
Bara aioli, men det bakade jag ju inte förståss..
HImla gott..
Himla sweet..
En tokigt bra hit I tell you!


Oooh, och nej ingen mera Erik.
Nu får det vara bra.
Orkar inte med sånt där vel.
Och ändrar jag mig igen så skjut mig!
En tokigt mysig kille!
MEN det funkar inte.. inte alls.
I dont know why.................
Jo det vet jag.
Men det säger jag inte till dig?!
Eller gör jag det?
Jag vet inte.
Nej.
As
Att den killen hela tiden ska fucka upp mitt huvud.
I dont know why he does that or HOW!
För övrigt är jag sjukt trött på dessa gothia cup barn som ränner här ideligen.
My gosh!
Bor dom på hotellet eller?
Tur att det bara är en gång om året alltså!
Massa massa massa små as som springer o sjunger ; Alla heter Glenn i Göteborg!
Ja inte jag iallafalla.. jag heter Anna, det står på mitt leg!
Sådeså!
Sedan har jag druckit vatten som en uttorkad kamel.
Liter på liter..
Säkert druckit en 4 5 liter bara ikväll.
Hmm
Himla skumt!
Men å andra sidan, det är ju gott som sagt!
Nej,
Nu ska jag lägga av.
Nu är det dags o hitta på lite bus!
Bus är det jag gör bäst!
Just trust me!
Du ska få se på fan om du är snäll!

Well, det är upp till dig =)
Tjing!

I've learned a lesson?

Okok,
Om man tränar skall man defenitivt inte ta paus,
för det gör sjukt ont i låren o rumpan när man börjar igen!!
Det är en helt och totalt onödig uppfinning som kallas träningvärk.
Den är tydligen till för att plåga alla ovana själar som vill göra ngt bättre av sig själva.
Med ett elakt grin så trycker den ner stackarna som försöker o försöker.
Nu är ju redan jag så underbar man kan bli att jag aldrig drabbas av denna krmpa...
Men jag menar ju alla andra.....=P   Ehmm...
Eller ngt..

Ajja, Puss på dig om du förtjänar det!

Tjing!

Kaninjakt!

NU har jag målat naglarna 2 ggr..
Både händer o tår...
Damnit
Jag tror jag är gjord av glass!
Jag rinner bort!
Kanske dags att bege sig bort o kika på fotboll?
De håller ju till i krokarna!
Såg allt när pojkarna från afrika sprang o jagade en kanin igår!
Sjukt roligt!
Inte rasistiskt alls, men jag såg inte vilket land det var!!
Men det var säkert 20 st som jagade den stackars kaninen!!


And just for the record!
Jag älskar sol!

Älskling!

Älskling!
Det är sol på hela himlen!
Solpå hela himlen, och massor av blått!
Blått, blått, blått!
Massor med blått!
Jag ser inte ens något hemskt!
Däremot hör jag dessa Gothiacup-kids hela tiden!
Men tillochmed dom kan jag stå ut med i solen!
Lovely..
Nu ska jag bränna mig på magen!
Hihihihihi...

Lite roliga filmer!


Jag vet inte vad jag gillar bäst!
Djuren som snackar eller Sagan om de bannlysta!
My god! De är ju sjukt roliga!!
"Vilken platt o hög vägg"
"Du är för dålig för att kasta sten"
"DU är inte längre säker, du kommer att bli jagad av blomvålnader"

I tell you... Kolla o garva.. I löööv them!


Mitt horoskop...


Läste mitt horoskop;
Visst förstår du din vän, men samtidigt är du sårad över att
hon/han prioriterar något annat framför dig.
Ibland är du väldigt egoistisk,
men det positiva är att du är medveten om den bristen.
 Du är i toppform helt enkelt.

So far so good, okej jag ÄR ego, men läs fortsättningen särskilt första meningen!

 Äntligen har du förstått att det inte är något fel på dig
 ? du är snarare en mycket trevlig prick som
andra människor ska vara tacksamma över att få lära känna.

Haha, som att det där skulle minska mitt ego eller???? =P

Hela juli blir en underbar månad då du växer som människa.
 Du träffar många nya, intressanta personer och
insuper allt som de omedvetet lär dig.
Du har en förmåga att acceptera människor för vad de är
utan att vilja förändra dem ? den kvaliteten är unik hos dig.


Trots allt ett helt okejj horoskop =)
Dagens klurighet

Hmm hmm, dagens fråga...
Om man publicerar bilder här på sina vänner..
Kränker man då deras personliga whatever?
Jag menar, mina vänner vet la om att jag tar bilden på dom.
OM de inte är fruktansvärt onyktra, men samtidigt, they know me!
Och sånt där löst pack som råkar komma med på ett hörn.
Vad ska man göra med dom?
Sudda ut dem eller? Njae orka det alltså!
Anyhow.. De bilder som publiceras här har ju ett värde i att visas såklart!
Annars hade jag ju inte lagt opp dem.
Men gör jag en olaglig grej då?
Jag menar, alla "fest-sidor" har ju vimmelbilder, o inte fan har de frågat mig om lov utifall att de får lägga ut bilder på mig på deras hemsida!
Gäller samma regler mig då?
Jag får, men borde fråga?
no?
Såhär stod det i aftonbladet idag..
Dock på tal om ngt helt annat.. men men..

Så säger lagen om smygfotografering

Fotografering är tillåten på allmän plats, dit räknas även stränder.
Om personen på bilden är identifierbar kan det vara olagligt att publicera bilden enligt personuppgiftslagen. Publiceras bilden med sexuellt syfte kan det röra sig om sexuellt ofredande. I vissa fall kan publiceringen även klassas som ofredande.

Regn, Liseberg, mat och kärlek!

Alosoo..
Hann knappt vakna i lördags förrän det var fullt schå med att röja undan min tvätt...
Bort o in i skåpet med den alltså!
Besök ju... Dom skulle iofs kommit kl 12, men var försenade som tur var..
Jag vaknade la, ja någon gång, o han ringde o väckte mig en timme senare.
Fast då var jag ju vaken =)
Anyhow, de kom väl runt 1? Och vi satt o softa i soffan, de tog en öl jag tog mig en( drink?)dricka, och vi bestämde att det är Liseberg som gäller! Sagt o gjort, hoppar på vagnen o drar dit. De fick även uppleva en äkta gôttebossk knarkare som va hög som ett hus o lappade till en stackars snubbe som uppenbarligen satt på fel plats o tvinga honom att flytta sig efter lite hot om våld på diverse delar! Bör tilläggas att det var en kvinna! En STOR kvinna! Stackars Kizzie blev dörädd... Jag riktigt såg fruktan i ögonen, det var lite roligt ändå =)
Underbart väder alltså... Strålande sol, och klarblå himmel!
NOT! Men vitt var det o det var fukt i luften...haha... Sånt där härligt regn som inte trillar ner utan bara hänger i luften o lägger sig överallt.. Paraplyn hjälpen tyvärr inte emot sånt =)

Anyway, vi åkte la lite Balder, o Vivelvinden, det där rymdskeppet som inte slår runt längre, Lisebergsbanan o Farfarsbilarna! Kärlek! Det var väl ungefär det vi fick plats med på ett litet åkhäfte... Jag tror iofs att man kan räkna in Kållerado och Flumeride i det priset, för vi va dyngsura när vi kom därifrån! Åkte o handlade lite mat.. Och sedan hem till mi casa där den ovan nämda Kizzie lagade mat åt oss, MUMSIGT! Det är killen med K det!
Precis när vi skulel sätta oss o äta så kom Elin den lilla fan.. SÅ hon satt med men drack istället.. Den varianten funkar ju också =) Och Erik fick äta sparris, vilket han INTE va himal förtjust i..hehe..
SÅ går det, alla älskar inte allt! Anyhow... Vi drog vidare till soffan, vilket är ca 3 meter, och spelade nåt "tjejjerna emot killarna"-spel! Och nu till det bästa! Jag var sjukt bra! Så sanslöst bäst! och nej jag är INTE ödmjuk!!! =) Sedan blev killarna sura, så då började dom med bilfrågor..... DEN ÄR SNÄLL!! jag som inte ens har körkort! Kallas mobbing i vissa kretsar du!! =P Vi käka bullar o tog nåra shots, sen drog vi emot city... Nanananana... Minns inte riktigt, men vi hamnade på

inte klar!

En tanke

Ibland tänker jag..
Tro't eller ej, men det händer faktiskt.
Och då händer det att jag tänker sisomså.
Alla dessa människor man möter, utan att ha planerat det, och ändå klickar med på något vis. Så att man efter ett par minuter känner; Den här människan har jag kännt i hela mitt liv!
Är sådana personer bättre eller sämre att hålla kvar i sitt liv?
Jag menar, alla man träffar som bara är som vem som helst, ett anonymt ansikte som yttrade ett par meningar och förgyllde en stund, man kanske minns dem men de är inte så mycket mer än så.
Eller dem som absolut inte har någonting att komma med alls, men däremot ett ansikte så vackert att det inte går att bli mer perfekt! Är det den personen jag verkligen borde hålla kvar?
Jag vet att utseendet inte är allt.
Det är verkligen inte allt.
Men jag skulle aldrig kunna dejta en person som jag inte är attraherad av.
Vilket då blir utseendet.
Call me superficial if you feel that that's the way I am.. Men det står jag för att jag tycker. Sedan om min drömprins kanske inte är en drömprins i hela världens ögon är väl en annan femma. What's perfect for me doen't have to be for you. Huvudsaken i den diskussen är nog faktiskt att jag är lycklig med trollet =)
Sedan har vi ju denna lilla person jag egentligen grundar hela inlägget på.

Du gör mig underbart glad!
Fruktansvärt arg!
Irriterad som aldrig förr!
Helt stum av förundran!
Galen av längtan!
Du berör mig helt enkelt.
Du får mig att känna.
Men är det bra?!

Jag vet faktiskt inte varför, om jag skall vara helt ärlig. Jag har tagit bort ditt nummer otaliga gånger. Men varje gång gör du någonting som får mig att ändra mig. Det är ju uppenbarligen ett effektivt sätt att få dig att ringa mig, för det gör du. Efter ett par minuter. Varje gång. Jag vet mycket väl varför jag tar bort det. Och likväl varför jag lägger in det i mobilen igen. But I do not know if my reason is enough. Jag bad dig om en tjänst, men du gjorde det inte. Eller gjorde du? Jag märkte inte. Förlåt? Jag säger aldrig förlåt, för jag anser inte mig ha fel. Krångliga lilla liv! Är du här för att stanna, eller för att gå? Är du här för att gå, gå då! Gå nu! Lämna mig och titta aldrig på mig igen med dina ögon! Ring mig aldrig och tala inte till mig med din röst! Men är du här för att stanna... Then let me know what to say to you. Cuz right now. I'm lost in my own thoughts!

Jag älskar överaskningar! Men då får de vara av den roliga sorten!En sjukt bra låt att underhålla dig med under tiden...=)
Be back in an hour, then i oughta be done!

/>jag är inte klar föresten!

Dagens quote!


"Men för fan Tommy... köket har alltid legat här...!"
"Nej jag kör på måfå"
"Det var inte jag som läste det, det var Hassan som läste det i min mobil, o sen måste han tatt bort det för det var inte jag, det måste vart någon annan som läst det o sen tatt bort det. Dålig stil!"

En misstanke....

....Jag tror horoskopskrivarna placerat bugs i min hjärna...!

"Just when your plans for a big upcoming event seem finalized,
something will come up and throw them off.
Time to move to Plan B."


- Typiskt!

Dagens citat!


Fröken, är en tomat en rödsak, eller en grönsak?!

- Älskling!

Min fruktansvärda duschupplevelse!

Hade en fruktansvärt traumatisk upplevelse i duschen nyss!
Jag stod där alldeles löddrig o sköljde ur håret... När jag får ett föremål i min hand..
Det är litet, grått och rosa, och alldeles "gewey"..
"Fan är det en bit av hjärnan?!!"
Hinner jag tänka innan jag fattar vad det är...
Hur dum får man lov o bli då?? =P
Snacka om att man blir tokmobbad efter detta.
Men jag tyckte det var för bra för att avstå från att berätta...

Det var en bit ludd, typ, sådant som sitter på stickade tröjor som är lite för gamla...
Typiskt!

Så totalt otippat och oförutsägbart och irriterande och....

Oh my freaking god!
Nu kommer ett komplicerat stycke ur mitt släktträd...
Satt igår och talade med min bror, tillika min systers ex, som numera är inneboende hos mina föräldrar som är bortresta, och helt apropå ingenting slår han på text-tv säger nöjt;
10 juli, kom ihåg det!
Utan vidare förklaring. Okej?! Normalt beteende eller? Så jag försökte få ur honom vad det var jag skulle märka, eller varför jag skulle minnas det. Vilket han tokvägrade, så jag sa tönt och fortsatte se på tv.
Han går iväg och köper ngt att äta... Och ett par timmar senare när jag sitter i köket och borstar mina tänder kommer han och säger;
Du behöver inte kalla mig tönt!
Då hade jag ju glömt vad jag sa till honom tidigare, och säger;
Jag ber om ursäkt om du tog illa vid dig, det var inte menat seriöst... Trodde du förstod det!?

Då svarar han;
Jag tänker fortfarande inte tala om.. Men du kommer få märka vem som hade rätt!

Say what??!! Rätt om vad??!! Du har ju fortfarande inte sagt vad det ens handlar om?! Totalt puckad kille! jag blir så himla trött! Sedan har tydligen en flirt till systra mi ringt opp henne, de har inte talats vid på åratal, för att tala om för henne att han ska till Gbg i helgen?! Ehm okejj? Välkommen?

Jag tror för övrigt min egen flirt är lite smått scizo han med!!

Killar alltså!


Smart eller?

En blondin kommer in på ett bankkontor i Stockholms City och ber att få ett lån.
Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och behöver låna 5000 kronor.
Banktjänstemannen säger att han behöver någon slags säkerhet för lånet.
Blondinen lämnar nycklarna till en ny Rolls Royce som står parkerad på gatan utanför banken.
Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet.
Banktjänstemannen och de andra på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen
som använder en 1.800 000 kronors Rolls som säkerhet för ett lån på 5 000 kronor.
Han kör sedan ner Rollsen i bankens garage och parkerar den där.
Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5 000 plus ränta 31.50.
Banktjänstemannen säger till blondinen:
"Vi är mycket glada att Ni ville låna hos oss, men vi är en smula förbryllade.
När Ni var borta kollade vi upp Er och upptäckte att Ni är multimiljonär.
 Det som förbryllar oss är att Ni behövde låna 5 000 kronor.
Blondinen svarar:
"Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två veckor för bara 31.50?"

Dagens damnit!

Dagens horoskop;

A friend has been hinting around at something lately
but doesn't want to come right out and say it.
 It's time to be blunt and ask what's on their mind.


- Okej, men om Mr Magoo inte svarar då?

do it!

www.kopimi.com/kopimi

http://www.integrity.st/

http://www.prq.se/

http://www.bahnhof.se/

http://eklindh.blogspot.com/2007/07/piratjgarnas-nya-hemliga-vapen.html

http://swartz.typepad.com/texplorer/2007/07/polisens-hmnd-m.html

http://projo.se/2007/07/09/jakten-pa-en-hel-generation-internetanvandare/

Du skall inte spionera på andra...

Ett par skulle på en riktigt flott maskeradbal. Hustrun som plötsligt fick huvudvärk bad mannen att gå själv. Han protesterade men hustrun sa efter hon tagit ett par tabletter att hon skulle gå till sängs och han behövde inte stanna hemma. Så han tog sin kostym och åkte iväg.

Efter en timme vaknade hustrun, huvudvärken var borta, och eftersom det var tidigt på kvällen så bestämde hon sig för att byta om och åka till festen. Hennes man visste inte hur hennes kostym såg ut så hon tänkte att hon skulle spionera på sin man och se hur han beter sig när hon inte är med honom. Hon kom till balen och och efter ett par minuter såg hon sin man på dansgolvet. Han dansade med en "brutta", flörtade, klämde lite här och lite där...

Hustrun, som är en väldigt attraktiv kvinna, började flörta och sakta men säkert förföra honom, han lämnade "bruttan" på dansgolvet genast och tog upp initiativet med denna nya sexbomb. Hustrun lät honom göra som han ville, han var ju trots allt hennes man, så efter ett par drinkar och inte ett ord sagt så hamnade dom i baksätet på hans bil, hade sex och efteråt återgick till partyt.

Precis innan midnatt då det var dags att ta av maskerna smet hustrun ut, åkte hem och gick till sängs, och undrade vilken ursäkt mannen skulle ge för sitt förskräckliga beteende. Hon satt i sängen och läste när han kom in, så hon frågade om han hade haft trevligt? "Du vet hur det är, det är inte så kul när du inte är med." Hon frågade "Dansade du mycket?" "Nej" svarade han "inte en enda gång, när jag kom dit så träffade jag Johan, Peter och de andra killarna, så vi gick in i ett annat rum och spelade poker hela kvällen." "Du måste ha sett riktigt löjlig ut, sitta och spela poker hela kvällen i den där kostymen?" sa hon väldigt sarkastiskt. "Nej inte alls, jag gav kostymen till min farsa och han hade tydligen en riktigt höjdarkväll."

Hittade en massa gamla listor... Skrev om o gjorde om =)

Är jag singel?
Kanske det kanske..
Hur gammal är jag?
23år... Men jag brukar alltid svara fel när ngn frågar..
Ögonfärg?
GrönBlåGrå
Skostorlek?
36-37
Längd?
165 cm cirkus
Ärligt, vad tycker jag är bäst med mig själv?
Att jag är ganska social, glad och lite knasig.
Vad får jag oftast komplemanger för?
Mitt hår.. Ehm.. Tack? =)
Min sämsta egenskap?
Jag är en envis jävel, som alltid vill ha fram min egen vilja
Tycker jag själv att jag ser bra ut?
Ja, det gör jag väl, ungefär som alla andra..
Hårfärg?
Mörkbrunt som går mot rött..
Hur bor jag?
I en störtfin lägenhet med Systra mi..
Vad dricker jag helst?
Vatten, men går man ut blir det nog en vodka rebull eller en öl.. Spännande va?
Bästa alkoholbaserade drinken?
Bejjbi du vet redan svaret!
Bästa månaden på året?
Varje månad där man kan gå o bada vid havet!
Bästa dagen i veckan?
Fredag, för då är det helg! Och om det var för tråkigt så tar jag Onsdag, för då är det snart helg =)
Favoritplagg?
Mina Lee-jeans som jag köpte likadana som Elin för många år sen.. Just det paret pajjade rätt rejält, sönderslitna, men mitt nya par är nästan bättre!
Berättar jag allt för mina föräldrar?
Jag berättar inte allt för någon!
Flirtar jag ofta?
Hehe, dom säger det... Märker det inte själv dock.. Illa!
Är jag slampig av dig?
Dom säger det... Haha, nej det gör dom inte, det är jag inte! Jag looooovar! =)
Är jag elak?
Det är jag nog, men lite snäll ibland.
Tycker jag om någon?
Lätt jag är ju fisk för sjutton, jag är lite småkär hela tiden!!!!
Skulle jag kunna berätta det?
Men jag som är så blyyyyg, inte törs jag det heller!
Kan jag hålla en hemlighet?
Ja
Tycker jag om Britney Spears?
Naaa, inte överdrivet mycket!
Har jag varit kär i en kusin nån gång?
Säkert, fast inte någon av mina egna.
Har jag varit på en herrtoalett?
Kortare kö ju!
Har jag någonsin gjort någon illa?
Ja, det har jag =(
Har någon någonsin gjort mig illa?
Alla har vi väl blivit sårade av någon?
Svär jag ofta?
Ja fast ganska skumma svordomar tror jag..
Får jag som du vill?
För det mesta!
Prövar jag nya saker?
Om det är något som intresserar mig så..
Har jag fuskat på ett prov?
Har jag säkert.
Vad har jag på mig?
Caprijeans, och en tunika med små gröna blommor =)
Vilken färg har mina byxor?
Blå
Vad lyssnar jag på just nu?
Pontiac Johansson - Sommaren är här! *fniss*
Hur mår jag?
Jag mår skitbra rent ut sagt!
Vad tänker jag på just nu?
Att jag vill gå o lägga mig o kika på en film i min säng....
Hur många läppglans har jag?
Ett par stycken.. 5 kanske?
Vad använder jag för parfym?
Cacharel - Amor Amor
Vilken film såg jag senast på bio?
Var sjukt längesen jag var på bio, Marie-Antoianette?
Vilken film vill jag se helst just nu?
Jadu, bra fråga.
Vad drömde jag senast?
Haha, den står uppskriven här.. Vad var det nu då? Har glömt
Vem pratade jag senast i telefon med?
Pappa
Vad handlade samtalet om?
Jag ska till Gråbo i afton..Behöver skjuts!
Är jag blyg?
Jag tycker själv att jag är sjukt blyg, vad andra säger så verkar dom inte hålla med.
Sommar eller vinter?
Sommar.
Choklad eller vanilj?
Vaniljglass, men Choklad som "godis"
Långa eller korta killar?
Långa.
Blonda eller brunetter?
Brunetter
Ska dom ha långt eller kort hår?
Inte rakat men gärna så man kan hålla i det.. Haha.. Fast rakat är ju sjukt snygg om dom passar i det..
Mest irriterande med killar?

Att dom är så fruktansvärt konstiga!
Är humor viktigt?
Det är nog det viktigaste till och med... Att man har samma humor!
Bad boy eller good guy?
En snäll lite busig grabb, lätt!
Fasta relationer eller one night stands?
Fasta relationer... fast one nights kan nog vara kul dom med.
Min första kärlek?
Alexander Hermansson... Haha.. Låg-Mellanstadiet nån gång
Min senaste kärlek?
Godingen på jobbet? Adoption snarast!
Vill jag gifta mig?
Ja, men vi får la se vad han vill!
Hur många barn ska jag ha?
Ett par stycken..
Vad ska dom heta?
Bianca, ehm, Sasha sen får la snubben min bestämma något =)
Vart ska vi bo?
Göteborg, och ha ett extra hus i något varmt o soligt land.
Vilken svordom använder du mest?
Shit pommes frites eller förbaskat! Jobbar ju på dagis måste anpassa lite..hehe.. på helgerna låter jag värre!
Äger du en iPod?
Noooooope!
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Hmm, 07.00 tror jag, får ställa den på 07.30 imon bara =)
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Njae, inomhus är jag barfota, utomhus har jag mina ballerinas just nu iallafalla
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Jag tar nog bilden OCH är med på den! Lätt!
Vilken var den senaste filmen du såg?
Det måste ha varit She's the man, på datorn... Grym!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Nya kläder, skor, väskor, ta körkort?
Har någon någonsin kallat dig lat?
Alla kallar mig lat.. Let's face it! Jag ÄR lat!
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Behövs inte, jag lägger mig i sängen o däckar.
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Ingen aning, Tipsy according to...?
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Eller kanske Mjölkchoklad?
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Jaoo, minst 2
När var senast någon stötte på dig?
Haha, ska vi säga en timme sen???
Vad åt du till middag?
Pannkakor!
Använder du huvtröjor?
Yes, gott o krypa in o gömma mig i när jag är på softish-humör!
Kan du vissla?
Är ganska värdelös faktiskt.
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Tror inte det,.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Virvelvinden på Liseberg!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Klart dom gör! Det finns ju så mycket o skvallra om =)
Tittade du på tecknat när du var liten?
Japps, Disney på bio med Moster Jessica så fort de kom en ny.
Är du blyg inför det motsatta könet?
Defenitivt!
Vilken film kan du alla replikerna till?
Grease eller Men in Tights, Yrrol, Drömkåken?? Hehe
Äger du några bandT-shirts?
Noooopes
När flög du senast?
I januari förra året, från Málaga??
Läser du för skojs skull?
Lite Magazines.. O nån bra bok om jag hittar.
Pratar du några andra språk?
Engelska kanske, o spanska?
Har du gråtit offentligt?
Har jag nog.. I bamba en gång minns jag.. Hemskt!
Har du en stationär dator eller en laptop?
Både och
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Planer.
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej, det trillar nog in kunskaper ändå.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Hmm, en liten älva vid vristen kanske?
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Varför inte?
Kan du kasta macka?
Hehe om jag har en bra sten..
Har du någonsin varit på Jamaica?
Njae, drar nog hellre någon annanstans.
Vad har du med dig in på bion?
En dricka o snacks?
Vem är din favoritlärare?
Det får la bli Spanska-Anders, eller Staffan, eller lärarna på Málaga Plús eller min dagisfröken Anita!!
Har du någonson dejtat någon av en annan ras?
Vadå annan ras? Typ en hund eller? Nej har bara dejtat människor... Thank you very much!
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Är han het så.. =) Har redan gjort det iofs
Gillar du att flyga flygplan?
Är la inte så himla speciellt.. Ganska långtråkigt, typ som tåg..
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor.
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Haha, ingen kommentar
När sov du senast på golvet?
Har jag nog aldrig gjort, om inte på madrasser räknas?
Gillar du din boendesituation?
Oja, jag ÄLSKAR min lägenhet!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Jadu, antingen ca 2-3 timmar eller minst 8
Äter du frukost dagligen?
Ja, antingen hemma eller på jobbet.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Relativt oplanerade!
Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
Jag som är så duktig..?
Vilken är din favoritfrukt?
Mango, Vindruvor, Äpplen, Meloner hmmm, var nog det
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Kan inte räkna kalorier, har faktiskt inte brytt mig om att lära mig hur man gör.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
24, Fest hos mig bara så du vet!
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Njae, inte speciellt.
Tror du på liv på andra planeter?
Varför inte?
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Säkert Martina, syskonkärlek!
Tror du att Gud är man eller kvinna?
Tror inte på "Gud".
Vad var det sista du åt?
Pannkakor, I told you..
Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Motsatt tror jag, har flest killkompisar?
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Efter min moster, fast jag såg inte ut som en Anne, så det fick bli Anna..
Gillar du senap?
Yes.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Don't worry, be happy..
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Vill, men tror inte jag hade vågat.
Sover du på sida, mage eller rygg?
Somnar på sidan, men sover även på magen.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Shrek? =P
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nepp.
Tycker du om att krama folk?
Lätt! Fast jag är så blyyyyyg..... Tss
Skulle du säga att du är trendig?
Hehe, inte precis.
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Troligtvis säga ja o sitta o försöka ha kul ändå.
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Hmm, ingen? Darth Vader kanske?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja, säg inte att du ska göra något om du inte ska det sen, för h******. morr
Vilka böcker har fått dig att gråta?
Jag saknar dig, jag saknar dig. En bok om ett tvillingpar där den ena dör... Hemskt!
Tycker du att du är attraktiv?
Lätt att jag är! =)
Vad är du allergisk mot?
Höpollen för ca 10 år sen.
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förplikterser?
Kul, om man klarar att hålla det?
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Inte för att jag ätit kött, men för att man blir så himla mätt av kött..
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Mamma hade velat att jag hetat Kenny.... Usch, tack o lov att jag blev en tjej!

Regn, förfest, Nivå.... Kärlek!

I know something you don't know... Och jag har bildbevis...
Har dock lovat att inget skall publiceras..
Och jag håller det löftet.
Men jag tänker teasa er andra!!

Eric från Lidköping är i krokarna idag, trodde han skulle komma imon, men icke!
Så jag och Josefin drog till johanneberg på förfest, o sedan ut med grabbarna på stan.
Nivå närmare bestämt!
Det var tydligen lite jidder OM vi skulle komma in eller ej!!??
Det var en ny vakt nämligen!
Men snubben som brukar släppa in oss, han gick denna nye kille för att diskutera med, och han nickade och log brett mot oss, så vi kom in... Neeeeeeemas bejjbi=)

Okejj, vi nöjjer oss där.
Sedan ska även Erik komma imon.. Läs EriK inte EriC... Jäkla skillnad alltså!
Vi skall dra o femkampa allihopa... o oavsett om jag vinner eller ej så får jag en öl.. Snacka om bra deal! Det gäller att kunna förhandla va =P
Sedan är ju den stora frågan, Lidköping imon kväll, eller Göteborg?!
Självklart röstar jag på Göteborg!

Men å andra sidan har jag aldrig vart där borta... får se vad som händer.... MEN som sagt!
Jag röstar o hoppas o håller på Göteborg!
Bara så ni alla vet...
Utifall att ni glömt att jag gillar den här stan då vill säga!!

Pöss på er godisar!!!=)

Wiu!!

Dessa lägenheter

Detta med lägenheter är krångligt..
Klicka i vilka du vill ha resp inte ha och bara sitta o vänta o vänta o vänta på att de ska klicka i att de vill ha min!
Okej?!
Jag är ju helt besatt, jag VILL verkligen ha den eller den...
Men då är det ngn som strular på vägen..
Usch..
Ska jag sluta ute i majorna eller? I hope not!
Jag vill bo vid redbergsplatsen, möjligtvis vasaplatsen!
Damnit

Vad katten! Vem är du??

Vem är Fanglar?!
Och vem är Toste??


Ok.......
Let's do it!
Let's give it a shot!
Let's see what happens?!
Nu blev jag orolig =)

Dagens citat!

Cashier to friend: One morning I woke up sober...

- Åh, nej hur kunde detta hända??!

Dessa förbannade diktaturer!

Asså hallå,
vissa vill ju bara bestämma FÖR mycket, och då syftar jag inte på mig själv!
Nono.. Lyssna
här om vad som pågår;

"Kvinnor som visar sig offentligt måste ha kjol på sig. Dessutom får armar och tår inte vara nakna"
"Männen får endast ha en av de fem frisyrer som tillåts. De får inte vara kortare än en och inte längre än fem centimeter. Håret måste dessutom trimmas var femtonde dag."

Kim Jong Il själv, med sitt bakåtkammade hårsvall, undantas från modereglerna. Typiskt!

korea

Lite skit o en kopp kaffe...

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål framför sig. När lektionen började lyfte han under stor tystnad upp en stor och tom majonäsburk och ställde den på sitt skrivbord. Han började fylla den till kanten, med golfbollar.
-Är burken full?, frågade han sina studenter.
-Ja, svarade dem.
Professorn plockade då fram en ask med småsten, och hällde dem ner i burken. De letade sig fram igenom tomrummen som golfbollarna skapat.
-Är burken full nu? sa han,
-Ja, sa studenterna.
Nu tog professorn upp ännu en ask, men denna gång fylld med sand. Han hällde dem i burken och de letade sig fram i de små tomrummen som fanns.
Ännu en gång fågade professorn om burken var full.
- JA!, svarade studenterna enhällugt.
Professorn tar nu fram två koppar kaffe som stått under skrivbordet. Han häller dessa i burken som fylls ända upp till kanten. Studenterna skrattade.
-NU, sa professorn, vill jag att ni påminns om att den här burken representerar ert liv.

Golfbollarna - representerar det allra viktigaste sakerna i livet - såsom familj, barn och hälsa.
Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna - representerar annat betydelsefullt i livet, såsom bil, jobb och hem.

Sanden - är allt annat; småsakerna.

Om nu sanden läggs i burken först, får ni inte plats med varken golfbollarna eller småstenen. Precis så är det i livet. Om du lägger all tid och energi på småsakerna, så finns det ingen plats till det som verkligen är viktigt.

Så var nu uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med barnen, ta med din andra hälft ut på middag, ägna en omgång till det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om "golfbollarna" först - de som verkligen betyder något. Återställ det viktiga i ditt liv - resten är bara sand...

En student räckte nu upp handen. Hon frågade vad kaffet representerade.
-Jo, sa professorn och log. Jag är glad att du frågar. Kaffet representerar, att även om ditt liv är pressat och stressat, så finns det alltid tid för en kopp kaffe med en vän

Nackspärr?

Hur vet man om man har nackspärr??
Det gör bara ont i högra halva nämligen... liksom..
spänner trycker, svider, ömmar..
och jag har inget ord som beskriver...
damnit!
Detta jäkla väder..
Helt övertygad oma tt det är vädrets fel!
blää

What to do?

Okej okej...
Nu är det sisåmså..
Eric kommer kanske ner i helgen,
o bjöd opp mig till sin stad sen på lördan..
Kan va en hit, kan bli asball!
Aldrig vart där trots att vi kännt varann i flera år..
Dålig stil on my behalf!
Han har inte bjudit opp mig så ofta..
Men men..

Sedan var den andre Erik här i går..
Han ska kanske ner till Halmstad i helgen..
Och frågade om jag ville följa med...
Kan va en hit!
Kan bli asball!
Inte vart i Halmstad på säkert 2 år!!
Iallafalla inte så jag vart där..
Om du förstår hur jag menar?
My heart is aching!

Frågan är ju då vad jag ska göra?
Åka med Erik eller Eric?!
Säg inte lyssna till ditt hjärta!
För mitt hjärta snackar massa skit!
Och lyssnar jag på min hjärna blir jag bara trött,
på mig själv framförallt för jag är så feg!
Det är inte lätt detta!


För alla er som går vilse i Stockholm....... Det lär ju inte gå lättare med den
här....

Margot Wallström = Sexig?

En sexfilm ska få Europas medborgare att få upp ögonen för EU.
Ja, och Margot Wallström ska leda denna
kampanj..
Vår alldeles egna national-sexsymbol!
Jag blir darrig i knäna av bara tanken!

This is some scary shit...

 Titta bara... men använd högtalarna... Högt ljud ska det vara så man hör... okej? Do it!Tänk...

Jag önskar nästan att det ska börja regna!
Jag såg ett regnmoln långt bort.
För om det börjar regna skall jag sätta mig på altanen.
Jag ska ta en bok, en filt och en kopp varm choklad o mysa!
Tänk om det kunde börja regna...

Midsommar

Aight,
Jag vet att jag är flera dagar sen..Förlåt, veckor sen!!! Midsommar var inte ens förra helgen, yada yada yada, men det kommer ju nu inlägget, så vad gnäller du för egentligen? Ja anledningen att jag gnäller är att jag är så himla irriterad över att jag inte skrivit det innan, men som jag vet så TAR det tid, eftersom jag har 8000 foton från midsommarafton som jag skall sortera in eller ut och därefter infoga i inlägget. Hurra! Kanske borde göra som på nyår att jag bara infogar en himla massa kort o låter dem sköta snacket? I dont know acutally.. Har inte riktigt bestämt mig där. En sak som jag har kommit på att det stör mig är när folk har fel inställningar på sina kameror, så de visar fel datum. Sjukt störande. Eftersom jag har en sån där "skräpmapp" som jag sorterar korten i innan de hamnar i sina respektive "händelsemappar", som Min födelsedag, inflyttningsfest, bowling 7 januari, du fattar... Men om någon inte ställt in rätt datum, så blir det ju helt fucked up, o när man då får kort från flera inblandade så måste man ju tänka för att sortera. Himla dumt!
Fixa det där omgående!!!!!
Ja jag tittar på dig! Jag vill att du ska kolla din kamera med!
Punkt.

Men ok ok, jag ska sluta gnälla o börja berätta nu..
Det började redan i måndags om jag skall vara ärlig... "Vart ska vi vara? Vart ska vi vara?" Gnällspikar och velpinnar som vi är... Ska vi vara här eller där eller där eller där.. Oj oj oj, inte lätt att vara velig när hundratals alternativ uppenbarar sig! Till slut fick jag med Elin att vara med OSS iaf, det är ju alltid något. Då återstår bara den här lilla detaljen, vart ska vi vara? Det var tänkt hos Johan. Men det sket sig, så det blev i Lunden. Alltid trevligt med fester där man har nära hem...

På tal om något helt annat, en snubbe ringde nyss, o sökte mig, okej so far so normal, men anledningen till hans samtal var att jag hade pratat med honom om att köpa resturangmaskiner?! Say what?! Fan ska jag ha det till??! Ajjja...

Så vi drog upp till Jonas som bodde på Sankt Pauligatan, och jag köpte med mig lite sill o baguetter och självklart självklart självklart hade jag med mig aioli. Inga baguetter o fyllekäk utan aioli...hihi... Don't you agree baby? Så trillar vi in på festen, det var la en några stycken där.. Sitter o tjötar o tjötar o shotar o tjötar igen o hämtar dricka o mat o la fiesta börjar.

Dessa förbaskade ungar föresten, springer in på vår altan, they drive me mad at times! På tal om något helt annat igen så var jag på lägenhetsvisning igår vid Stigbergstorget, I almost fell in love, när jag såg min nuvarande lägenhet blev jag kär i den enbart på pappret och när jag såg den så var det ju kört alltså! Och den här var nästan lika bra, undra undra om jag blir kär i ngn lägenhet snart... Kan bli intressant detta..

Nackdelen med papperstallrikar är att det är lite svårare att dela på dem iomed att de viker sig när man trycker. No shit sherlock! Och nackdelen med att man är dagisfröken är att man måste dela. Det går ju inte att äta annars, orka stoppa in en hel potatis i munnen! Då dör jag ju! Ja nä så jag delade mina potatisar i köket, salladen o sillarna kan man ju äta som dom är men potatis, mon dieu! Då börjar la Elin klaga på att jag äter delad mat. Mordiska människa. Tog med oss aiolin o brödet ut o satt o doppa/dippa, vad säger man egentligen? anyhow, vi satt o doppa brödet, o softa o hade oss, himla najs faktiskt. Så sitter vi där o tjötar, o så blir de nubbe o den va la sådääääär go ren sprit liksom.. Mums! hmm

Vädret var ärligt talat uruselt men det blev ju uppehåll lagom till att jag kom dit, inte för att det hade ngt med saken att göra men ändååå =) Coincidence! moahhaha... Hade askul...

Äh skitsamma, Midsommar var en tokhitt!
Alla bilderna ligger på Facebook...  och det borde du för övrigt skaffa omgående! Do it!

orkar inte... bläää godnatt!

En krönika värd att läsas..

Läste en intressant krönika på Aftonbladet angående könsneutrala ord.
Nu saknar ju svenska språket det, som vi alla vet.
Men jag tänkte ändå få er att ööpna ögonen lite granna o länkar till den.
Läs den för det är
den värd!
Pöss

Lite bakis..

Usch.
Jag är bakis.
Och så funderar jag på att klippa mig.
Jonny kommr för övrigt hit kl 9 med pizza..
Eller Stig-Jonny, som pappa föredrar att kalla honom.
Stig-Helmers "lillebror", aight?!
Ooh, det blir till att lägga mig i badet idag.
Mysa o mysa o bara ta det lugnt.
Kakkalas sen ju =)

en ros!

på tal om något helt annat så fick jag en pöss för den finaste urringningen.... I do agree actually.. Och sedan fick jag välja en ros tack vare samma,.... valde dock en vit... Sjukt fin =) Sedan att visa väljer att gnälla för att jag valde en vit är deras sak... tjo o tjim!!!

Vad händer?

Okej, alltså.
Vill du veta någo lustigt?
Något himla sjukt?
Något som aldrig hänt förut?
Micke sa nej till mig!
Han ville inte prata med mig?!
han sa att han hellre ville prata med Robert?!
Jag gillar inte riktigt det här ser du!
Fy dig.
Bli normal igen!
Din dumma du låter bara dum!
fanFör övrig så har Jonny bytt pizzeria, it's no longer Capri, utan ngt i Utby dvs tvärs över vägen... så den lilla söta ska köa pizza till mig imon.. sk inflyttningsfest... ehm... ett år efter men vafan!!! =) Så länge han gör den där goa kebabpizzan.... ooooooh my!