Okej jag erkänner..

Jag tycker strumpor är äckliga!
Och så har jag fobi för fötter.

Så var det sagt... Phew, känns redan lite bättre.

Uppe innan tuppen?

Hehe,
Goddagens!
Jag tänkte sisomså att jag bör la uppdatera här innan jag måste lägga mig, vilket blir snart... Haha, sjukt liv man lever!
Kom upp i morse, faktiskt! Det trodde jag knappt själv att jag skulle klara, men men, fick ju LITE sovmorgon, så jag åkte la hemifrån runt 10 i 6 eller ngt sådant. Mums! Nattmänniska= No more!
Satt väl och sov med ena ögat hela vägen, eller hur att jag drack opp min Yoggi Yalla.. Haha, vet inte ens om jag orkat skruva av korken=)
Kom fram iallafalla, o de va himla najs där... Go personal o söta kids osv osv =) Fast det var ju bara 9 där idag, och 3 ordinarie o så jag... så vi hade la 2 barn var ungefär.. Hehe.. Eller iofs, jag ska väl mest iakta och delta mindre kanske? Eller jag vet inte riktigt, jag gör som alltid, men reflekterar över vad de andra gör mera nu. Klurigt detta.

Sedan drog jag mig in mot city som sig bör eftersom jag inte bor ute i havet, och tog mig en fika med en
vän från klassen, som slutat iofs, efter andra dan, men men jag är inte den som mobbar folk för sånt! Ganska najs, han käkade frukost. Jag åt mellanmål. Vi tog en tur på stan sen... Fick honom att köpa två av mina favoriter; våghals och jaaa, vad det andra nu heter på Designtorget. Lovely, efter lite diverse udda inköp hamnade vi på Indiska och jag köpte världens sötaste klänning, som jag för övrigt såg på den goa Fanny igår.. Svart, tajt över bysten, skärning under, stor kjol och fickor! Lovely, så himla söt! Jag tror jag är kär!
Ibland blir man glad alltså. Tyckte jag ville ha den så jag köpte den. En födelsedagspresent till mig månne? Jaaaa, klart! En dag tidigt men sånt händer ibland, hehe...

Nu blir det la till o läsa lite, stretcha ryggen (note to self: Börja med yoga ditt stela skal!) sedan blir det la till att nana runt 9-snåret (Läs 21.00!). Deprimerande alltså!
Plus att det regnar sånt där irriterande regn man inte kan ha paraply till för det blåser från alla håll och träffar en alltid i ansiktet. Stört!

Godnatt då?

Dagens lögn

Läste i mitt horoskop.
Det stod, du kan bli frestad att jobba över idag. (Sant jag är sugen på att läsa klart den sista boken.)
Men det är bättre om du dyker opp lite tidigare imorgon istället, då får du mera gjort! (Ehm, okej, så om jag ska gå upp 04-04:30 imon som det är.. När föredrar de då att jag går opp om jag ska dyka opp på jobbet innan 06:30 imon? Vaaaa????!)

Dagens Ris

VFU-handledarna på Göteborgs Universitet!
Placerar folk precis var som helst, utan tanke.
Sjukt otrevliga på telefon, likväl som i person.
Förtjänar bra mer än vad jag vågar skriva här.
Men tack och nej tack för era tjänster MRS POTTS!

Vem behöver fiende med vänner som du?

En lite oväntad Tisdag! -updated


Mmmmm,
Kom hem från mitt lilla skrivarmöte med basgruppen för en stund sen.
Verkade vara rätt vettiga grejjer de hade på hjärtat faktiskt, tro't eller =)
Men innan jag smet hem tog jag mig en tripp förbi Wettergrens o köpte mig lite böcker.
De har ju en sån där "sale" nu då va, så det gäller la o passa på, såg att de hade kama sutra till lågpris.
Det intresserar väl de flesta kan jag tro.
Sedan tog jag mig faktiskt en tur förbi Fysiken och införskaffade mig ett kort där med.
Fast när han den lille rolige i kassan sa "Vinka till kameran", så vinkade jag till kameran, men när jag kollade opp ur schemat såg jag att det var en riktig kamera! Surprise!
Så det blev ett lite småpisamt kort, men vad gör man, det gäller ju bara 14 mån... Ehm =P

Oooh håller dessutom på med lite lunch, faktiskt blir det ganka lätt, kycklingbitar med curry och fullkornspasta.

Anyhow.. Jag vet knappt vad jag gjorde mer igår?! Just ja, åkte ju på föräldramöte på min VFU-plats kl 18... Sjukt akut sådant tydligen, alla föräldrar kom o gick lite som de ville med kidsen bland annat o hade väl kanske inte riktigt insett att det fanns regler på dagis, 1-gångs-föräldrar de flesta av dem dessutom. Men det var ganska kul, inledde med att presentera mig och lite sånt, sedan kom 2000 förmaningar från personalen, och sedan var det fritt för diskussion. Hehe.. Bra första intryck av mig? =)
Anyhow, tog mig en snabbis till Chez Amis, och tog mig en cider med folket från aspningen.
Har ju tyvärr missat både denna o förra veckans sådan... =/ Kan ju sikta på nästa veckas? Då var det rest-sittning? Leka kock är ju alltid spännande. Tog dock 9-vagnen hem efter en vild natt på stan(läs 21.00) Kom hem mitt i DH, men var tvungen att lägga mig för att orka upp... Snacka om dödfött, orka somna nio säger jag!

TO BE UPDATED! (pluggdags!)

Zombie

Hallå goding!
Tänkte bara tala om att ibland är det ganska så mysigt att vara ensam hemma och kunna göra precis vad man känner för, när man känner för det!
Men ibland så är det faktiskt mysigt att vara två också, så man har någon att prata med annat än sitt eget ego och rösterna i huvudet. Kan ju bli lite tröttsamt efter ett tag, jag vet inte hur det är med er och era röster, men vi brukar oftast hålla sams =)
Ibland är det gött o vara tre med, oftast inte dock. Är man tre är det lätt hänt att någon hamnar som "extra-hjul" vilket är mindre lockande alltså.
Men är man på fyra så går det bra igen, även fem går bra.. osv osv osv.
Fast jag föredrar nog två stycken dock.
Det finns la en liten sambo i mig antar jag, sällskapssjuk och allt vad det innebär.
Vill du veta en rolig grej?
Idag var jag oppe runt 06.00 faktiskt, vaken en stund innan dess med.
Ganska illa tycker du? Du vill inte ens veta vad jag tycker då du sötis!
Jag är som regel död innan 08.30, och från och med imorgon, bör jag gå opp runt 04.00 för att hinna till jobbet. Ja du pyret! Du läste rätt alltså! 04.00!!! Freaky shit!
Det är mitt i natten helt korrekt!
Dessutom börjar jag inte förrän 06.30, så varför gå opp så tidigt?
Jo det skall jag tala om för dig.
Det är för att min VFU-plats är placerad i Älvsborg, långt ut i tjottahejti, och det tar mig ca 1 h och 15 minuter att ta mig dit, med vagnen då givetvis. Så för att gå från vagnen till jobbet behövs en 10 minuter extra kanske. Vilket ger mig en tid att senast lämna hemmet (under förutsättning att vagnarna klaffar perfekt); 05.05.
Lovely, underbart, skithemskt!!!!!
Dom skrattade på jobbet när jag berättade, men vad ska dom göra?
De vet lika väl som jag att det är inte människa av mig innan halv 9.
Och nu skall jag alltså gå som en zombie närapå 5 timmar, om inte hela dagen, för att min förbaskade VFU-plats är så avlägsen som bara är möjligt.

Men, det är ju sant.
Jag kunde vart placerad i Falkenberg!
Frågan är dock om jag inte hunnit fram dit snabbare alltså.
Suck!

En enögd docka med ondskefullt leende och en halvt uppäten man.

Okej sötnos,
Nu ska du få dig en inblick (heter det så föresten eller säger man insyn?!! Anyhow...) i en febrig Anna-hjärna.
Jag vaknade igår morse, lite efter 8 och mådde sådär... Otippat, njae inte särskilt med tanke på att jag var ute kvällen innan, otippat dock att jag vaknade så tidigt.. Jag tittar mot mitt skrivbord och där sitter min gosebjörn som jag fick för länge sen. Saken är den att jag ser inte att det är min gosebjörn utan det ser ut som ett barn som sitter där, knubbigt, och leendes, fast det saknar ett öga! Sjukt obehagligt, och jag har ingen aning om varifrån detta missfoster till barn kommer ifrån! Som sagt, klockan är ungefär 8 på morgonen så jag vägrar gå upp, alltså ligger jag kvar o försöker att somna om. Det lyckas inte, kan vara för att jag är livrädd för missfostret som sitter och stirrar på mig från skrivbordet med sitt ena öga, kan vara för en miljon andra saker. I guess I will never know. Allt jag kunde tänka var; Tänk om det är
Chucky!!
Tiden går och tiden går och tiden går.. kl 14 går jag opp ungefär.. Har då försökt somna om för länge.
Det här var alltså igår söndag...
När jag väl la mig på kvällen runt 21 bör tilläggas, somnade jag ganska så omgående. Men vaknar en gång i kvarten hela natten.. Första gången jag vaknade tittade jag på mobilen o tänkte väl att klockan var runthalv 4 eller något.. Men icke sa Nicke! Klockan var kvart över 12, och så fortsätter det, nästa gång jag vaknar o ser vad klockan är, är den ungefär 00.40, 01.10, 01.30 osv osv.. Ingen hel natts sömn där inte..
Men det värsta var nog ändå i morse när jag vaknade och såg min handduk under skrivbordet som jag bara slängt dit.. Frågan är då; Var det vad jag såg?! Big no no. Jag såg ett manshuvud som blev uppätet av en haj, och mannen låg och log. Sjukt! Först missbildade barn och sedan halvt uppätna män? Vad kommer jag se imorgon egentligen?

Jag orkar inte ens engagera mig i att fixa texten snygg idag.
Tugga och svälj eller gå härifrån
Jag är ju sjuk!!

Feber är det värsta som finns, man är där men man är inte där...


Just det när jag vaknade igår, så kändes det som om huden vad ungeför 17 storlekar för stor, den såg ut att passa när jag såg mig i spegeln, och det såg bra ut. Men när jag kände på mig kändes det som om jag kände på gammalt torrt papper, eller en saccosäck eller något annat obehagligt. Det var inte jag. Fast jag såg ju att det var jag. Men det kändes bara i händerna att jag rörde vid mig inte där jag väl rörde... Fattar du vad jag menar? Jag vet inte.. Jag är trött. Nu tar jag mig en bit kaka o lägger mig och myser i soffan. Och dom vill att jag ska bowla ikväll! Shit. Jag vet nog varför. Dom tror det ska bli en lätt match =P Fast jag skall vara ärlig. Jag tänker inte gå.. Jag prioriterar mig själv framför något annat idag. Hårt!

Kort sammanfattning!

Mmmmm....
Kan ju säga sisomså att dagens startfält var ju int ens något alls att hänga i granen.
Lagom deppigt alltså,
Tyckte för övrigt att After Dark borde gått vidare, det var ju lite kärlek i den låten om inte annat.
Men men, tugga o svälj som min sk chef uttrycker sig. (btw, det är la ganska negativt sagt eller är det bara jag???? )
Anyhow, jag o José förfestade, tog oss nått glas vin o log så sött så.
Sedan kom resultaten o leendena blev la sådär äkta =)
Sen kom Tina o skrek o Ahmed hade hon med,
Han är ju sjuk....
Stackarn har en förkylning!!
Så han håller ju på att dö!
Om ni inte visste det, så är en fökylning för killar detsamma som en dödsdom.
Men men, han levde iallafalla när vi gick ut, Nu vetefan om han är  i livet eller ej.

Vi hamnade på Ferdinand efter mycket om o men.
Sara, det är inte lika illa som sist!!!! Tillomed ombyggt faktiskt.
Nu får man dansa i köket?!! Off alltså!
O jag o tina o josé tog oss ett par tequila, o nån cider o nåra öl...
Ganska soft du.
Men men, mötte opp med Per o Co, fast den enda vi mötte var Daniel.
Inte dalmasen, utan han den andre..
Vart de andra "vännerna" var är det ingen som vet.

Okej sammanfattat;
Ferdinand är same shit som det alltid vart, bytt DJ, vilket väl behövdes, bytt musikstil, vilket antagligen beror på DJ:n. Men annars är det as always. Ingen större hit, men det är ju folk där!
Allt  beror la på vad man vill ha I guess.
Sara, älskling.... Jag saknar Nivå! Du o Jag! Det är tamejfan en kombo som är oslagbar alltså!!!!
Kom hem kom hem kom hem... hur många gånger måste jag ropa?!


Godnatt!


Dagens citat

Var det där Roger Pontare?
Aha, nää, det var visst Lordi!


Vart ska vi sova inatt?

Frågan lyder;
Vad ska vi göra i afton?
  • Ska vi hoppa på buss 63 till Skövde/Lidköping?
  • Ska vi fixa förfest o dra ut i stan?
  • Ska vi fixa myskväll, hyra film o mysa i soffan?
  • Ska vi hem till en kompis, dricka öl o softa?
  • Ska vi ta en tidig kväll precis som igår, och sova runt 10?

U tell me baby, jag är  lagom vilse idag.

Fast jag fick köpt mitt halsband med en krona på, så nu har jag iallafalla outfiten klar!
Tunikan ja köpte i veckan med Jennie, o halsbandet...
Byxorna är en senare fråga =)
Sweet!!!!

Kramen

Fniss

Haha, nu har jag haft över 3000 besökare..
Nu är jag ganska nöjd..
Kanske man kan börja softa då =P

Dålig stil faktiskt!

Enough!
Jag är inte en docka!
En vän fick ett ryck och kom på;
"Jag är nog olyckligt kär i en tjej! Vad ska jag göra, jag har ju flickvän?!"
Fundera på om du vinner eller förlorar mest på att tala om det, tyckte jag.
"Hon har ingen aning, men jag älskar ju min tjej!"
"Du föresten, det är du!"

Ehm, okejj!?! Vad ska jag svara på ett sånt påstående då?
En blixt från en klar himmel, hela hjärnan går på högvarv.
Jag vill ju inte svara fel, men inte heller uppmuntra honom!
Han är ju för fan förlovad!
Vad gör man?
Jag vill ju inte uppmuntra honom att lämna henne,
men klart som fan att jag vill att han ska vara glad och lycklig.
Men jag är ju inte intresserad av honom.
En stund senare:
"Du föresten, jag kom på att jag nog älskar min tjej mest av allt iallafall, tur att jag sa det till dig, så jag fick det ur mig. Det har varit så jobbigt att bära på det här...!"

Ehm, okej?! IGEN!?
Vad svarar man på det då?
Varsågod att du fick lov att fucka up min hjärna.
Vilken tur att du mår bra nu, synd bara att du fick mig att må skit på köpet!
Hur kommer det sig att jag alltid träffar alla förvirrade människor?
Eller är det jag som gör er sådana?
Jobbigt!

Du

Du gör mig jätteglad!
Du gör mig skitarg!
Du gör mig skogstokig!
Du gör mig helnojjig!

Räddade du just mig?
Eller är du på väg att krossa mig?
Ska jag tacka?
Ska jag le?
Ska jag bli arg?

Jag vet inte vad du gör.
Men du får mig att känna
Det är inte många som får mig att känna!
Det är väl alltid något att le för?!

En lista

Fann en lista jag bara kände för att sno..

Sån är jag!

 Min kvinnliga sida:
[ x ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[ - ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ x ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ - ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt: 20 poäng


Min manliga sida:

[ - ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ x ] Ätit en blodig stek?
[ - ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ x ] Skött grillen under en grillfest?
[ - ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ - ] Läst ett nummer av slitz?  
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ x ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ - ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ - ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[ - ] Gjort lumpen?
[ x ] Läst nick hornby?
[ x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ - ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ - ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ x ] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 13 poäng

Oooh, underbart! Jag är alltså mer kvinna än man.
Skönt att veta för er som alltid undrat!
Sluta betrakta mig som en av killarna nu =)


Nytt rekord alltså!

Okej,
Nytt rekord alltså..
Jag slutade min lektion kvart i 12, en kvart försenat,
Okejj spela roll sånt där händer..
Så ska jag ta vagnen ett par minuter senare,
jag kommer ner och det står en minut tills den går.
"Lugna puckar! En minut är ju så maxtur man kan ha"
Men seriöst, trodde du vagnen kom? Nejdu..
För en kvart senare stod jag fortfarande där och väntade och tidtabellen visade fortfarande att vagnen kommer om "1 minut". As if säger jag.
20 över kommer vagnen.
Mumma!
Sedan är det då resan hem.
Brukar la ta en kvart kanske 20 minuter om det är knöfullt med folk o rusningstrafik.
Så jag var hemma runt 12:40 tänker du..
Icke sa Nicke!
5-10 över 1 var jag hemma..
Just det, 13:10!
Don't you just love Västtrafik!?
Världens bästa lokaltrafik!
Alltid on time.
Alltid ställer de upp för passagerarna.
Just det,
iallafalla så länge man inte klagar.
För klagar man så är det kört.
Klagar man så är de knäpptysta och väntar tills man lägger på.
Eller helt enkelt säger att vädrets makter är utanför deras kontroll.
Det är väl sant visserligen.
Och på vem ansvaret för att hålla gator och torg snöfria ligger på vet jag ej, Göteborgs stad måhända?!
Men men men, det är ju inte som att det kommer som en överaskning varje år att; "Oj, blev det vinter i år igen, men shit va otippat... Det hade jag aldrig kunnat tro!"

Mmmmhmmm!!! Eller hur?!

Det har vart vinter varje år sen alltid.
Kom inte med det köret

Nu tänker jag dessutom inte gå utanför dörren förrän på måndag när jag ska föreläsning igen!
Om inte någon har en väldigt bra anledning.
Då kanske jag överväger att ändra mig.
Annars är det bara att dyka opp, tänkte se på film non-stop tills snön försvinner!

Tjing!


Tack Erik att du höll mig sällskap över luren där.
Det tog en kvart att ta sig från Domkyrkan till Ullevi Norra!
My gosh! Du är en ängel!

Dagens citat

Om jag var tvungen att välja mellan två onda ting
väljer jag alltid det jag inte tog förra gången.
 Mae West


Och ikväll ska jag inte ta det lugnt =)
Eller det var planen iallafalla...
Vi får la se hur det går!?

Skitläskigt!

Världens mest brutala avsnitt av CSI idag tror jag..
Ooooh vad rädd jag var när de hoppade på Greg.
Tina stod o hoppa i fotöljen!
Shit o Pommes Frites!
Riktigt obehagligt må jag säga!
Men det värsta var väl ändå att han mr Britney var med o hette "mr Pig" eller ngt sånt..
Usch, han ser ju ut som om han dykt upp ur ett avlopp nånstans alltså.
Mer grotesk människa har jag inte sett på många år.
Och jag ser massor av folk!!!!
Men men, anyway..
Jag älskar
läskigheter,
men samtidigt hatar jag dem för jag tål dem inte.
Det är illa...
Hur ska jag kunna se på en skräckis om jag inte törs?
Jag älskar skräckfilmer, men de gör mig rädd.
Rädd som sjutton!
Men ändå vill jag se dem,
det är väl underligt?
Och det värsta är ju när jag väl sett dem så blir jag missnöjd för att de inte är lika bra som de gamla hederliga skräckfilmerna. Jag menar, vem har inte bitit naglarna av sig till The Shining?
Uschiamej..
Jag minns en gång jag o min kära Erika var ensamma hemma och satt och såg den filmen... Fönstret bakom ryggen och ett helt stort tomt hus... Fruktansvärt!


Usch nej nu ska jag inte skrämma opp mig,
då måste jag ju sova med Tina eller ringa hit nån..
Och det orkar jag inte!
I do not want a frog tonight...'
Men kanske imorgon?!
Vi får se vad som hamnar på prinsessans altan minsann..

Godnatt min sötnos!
Det här blev ett udda inlägg,
Jäjä..
Shit happens =)


Nattis!

Bra sajt!

Måste tipsa om en rolig sajt;

www.geni.com

Shit, man får ihop ett ganska stort släktträd på en gång ju... intressant!!
Lite synd att man inte har hela släktens mailadresser i huvudet bara!
Och "Gamlingarna" har ju inte nåra såna nymodigheter, tyvärr...=(

Try it baby!

Då var det dags igen....

Time att tvätta igen..
Och det är ju inget litet berg som samlats alltså.. Av någon anledning missade vi vår tvätt-tid förra helgen. Tvinga mig nu inte tänka efter varför alltså! Anyhow, saken är ett faktum och det behövdes nog tvättas ordentligt förra veckan redan..haha.. Illa! Men det var ganska kul nu när vi sorterade tvätten. Jag hittade nämligen två tröjor som jag inte sett på evigheter o glömt att jag ägde! Då är det illa va? Problemet med att ha för mycket kläder antar jag?! Men vad ska jag göra? Jag handlar inte kläder så ofta ändå, vet ju dom som handlar mer än vad jag gör. Men om jag hittar något jag vill ha så är det la tillåtet o köpa det? Hmm.. Visst, "tänk på barnen i Biafra!!" Men hade de kunnat köpa vad de velat, TRO att de gjort det då.

Dagens I-landsproblem;
Jag har för mycket kläder så de får inte plats i garderoben!


To be updated....

Anyhow.. Det tog sin lilla tid men nu är alla våra kläder rena igen, wiie! Exklusive de plagg vi hade på oss under själva tvättningen då.. Det är ett dilemma, man tvättar ju för att allt ska bli rent right?! Men det man har på sig blir aldrig rent, så hur löser man det? Byter man kläder eller? Men då blir ju de skitna, o behåller man samma så blir ju inte allt rent.. Stört!
Glor även lite på "Italian Job", dom är i Venedig o härjar, hehe.. Det var jag med en gång i tiden, var även sk. guide där under min korta sejour som reseledare... Hehe, det var mycket dumheter på den resan. Jag vet även en person som inte har en aning om allt skvaller jag har i min ägo. Frågan är när jag skall släppa ut mina små "vildar"!?

Jag
kommer att sluta som en citron!

It's official

Okej,
It's official;
Jag stör mig!
Varför är det så svåååååååårt att inse att det är läge att lägga ner
och finna sig ett eget intresse
FFS!
Sjukt irriterad blir jag...
Lägg av bara


FYI,
Jasmine var inne i vår klädkammare en 2 timmar säkert och provade skor...
Hmm..

Mycket snack och lite verkstad

Var ute o bowla...
Fatta att jag vann eller!!
grym är jag va?!
Vi fick även skjuts in till stan sen,
Tina o Theo med killarna som "
flirta opp oss" på Strike
o vi andra med Sandra!
Sedan skulle vi hit o dit o överallt.
Men icke, Lela är inte gammal!
Så på Hardrock ville han se Theo o Lelas leg,
o de va för unga... ILLA!!
Så Theo blev svinsur!
O ville hem, men Tina drog in na på Bryggeriet...
Bläääk!
Jäkla håla!
Men vad ska man göra när knatten bara är 18??!
Träffade en snubbe som påstod sig ha haft koll på mig sen jag kom in,
och redogjorde i detaljt VAD jag gjorde sen jag kom in....
                 Ehm, oroväckande?!!!? JA!

Så ville han ge mig en drink?!
Ehm, BIG no no, hade inte tänkt inatt nej!
Anyhow..
Sprang på en rakad kille!
Sånna killar gillar jag =)
O han va himla trevlig, dock från nån håla på andra sidan Vättern!
Den enda från det håller jag orkar hålla reda på är Erik!

Känn dig speciell baby!

O dom skulle tydligen spela matcher mot GU!
Hoppas de får storspö..... Moahahahhahaha!
Nu tänkte jag ringa fan,
och eventuellt gå och sova =)

Godnatt kramis!!

Dagens mess

"ANNA!
Jag har tråkigt :/
Sluta vara ansvarsfull och sova och sånt skit ;(   "

2007-02-16   02:43:18

J
ag är ledsen att jag sover,
men tillomed jag blir trött ibland =)
Somnade sjukt tidigt igår tillome!

Spöken

"Jag trodde du ville vara själv härinne!"

Party på gång alltså!!!

Allå Bejjbi!
Nu är det såhär;
OM en dryg vecka den 23e februari,
så är det time för lite party..
Det händer på Respekt, Järntorget..
Lär vara himla mycket studenter o stuff där.
Lär bli en hit.
Men det krävs biljetter...
Är du intresserad så hör av dig,
Jag har..

Hoppas du hör av dig du =)
kramen

No angels

Las Chicas Bonitas No Son Ningúnas Ángeles...

132928-1

Possibly the fallen ones..

Illa

I am Taylor!

Jag-dag!

Alo,
Årets mest kärleksfulla dag har kommit.
Dagen då man köper presenter för att fira.
Påminner lite om jul tycker jag nog.
Klart man ska fira sin älskling.
Fast jag måste nog säga;

"Är det inte bättre att fira varje dag?
Än just bara en specifik?"


Kanske bara är jag?
Idag är en jag-dag...
Snacka om att det blir till o mysa o ta det lugnt.
Vårda min förkylning!
Och jag som ska jobba på fredag.
Tänk om jag blir sjuk innan.
Hur skulle det se ut? =(
Jag vill ju träffa mina godingar igen!

Glöm inte!

Varför ångrar man det man inte gör?
Varför är det alltid DET som gör att man mår pyton?
Inte alla de dumma grejer man egentligen gör..
Utan det man låter bli..

Himla störande!

Och dessutom, det är grymt gött o borsta tänderna!
Seså, gör det nu =)

tjing o godnatt

Gabrielle

Gissa om ja längtat efter Desperate Housewifes...
Dom är ju helt underbara!
Gabrielle är nog den skönaste iofs...
Helt iskall o hur  rolig som helst!
Me like!

Köttfärspaj

Köttfärspajköttfärspaj recept
God köttfärspaj. Servera gärna med sallad.

Klocka Tid: 75 minuter varav 40 minuter i ugnen

Muffins 4 portioner

Du behöver:

Pajdeg:
2 ½ dl vetemjöl (eller 1 ½ dl vetemjöl och 1 dl grahamsmjöl)
75 g margarin eller smör
3/4 dl kesella

Fyllning:
1 stor
gul lök eller 2 små
2 msk margarin eller smör
100 g champinjoner
400 g köttfärs
1 grön paprika
1 tsk salt
1 tsk timjan
2 msk vetemjöl
2 ½ dl vatten
1 buljongtärning (kött eller grönsak)
½ dl chilisås

Gör så här:

Häll mjölet i en skål. Låt matfettet bli rumsvarmt och skär i mindre bitar. Finfördela matfettet i mjölet med fingertopparna. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en form, nagga med en gaffel och ställ i kylen ca 30 minuter.

Grädda pajskalet i 200 grader i 10-12 minuter tills det fått fin färg.

Skala och hacka lök, skiva champinjonerna. Hetta upp en stekpanna med margarin eller smör. Fräs lök och champinjoner. Lägg över på ett fat.

Bryn färsen i omgångar i margarin eller smör. Tillsätt svampen och löken. Skär paprikan i tärningar och blanda ner. Smaksätt med kryddor. Strö över mjöl och späd med vatten. Häll i chilisåsen. Smula ner buljongtärningen. Smaksätt med timjan och salt. Låt koka upp och puttra ca 5 minuter.

Häll röran i pajskalet och grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca 30 minuter.


A girl can always make a wish!

Jag vet jag är så himla dålig på att uppdatera.
Skjut mig inte?!! Snälla?
Jag är lite snäll trots allt!
Fick mail från min söta Sara föresten, fniss!
Tjejsnack fungerar tydligen över mail också,
inte riktigt lika snabb respons som live, men det går! =)
Hmm, fick en fundering nu iofs..
Var det DENNA helgen Erika skulle komma hem?!
Isåfall måste man ju bara ses...
Så himla längesen!
Så sjukt mycket planer
Blidde tydligen inte så iofs,
snackade med den söta alldeles nyss....
Men men vi gjorde däremot opp storslagna planer för sommaren!
Det ska börjas i tid sweety!
Vad sägs om London, Málaga eller varför inte någon annan intressant storstad?
Sommarjobba lite, festa, shoppa o åka hem med lika mycket man kom dit med...
Plus en massa i klädväg förståss!
Det är så himla skojj att göra planer.
Jag vet att hälften av planerna för förra sommaren inte blev av..
Men what the heck...
Man kan inte lyckas med allt.
Plus att vi hade faktiskt inte ens tid att genomföra det vi tänkte...
Det räcker inte till.
Tiden är för knapp..
Särskilt om man är ett par stycken med olika vänner som man skall kunna passa in i ett hektiskt schema.
Let's just hope that this plan blir av...

A girl can always make a wish, right?

Nu tänkte jag iofs se vad som händer i afton,
Är ju som sagt ledig imorgon,
och det vore ju himla synd om man inte passade på att njuta lite av lediheten!


Föresten på Måndag ska jag hälsa på hos min VFU-plats.. Spännande va? =)


Tjio!

Ibland du

Haha...
Vad ska jag säga?
Ibland överträffar livet dikten!
Vissa dagar är man bara på topp.
Allt är så himla najs att det inte blir mer,
men så kommer man till skolan o upptäcker;
Forskaren ska ha seminarium med oss i eftermiddag!
Hej och hå!
Hur ska detta sluta?
Läge att ta en tidig eftermiddag,
 o mysa med lillsyrran som är på besök?
Vad gillar du min gran för övrigt?
Jag tycker den blev ganska fin!
Eller det kanske blev en ek?


Tjing!

Det vet du med!

Jag tänker intve ens berätta.
Jag blir bara så himla less ibland.
Som att jag inte har ett hjärta då eller?
Vem är du att bestämma över mig?
Vad jag tycker kanske inte spelar roll för dig.
Men det gör det faktiskt för mig
Men du behöver inte trampa på mig,
bara för att jag inte delar din åsikt!
Som sagt,
det gör mig himla trött.
Och jag behöver inte ens säga vem du är.
För det vet du mer än väl!
Morr!

godnatt

Okej,det är bestämt!
Gretas är för läskigt för mig
Jaaa jag är en chicken!
Men killar som flirtar kan jag hantera.
Tjejer som beter sig som killar är obehagligt!

Var på Diamond o mötte opp me kusinen, himla najs.
Vi har ju sprungit förbi varann varje helg  de senaste året!
Sånt som händer...
Iallafalla, han den där i svart skjorta var rätt söt...
Hmmmm...
Anyhow....Alex mötte opp på Gretas,
himla tur iomed att de andra drog ganska snart.
Shit happens i guess.
Och Fannys killes kompis som vi mötte på Nef var där..
Tokigt "gay" han med... I should have guessed!
Skall nog sova nu
Har ju tillome fått lite mat i mig
Sprang tillome på han Teater-Peter på mackedonken.
brukar ju möta han lite här var....
så de kan gå...


tjing

Time for a party baby!

Sjukt segt att sitta o läsa o läsa helt själv..
Jag vill ju prata med någon!
Men så ringde Saman iallafalla så nu ska jag börja sälja biljetter till en fest
Vad sägs om det?!
Är du sugen på att gå eller??
Det tycker jag du ska vara!
Tjing!

Fiskarna...

Fiskarna


Februari blir en riktigt härlig månad. Det här är din månad. Möjligheterna är i det närmaste oändliga. Till dig kommer våren fort i år! För nu handlar det om ljuv förälskelse, äventyr, sensuella möten och heta nätter. Dessutom om fester, nya bekantskaper och kanske en resa.

Den ena goda nyheten efter den andra ger dig en strålande månad, men trevligast av allt är kanske ändå att du har rejält med tur i kärlek.
Även i ditt yrkesliv lyckas du bättre än väntat och om du söker nytt jobb är detta en turmånad.
Februari är som en korg full av härliga, mogna frukter - det enda du behöver göra är att välja vilka av dem du skall njuta av.

Du är extremt karismatisk just nu.

Bästa chansen:
Oxe, Tvilling, Lejon, Jungfru, Skorpion, Våg, Vattuman.
Bästa stället:  Överallt.
Bästa datumen: 17-18/2 och 27-28/2


Ja, vad ska man säga om det då?? Det låter ju som att det kan bli en hit du!
Synd att klaga när stjärnorna placerat all tur på mig!

Dagens citat

Det är ont om begåvat folk,
men man kan ju inte vara överallt.

Angående att jag är lite väl ego,
enligt vissa.. Hohoho..

fairy

Ibland får jag mig ett gott skratt

Just det,
en liten goding blev putt för att jag tog bort hans namn.
Klagade en himla massa,
men efter att jag satt ut namnet igen.
Då påstår han att han egentligen var nöjd från början!
Tsss....
Jag märkte la det jag.. =)

Nej, skämt åsido!
Enbart för att,
ska jag lägga ut en
bild,
dock inte skriva nått namn.
Vad tror du om det!?
Ibland är det så evil att det är synd om mig *djävulsk*


Vad skall jag fira aftonen med att göra?

Jag är sjukt sugen på att hitta på något.. Vad sägs om att bowla?
Hmmmm, fick en utmaning igår.
Kan ju säga att jag är frestad faktiskt!
Men man vet aldrig, det kanske blir så att man springer till Studentklubben,
och leker o skrattar en stund??
Eller kanske tar mig en tur ner på nåt kafé o sätter mig o tjötar med en goding?
Eller kanske sätter mig och läser en stund först o hittar på nåt bus sen?
Eller kanske lägger mig o sover en stund nu, för att sedan göra nått spännande?
Eller kanske bara helt o tokigt firar att nu har helgen börjat genom att.. Ja.. U tell me what to do?
Låt mig veta snälla, den veliga madamen har svårt att hjälpa sig själv.

Tjing bejjbi!

Boring..

Alooo..
Tänkte bara tala om att jag har vart sjukt trött idag,
så nu går jag och lägger mig.
Mer intressant än så är det inte.
För övrigt, jag ska ut!
 Tjing

Grey's Anatomy... Vad är mitt problem?

Vad är det med mig?
Jag brukar aldrig gråta.
Jag gråter om något fruktansvärt händer,
men inte direkt...
Det tar ett tag,
och sedan brister det för en liten skitsak.
Men nu,
två veckor i rad har jag gråtit.
När jag sett på Grey´s Anatomy!
Vad är detta?
Vad är det med mig?
Jag brukar aldrig gråta.
Minns inte en film jag gråtit till.
Och nu två veckor i rad.
Jag blir oroad.
På riktigt.

Godnatt!

Ps. Det var ett förbannat jäkla bra avsnitt idag! Ds.

Sjukt rolig video!

Frågan lyder hur man publicerar en sjukt rolig video så att den visas i detta fönstret?
Alltså så att videon är inklippt i bloggen??
Hmmm...
I'm learning, but slowly..

Hade för övrigt den värsta hemfärden på länge alltså, jag var helt tokigt slut.
Trött överallt, i armar, ben, huvud, jag höll på att dö tror jag.
Så skulle jag tillråga på allt handla först!
My god!!
Var inne på Bokia o köpte lite stuff och då höll hon på att blåsa mig på säkert 100 spänn.... *skrattar*
Men jag fick tillbaka dem i cash.. Vilket väl var tur kanske.. Nu kan jag ju köpa mig hmm 2 luncher på stan?
Sedan skulle ja handla mat... Och någon Farfar var ute o handlade med sin fru.
Men dom hade ingen aning om vad dom skulle ha, så dom tog samma saker som jag... Hmmm...
Men när jag tog ner en blåbärsyougurt, blev han gubben lite tveksam o undrade om den verkligen var god!
Han gillar ju faktiskt inte blåbär.. Men det gör ju å andra sidan jag så jag sa helt enkelt att jag ville ha den!
Efter nåt ögonblicks tvekan plockade han även ner en blåbär till sig o tyckte att han kunde lika gärna chansa!

Jadu, dessa söta små liv.. Någon dag kanske man vaknar opp som dem?!


Stackars kille

Läste om en kille som hade fått sin identitet stulen av en fransk snubbe!
Snacka om läskigt.
Man är inte så skyddad som man tror kan jag ju lova...

Jäkla sjuka människor det finns!

I gott sällskap klarar man allt!

Haha,
Idag har jag nog vart på den trååååååååååååååååkigaste föreläsningen någonsin,
Men ett gott skratt förlänger käken som sagt och i äkta fjortis-anda satt vi och skickade lappar under hela förläsningen... Men jag menar om "morsan" kan med o va fnissig o fjantig så kan jag!
Annars har de va helt ok.
Satt på en studieteknik-moj i morse, kan ju va en hit slippa läsa allt allt allt!
Så nu har man nåra knep ändå.
Gött!

Pappi kom förbi o hjälpte mig sätta opp en lampa, hålla på o trixa med el är tyvärr ingenting jag räknar med att göra själv, och skaffa mig afro på köpet dessutom, big no no..
Nej, så nu har jag ljus. Det är väl underbart!?
Har faktiskt inte haft en taklampa sen ja flyttade in i augusti.. Hehe.. Don't ask me why?!
Kan vara läge att läsa världens mest underhållande bok, Lärare av imorgon?
Den ska vara en hit alltså, har bara hunnit med halva, så nu har jag det spännande slutet att se fram emot!

Undrar hur det slutar... *fniss*
Jag är en fjortis idag, då får man lov o fnissa! Jag är i gott sällskap iallafalla =)

Kram på dig goding!

Himla otur

Btw, jag lärde mig uttala de tre sista..
Fast det var ju himla synd alltså! =)

Galet!!

Helt galet.
Att ens försöka beskriva igår finns inte med på kartan kan jag lova.
Vi hade sittning på Studs!
Du kanske inser mitt dilemma?
Studs är bara kult.
Det finns ju knappt ens med på kartan att gå dit utan Sara.
Helt sjukt!
Fanny, gudphaddrarna, alla nollor o så jag det var vi som var vi!
Vi dansade och dansade och dansade..
Folk trippade av
Jag o nåra snubbar drog ner på stan
Sist av alla bör la tilläggas=)
Tappade bort hälften
Fann två nya bekanta
Tappade dem med
Hamnade på Hard Rock med Björn
Sedan var det väl godnatt ungefär
Hann med ett par omgångar buzz först
Jag vann!
Nu ska jag sätta mig och läsa
Är dock helt nollställd
Frågan är hur jag överlevt detta?!


Hej

Bilder;

gudphadderfotodags
katrin
gitarrdans

Det som börjar bra, slutar dåligt?

Alltså, det är kalasväder i den här staden...
Ibland blir man ju bara för lycklig!
Nu är det bara sista väggen kvar sedan ska vi tejpa lite i hörnen så att vi kan få snygga hörn där...
Oh my god!
Dagen börjar kalas! Fortsätter kalas! Slutar kalas?
En ond aning säger mig att det som börjar bra ofta slutar illa... Haha... Så jag vet inte.
Tänk om jag har rätt då?
Frågan jag ställer mig är dessutom vad jag skall pynta mig med i afton.
Det är ju sk sittning på gång.
Gympaskor är inte okejj, men jeans är okejj... Helst kavaj till, men ändå.
Frågan lyder ju då, ska jag köra på kjol? Jaaa... Det tycker jag!
Ska jag köra på tjusig kjol, eller plain kjol?
Det är nog där det luriga börjar!
Har dock en tanke på min gråa kjol, men lite krumelurer på och en liten top månne?
Gråsvart, kan det vara en hit? Eventuellt även min vita underkjol så man får lite fluff på grejerna =)

Anyhow, det är en fråga för klockan 1700, det är 3 timmar kvar... Nemas, sånt löser sig alltid efterhand.. Moahahaha!

Kramen

Vad gillar du min överdjävlighet när det gäller texten då???? Hoho

Moahhahaha

Nu har jag allt vart i farten igen!
Rummet är i stort sett klart..
Skall bara ta den vita väggen en gång till..
Sedan kan jag bära in mina möbler igen!!
Hur gött som helst!
Det bästa med att börja måla är ju helt klart att bli klar =)

Tjio!

Markus Birro, en uuuuuuunderbart glad pojke

Läste ett par inlägg och kommentarsidor på Markus Birros sida och mer agressiv människa får man nog leta efter alltså..
Suck säger jag.
Att ens orka bry sig om sånt där nonsens är, ja jag vet faktiskt inte vad jag ska säga eller svara.
Jag antar att jag inte "såg fajten" från början, men kom väl in någonstans mitt i.
Men herregud, är det bebisar eller vuxna människor vi pratar om?
Ta ett glas saft och en kaka pojkar, så kan vi ropa på era mammor sen och lösa det här!

Saft sa jag! Nu!

Mitt bröllop!

Andrea Bocelli - Because We Believe
Det är låten jag kommer att spela på mitt bröllop.. *drömmer mig bort*


Reflektion

Hihihihi.....
Gjort mycket onyttigt idag.
Och sprungit på mina barns barnvakt..
Men det var ganska otippat att hon skulle visa sig vara min phadder =)
Well baby, the secret god mother. turned out to be my babysitter...moahahahaha....
Illa, jag tror för övrigt att två i min grupp är tillsammans.
They havn't said anything, but I have my suspisions?
Uuuh, jobbigt ord att stava.Baby baby.... Livet är hårt!


Några bilder!!
phaddrar


anna o folkfolk

kalle o kalle

Kvällens aktivitet på förhand? En sk "pre-view"?

Ooh, min söta lilla prick =)
Då var det alltså dags för bowling ikväll och en hicka på det.. Kan bli intressant =)
har ju upptäckt att hehe en buss går mellan mig o gamlestadstorget.. så jag lär ju dyka upp 1852, sorry fannybanny.. Men 69:an går ju inte innan. Fast jag kan ju iofs göra ett undantag och vara trevlig idag. Jag har väl lyckats någon gång förr... Idag hoppas jag att mitt alter ego Anna Paparazzi dyker upp, hon ska tydligen vara en hejjare på o fota i tid o otid.. Vilket är ett trevligt tillskott till fotokassan. Många goa partyminnen huh tjejjor?  Och mina byxor kliar, nåt helt fruktansvärt.
Fast det helt och klart läskigaste hitills är ju att jag vaknade med ett armband av små röda ringar på min vänstra handled... Say what? Vad är det för konstiga utslag tänkte jag o gick o duschade... Sedan smörje jag in händerna med handkräm, och som tur var försvann de flesta efter en halvtimme eller så. Nu har jag bara en kvar mitt på "övre sidan" av handleden om du begriper?
Riktigt obehagligt faktiskt.

Köpte mig ett par såna där.. Hmm "tuggnötter"... Vad är det som heter nu igen?
Gröna.. Just det Pistage! Dom är ju så sjukt goa!! Jag har blitt toksåld på dem alltså.
Tur att vi lilla skruttan i vår grupp som "äter opp" skalen,
vi andra snaskar ju i oss kärnorna eller de sk nötterna =)
Men jag köpte ett par i en annan butik en gång, som hade såna där stora saltkorn på sig,
ungefär som salta pinnar... Och DOM var ju för goa asså, dom kunde man ju nästan suga på som en godis. Fast de blev ju himla slajmiga såklart när man skulle till o plocka ut nöten. Men det är en annan femma..
Snackade lite med den käre Saman.. Han tyckte jag skulle sälja biljetter till en fest jag.. Kan jag väl göra ioförsig. Alltid kul o gå på fest, särskilt om man får ngt för det.... *flinar*
Undra undra vad det kan vara!
Blev för övrigt sjukt sugen på att åka... Gissa vart?!! Till Malmö!
Den var det nog INGEN som "såg kommande".
Och av en diffus anledning har jag träningsvärk i magen.
Jag som inte ens börjat träna ännu... Hahaha...
Shit happens!
Anyhow.. ska nog åka o spela lite tennis med min kära Monapona nån dag.. Hon försöker nog fortfarande fixa ihop oss...*tro* Och Linda hade tydligen ute sina krokar för min del med...
Är det så att det är fult att vara singel eller?

Det tycker inte jag.
Jag trivs faktiskt ganska som det. Tro't eller ej! Inga knasiga regler man behöver följa osv osv... Man gör vad man känner för o när man vill. Framförallt så är det ingen som blir ledsen... Eller??

Nej nu har jag ångrat mig igen, Nu vill jag ha fest!
Frågan är när? Alla hjärtans dag? Singelkalas?
Toooooo obvious??
Hmm kanske passar bättre me Fölsedagskalas aningens senare då?
Well i dont know..
Erika den lilla fan kommer ju hem om "3 veckor" till Alla hjärtans dag..
OM man kunde få opp den söta lilla Elin med, så hade det nästan vart en fullträff alltså!

För övrigt, jag hoppas jag inte är sämst på o bowla ikväll =)


Puss på novsen!