Jidder och lite lovely!

Yop, så vad händer såhär dan före festaredan? Själv sitter jag här i mitt gyllene sken.. Ja från solen alltså o myser. Äter en pepparkaka eller två o sörjer min förlorade julmust. Jag glömde den!! buhuuu... Kan vara läge att lägga ner det iofs, får spara mig till nästa år. Den börjar allt bli lite fadd i smaken såhär efter en månad. Var på förfest igår, hos lilla söta Linda, gosnos alltså! Himla mysigt, dök opp riktigt mycket folk. Men vet inte riktigt vad som hände där, för jag drog ganska tidigt, typ 10-halv 11, hur kul är jag då? =) Nykter var jag också. Tror iofs Josefin fick ragg på gaisarn? Eller om han försökte ragga opp henne? What do I know.. But I think I know ho my baby wants! The sad part is that it aint up to me to fix it. Jag tror faktiskt att hon måste själv. Även om jag väldigt gärna både vill och förmodligen kan.... =( Fan.

Pratar med en god vän, jag är tydligen "tråkig" för att jag yttrar massa ord om massa saker, men inte det skvaller om mig som åtrås. Det var mindre roligt att höra iofs, men samtidigt, varför skall jag slänga upp mitt hjärta för allmän granskning? Mina innersta önskningar, mina förhoppningar, eller rädslor? Varför skall jag fläka ut mig, när ingen annan gör det? Är det så att det är jag som är intressant? Eller representerar kravet på att jag skall öppna mig en önskan hos dem själva att göra detsamma? Det är inte mitt ansvar att se till att världens nyfikenhetsbehov är mättat. När jag dessutom talar om något, faller de ofta inte de andra i smaken eftersom det känns som att allt jag gör blivit hypat eftersom jag inte talar om så mycket. Det betyder massor för mig, men inte för andra. En sak som är jättekänslig för mig kan ju vara en skitsak för dig eller hur. Men likväl. Jag måste ju se till mig själv. Visst jag kan väl fläka ut mig och låta hela världen se mig, hela mig, ingen fasad, inga lekar, inga bortförklaringar. Men hade jag mått bra av det? Tvek =) Jag hade inte trivts alls med det fokuset på mig. Jag är fisk, jag trivs ganska bra med att observera en grupp människor innan jag ger mig in i den, om man säger så. Först iaktar jag gruppens dynamik för att lite känna av vilka regler som gäller vem som är "ledaren". Det är inte ofta jag går rätt in i en grupp och tar över. Nog aldrig hänt! Däremot "smyger" jag mig in i ledning med jämna mellanrum. Jag agerar och flyter med strömmen tills jag är i mitten. Vilket jag trivs alldeles perfa med. Men att sedan få ett krav på mig att jag skall visa världen vad jag känner. Nej tack. Jag visar vad jag känner när jag vill det. Jag öppnar gärna mitt hjärta, men jag väljer själv för vem, och framförallt när.

Hade ett samtal igår om just detta. Kan ju sammanfatta det som att vi hade inte samma åsikt. =) Eller det kan man inte säga heller. Men vi äh jag vet inte... Det var intressant. Sammelsurum. Min duschkräm luktar gott! =)

Lite nyårsförberedelser..

Så var ytterligare ett år till ända.. Andra nyåret som jag bloggar nu, lite spännande ändå...Ett helt år av mitt liv finns nerklottrat i form av mina förvirrade tankar. Otäckt nästan =) Och det är ändå ganska många som läser regelbundet.. Dock inte lika många som klottrar ngt stört, men det får jag la stå ut med. Märker allt lite här o var att mina vännerläst om mig, för de kommer med små antydningar om saker jag inte yttrat med ord till någon, enbart skrivit ner i text. HAH, got ya! Men för all del, det är ju därför jag skriver I guess. För o slippa prata....hahaha, eller ngt =)

Var på systemet idag, nyss faktiskt med min söta syster. Himla mycket folk måste jag erkänna, o jag som var så grymt ofräsch, mums! Tro att jag springer på en jag "känner" då... Gissa vem! Sjukt otippat... Inte träffat på flera år faktiskt. Med flit? =P Nej, så hemsk är jag väl inte, eller? =P Anyhow, Collby! U got it, den lille fan. Vetekatten om han bor här i krokarna eller ej, men tänk om. Stalkers har jag väl så det räcker?? Haha, jag är så sjukt självgod. Har jag hört. Och inte hjälper detnär en av mina bästa vänner säger; "Men Anna, du får vem du vill! Alla som träffar dig blir kära i dig..." Jaha? Vad synd att det inte stämmer på riktigt alla då. Jag vet iallafall en jag skulle tycka om om han tyckte om mig. Men det gör han väl inte heller.

För övrigt har jag en liten tanke, hur skall man beskriva mitt problem när jag skriver? För jag har nämligen en tendens att skriva itne istället för inte. Samt börja med två stora BOkstäver i början av en mening. Jobbigt. Borde ju ändå lärt mig vid det här slaget. samt, vänster lillfinger använder jag knappt alls. Höger har jag börjat använda till enter osv nu... Han är ganska duktig lillen =)

Ääh jag vet inte vad jag ska skriva riktigt?! Det är fest på nyår iaf.. Om du kännerdig utanför o inte har några vänner kan du dyka opp här. Det blir nog himla mys faktiskt. INTE lika stort som förra gången hoppas jag. Men men, känner jag mina vänner så dyker fler än planerat upp as always! Förra året hade jag riktigt roligt. I år blir vi två fler kring matbordet, dessutom inte bara flickor. Lite oväntat. De sk pojkvännerna skall vara med också.  Fan =) Sedan blir det lite mordgåtor och massa spel o så skall gästerna komma sen. Vi får se hur detta slutar alltså, spännande spännande... Mmmm, är lite nojjig för maten bara. Förrätten är bokad, efterrätten med. Men huvudrätten? Ooops, not a clue. Sedan att det inte är jag som ordnar festen hemma hos mig känns också lite skumt. Aldrig hänt tror jag. Hade ju en sån där underbar hemtenta som skulle in igår, så jag kände på ngt vänster att jag int riktigt engagerat mig i nyår alls, var inte säker på var eller ens om jag skulle fira detta "event". Men nu blev det alltså middag med efterföljande fest. Vem bor störst var frågan? Jo det var jag. Vart blir festen? Jo, den blev hos mig. Fan. Men då får de städa... Jag är trött. Hade hellre haft festen ngn annanstans ju...

Shit happens, en gång om året kan jag vara snäll. Men inte mer än så. Vill ju inte pajja mitt rykte, ehm.... =)

puss!

Just det..

Föresten gör du mig illamående!

Äh en till.... Orka!

Har du pojkvän/flickvän? O Anna bara ler, vad är hemligheten Anna?
Är du kär? Det pirrar i mig när jag ser någon.
Hur tidigt stiger du upp? För tidigt??
Vem/vilka vet mest om dig? Hmm, Micke??
Gillar du att slåss? Borde jag det?
Vad ska du göra ikväll? Hm, ska äta paj kl 17!
Har du utländska föräldrar? Ja ish...
Var har du ont? Lite i vänstra ringtån.
Är du bra på att måla? Är bäst på allt!
Vem kramade du senast? Josefin, min lilla älskling!
Vad längtar du till? kl 17??? =)
Vad heter dina husdjur? Har e syster??? hehe
Har du körkort? Nope
Favoritgodis? Gillar inte godis.... Jag är konstig jag vet!
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska!
Sparare eller slösare? Slösare.
Har du några homosexuella vänner? Räknas det om man misstänker?
Bio eller promenad? Svår fråga ju. Bio på vintern o promenad på sommaren tror jag.
Är du kittlig? Bara om vissa kittlar, konstigt nog.
Rädd för insekter? Näe.. Alltid jag som får döda alla!
Anser du att du är stark? Pfff...
Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag fick julklappar?? =)
Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov?
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Skrev min hemtenta
Det sista du sa högt? Jag sover.... När telefonen ringde!
Vad har du druckit idag? Vatten o kaffe.
Vad var det senaste du åt? Ägg, mackor, en lussekatt och massa pistagenötter.
Vad var det senaste du köpte? En söt top till mig själv?
Vad är det för färg på din ytterdörr? Grön tror jag.
Vad är det för väder hos dig just nu? Mulet, men bakom molnen är det sol!
Godaste glass-smaken? Vanlig vaniljglass, eller himmelsk röra.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Bee there done that!
Sover du tungt? Tillräckligt för att inte vakna när någon knackar på mitt fönster mitt i natten o vill komma in...hahaaha
Drömmer du mycket? Almost never!
Mardrömmar? Inte såna heller!
Vilket ämne är roligast i skolan? Bild? Spanska? Engelska?
Trivs du med ditt jobb? Ja, mina små söta snuttungar!
Favoritklädsel? Softa kläder!
Favoritlåt just nu? Apologize med Timbaland, eller Shane Ward - If thats ok with you.
Vad ser du om du tittar åt höger? Martina som myser i soffan med glass.
Vad ska du göra härnäst? Plugga?
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Trött, trött, trött.
Sommarplaner: Ehm, inte bestämt nyår än!
Hur många kuddar sover du med: Fyra.
Spelar du nåt instrument: Njae...
Vilka är viktigast för dig: Mina underbara vänner och familjen.
Snarkar du: Någon beskyllde mig för det för ett tag sen...
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att vara osynlig.
Stökigt eller välstädat? Mittemellan. Mest åt stökigt, haha =P
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Not!
Gillar du att sjunga? Älskar det, men om ja är bra är en annan fråga.
Vad gör du om du får hicka? Tar en tesked socker och suger på skeden o sockret...
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar!
Vad blir ditt namn baklänges? Anna??? =)
Hur lång tid är det längsta du har legat på sjukhus? När jag föddes, 5 dagar?
Platt eller lockigt hår? Lockigt! Lätt!
Vad gör du när det regnar? Beror på hur jag mår, dansar i regnet?
Har någon av dina drömmar gått i uppfyllelse? Oh yes!
Vem ringde du senast? Västtrafik hahaha..
Har du haft vattenkoppor? Har ett jäkla ärr på ögonbrynet o bröstet tack vare dem.
Har du testat karate?
Vatten eller mjölk? Vatten
Kan du gå ner i spagat? Jag kunde, men jag har stelnat.


Nej nu blir de plugg annars dödar dom mig! Ciao!

Is this for real?

Åååååååh, så segt. Vem ska jag nu tracka? har ju inga små aspjävlar kvar.... så himla b! Rackarns o fan alltså... vem ska jag nu tracka?? Buhu, så himla synd om mig! Tur att jag snart skall bege mig för att äta blåbärspaj... Smarrigt värre.. Kanske kanske får jag en kram med...Hahaha... Mmmmm nu ska ja skriva på min tenta, å va roligt, jätteroligt!! Puss sötnos!

Året som gått....

* Vad gjorde du 2007 som du aldrig gjort förut?
Svår fråga. Tog tag i problem istället för att gömma mig eller gå ifrån dem?

* Dog någon i din närhet?
Nej. *Ta i trä*

* Vilka länder besökte du?
Inte ett enda tror jag, om inte Åland eller Stockholm räknas? Var i Borås en sväng med... Hmm..

* Vilket datum från 2006 kommer du minnas, och varför?
1 Mars; Min fölsedag=)
20 Juli; Dödenfesten.
4 Aug; Tinas fest...
31 Okt.

  * Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2006?
Kanye West - Golddigger, Peps Persson - Oh Boy!

* Blev du kär under 2007?
Ständigt denna kärlek.

* Vad gjorde du på din födelsedag?
Ingenting, hade Vfu, åkte hem o myste hos mor o far.

* Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
Slippa höstdespressionen? Annars var året på topp!

* Hur höll du dig från att bli galen?
I'm already mad.. Toooo Late!

* Vem var den bästa nya personen du träffade?
Träffade många underbara människor i år. Vissa betyder dock mer än de andra.


Ibland är livet på topp!

Måste bara säga att satan va snygg jag blev idag... hoho.. Ibland vaknar man o mår kalasbra! Idag är en sådan dag! Lovely! Sjukt nöjd med håret trots att det inte är varken lockigt eller rakt bara vanligt o kasst.. Goddamn I say! Nu ska jag bara sminka mig lite, äta lite köttbullemacka med rödbetssallad o hem o fira lillasyter Bus som fyller år och sedan tillbaka in till stna o träffa lite folk... Jäääää!!! Oooh, julstämningen är obefintlig men kärleken är total!!! Puss alla änglar! Den gosate julen önskar jag er. Puss i massor!

Lussekatter!!

Lussekatter

Recept lussekatter

Muffins 50 st

Du behöver:

Gör så här:

1. Smula ner jästen i en degbunke.

2. Smält matfettet (d.v.s. smöret eller margarinet) i en kastrull. Häll i mjölken, rör om och värm till 37 °C (fingervarmt).

3. Häll en del av degspadet (d.v.s. mjölken och det smälta matfettet) över jästen och rör tills den är upplöst.

4. Tillsätt resten av degspadet, kesella, saffran, socker och salt. Arbeta därefter med maskin eller för hand in det mesta av mjölet så att degen släpper bunkens kanter och är smidig. Täck bunken med en bakhandduk och låt jäsa ca 30 min.

5. Ta upp degen på en lätt mjölad arbetsbänk. Knåda den slät och blank. Dela den i 5 delar. Baka sedan ut 10 lussekatter av varje del, genom att rulla ut varje liten del till ca 20 cm och därefter forma till en lussekatt. Lägg lussekatterna på plåtar med bakplåtspapper och tryck i russin ordentligt. Låt jäsa till dubbel storlek 20-30 minuter.

6. Pensla brödet med uppvispat ägg.

7. Grädda lussekatterna mitt i ugnen 225 °C i ca 8 minuter.

8. Låt svalna under bakduk. Förvara i plastpåse eller frys in.


If that's ok?

That's all I've got to say
can't think of a better way
That's all I have to say
I love you, if that's ok

Frölunda, shalalalala!!!

Och rubriken säger " Frölunda slog ett håglöst Färjestad"!!!
Hur underbart är det då??
Älska älska älska!!!
4-0 på hemmaplan...
" Frölunda krossade Färjestad i Scandinavium.
Hatmötet slutade 4?0 ? efter att Färjestad vikit ner sig fullständigt.
? Vi är inte med alls."
Hihi oh nu kan jag sova gott inatt..
Särskilt när Hv förlorat..
16 poäng, det tar vi!
 oooh Pussungar!

Planer planer dessa planer...

Ok, en dag kvar för denna "terminen" det är 2 timmar på torsdagen.. Så kan det gå sedan är det jul... Jäää... Fast nu imon ska jag jobba igen, o samma på fredag. Min lilla pluttis är där dessutom.. hoho.. Det var anledningen till att jag tackade jag föresten =) Love that kid!

Funderar på att göra lussekatter kanske. Har suttit i flera dagar o surat för att jag inte har mjölk hemma, så jag måste gå o handla! Goddamn, jäkla Tina, köper aldrig mjölk så nu måste jag göra det själv. Annars blir kesellan gammal o då kan jag absolut inte göra lussekatter... Så jäkla typiskt. Borde väl köpa smör när jag ändå är där. Det är väl illa? jag är för lat för att gå o handla, men träna orkar jag med? Ehm.... Men normal har jag inte påstått att jag var..

Sitter o tjötar med en vän angående, både jul o nyår iofs men även, resor utomlands, långa sådana. Shit vad jag skulle vilja dra iväg någonstans. Snackade faktiskt med en gammal resekompis som vart där nere o härjat. Han tipsa mig om östkusten, lite snorkling lite fest lite sol o sånt där.. Surfa kanske kunde vara ngt för mig?? Vad tror du?? =) Kita lite? Mmm... Jag tror jag hade sett bra ut i rufsigt hår...*asg* Kan nog blir något det där!OBS!!! För övrigt, Pepparkakor är inte gott utan glögg, för jäkla torrt alltså!   Ds!

Sköna horoskop, mitt var iaf =)


ARIES - The Aggressive

Outgoing. Lovable. Spontaneous. Not one to mess with. Funny. Excellent kisser EXTREMELY adorable. Loves relationships, and family is very important to an aries. Aries are known for being generous and giving. Addictive. Loud. Always has the need to be 'Right'. Aries will argue to prove their point for hours and hours. Aries are some of the most wonderful people in the world.

TAURUS - The Tramp

Aggressive. Loves being in long relationships. Likes to give a good fight.
Fight for what they want. Can be annoying at times, but for the love of attention. Extremely outgoing. Loves to help people in times of need. Good kisser. Good personality. Stubborn. A caring person. They can be self centered and if they want something they will do anything to get it. They love to sleep and can be lazy. One of a kind. Not one to mess with. Are the most attractive people on earth!

GEMINI - The Twin

Nice. Love is one of a kind. Great listeners Very Good at confusing people... Lover not a fighter, but will still knock you out. Gemini's will not take any crap from anyone. Gemini's like to tell people what they should do and get offended easily. They are great at losing things and are forgetful. Gemini's can be very sarcastic and childish at times, and are very nosey.
Trustworthy. Always happy. VERY Loud. Talkative. Outgoing VERY FORGIVING. Loves to make out. Has a beautiful smile. Generous. Strong. THE MOST IRRESISTIBLE.

CANCER - The Beauty

MOST AMAZING KISSER. Very high appeal. A Cancer's Love is one of a kind. Very romantic. Most caring person you will ever meet in your life. Entirely creative Person, most's are artists and insane respectfully speaking. They perfected sex and do it often. Extremely random. An Ultimate Freak. Extremely funny and is usually the life of the party. Most cancers will take you under their wing and into their hearts where you will remain forever. Cancers make love with a passion beyond compare
Spontaneous. Not a Fighter, But will kick your ass good if it comes down to it. Someone you should hold on to!

LEO - The Lion

Great talker. Attractive and passionate. Laid back. Usually happy, but when unhappy tend to be grouchy and childish. A leo's problem becomes everyone's problem. Most Leos are very predictable and tend to be monotonous. Knows how to have fun. Is really good at almost anything. Great kisser. Very predictable. Outgoing. Down to earth. Addictive. Attractive. Loud. Loves being in long relationships. Talkative. Not one to mess with. Rare to find. Good when found.

VIRGO - The One that Waits

Dominant in relationships. Someone loves them right now. Always wants the last word. Caring. Smart. Loud. Loyal. Easy to talk to. Everything you ever wanted. Easy to please. A pushover. Loves to gamble and take chances. Needs to have the last say in everything. They think they know everything and usually do. Respectful to others but you will quickly lose their respect if you do something untrustworthy towards them and never regain respect. The do not forgive and never forgetThe one and only.

LIBRA - The Lame One

Nice to everyone they meet. Their Love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique appeal. Most caring person you will ever meet! However, not the kind of person you want to mess with... you might end up crying... Libras can cause as much havoc as they can prevent. faithful friends to the end. Can hold a grudge for years. Libras are someone you want on your side. Usually great at sports and are extreme sports fanatics. Kinda dumb at times.

SCORPIO - The Addict

EXTREMELY adorable. Loves to joke. Very Good sense of humor. Will try almost anything once. Loves to be pampered. Energetic. Predictable. GREAT kisser. Always get what they want. Attractive. Loves being in long relationships. Talkative. Loves to party but at times to the extreme. Loves the smell and feel of money and is good at making it but just as good at spending it! Very protective over loved ones. HARD workers. Can be a good friend but if is disrespected by a friend, the friendship will end. Romantic.

SAGITTARIUS - The Promiscuous One

Spontaneous. High appeal. Rare to find. Great when found. Loves being in long relationships. So much love to give. A loner most of the time. Loses patience easily and will not take crap. If in a bad mood stay FAR away. Gets offended easily and remembers the offense forever. Loves deeply but at times will not show it feels it is a sign of weakness. Has many fears but will not show it. VERY private person. Defends loved ones will all their abilities. Can be childish often. Not one to mess with. Very pretty. Very romantic. Nice to everyone they meet. Their Love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique appeal. Most caring person you will ever meet! Amazing in bed..!!! Not the kind of person you want to mess with- you might end up crying.

CAPRICORN - The Passionate Lover

Love to bust. Nice. Sassy. Intelligent. Sexy. Grouchy at times and annoying to some. Lazy and love to take it easy. But when they find a job or something they like to do they put their all into it. Proud, understanding and sweet.
Irresistible. Loves being in long relationships. Great talker. Always
gets what he or she wants. Cool. Loves to win against other signs especially Gemini's in sports. Likes to cook but would rather go out to eat at good restaurants.
Extremely fun. Loves to joke.

AQUARIUS - Does It In The Water

Trustworthy. Attractive. Great kisser. One of a kind, loves being in
long-term relationships. Can be clumbsy at times but tries hard. Will take on any project. Proud of themselves in whatever they do. Messy, and unorganized. Procrastinators. Great lovers, when their not sleeping. Extreme thinkers. Loves their pets usually more then their familiy. Can be VERY irritating to others when they try to explain or tell a story. Unpredictable. Will exceed your expectations. Not a Fighter, But will Knock your lights out.

PISCES - The Partner for Life

Caring and kind. Smart. Center of attention. Messy at times and irresponsible! Smart but lazy. High appeal. Has the last word. Good to find, hard to keep. Passionate, wonderful lovers. Fun to be around. Too trusting at times and gets hurt easily. Lover of animals. VERY caring, make wonderful nurses or doctors. They always try to do the right thing sometimes get the short end of the stick. They sometimes et used by others and hurt because of their trusting. Extremely weird but in a good way. Good Sense of Humor!!! Thoughtful. Always gets what he or she wants. Loves to joke. Very popular. Silly, fun and sweet. Good friend to other but need to be choosy on who they allow their friends to be.

Lite kul...

Pappan skäller på sin 10-åriga dotter när hon gjort något dumt,
när flickan vänder sig mot honom med pekfingret i vädret och säger:
"Inte den tonen till mig, tack!"

- Vad säger man? =)

Dagens citat!

En kyss är ett vackert knep som naturen skapat för att hejda talet när ord blir överflödiga.
- Ingrid Bergman

- Guligt =)

bra reklam!

Hahah
gillar den där reklamen för Echinagard.
"hej gubbe, det här är ett förkylningsvirus som attackerar......!"
*smack*

klockrent!

I'm leaving on a jetplane...

I got a plan... I am probably leaving this town. See you! Sitter på nätet o surfar runt efter lite sköna place att dra till o fann Australien. Ooops, aldrig aldrig vart lockad av att åka dit faktiskt. Men vafan, varför inte egentligen? Betala knappt 3000 o veta redan innan att man har jobb kan ju faktiskt vara rätt värt ändå. Orka åka runt halva jorden för att inte få något jobb alls och sedan sitta där nere o bli pankare o pankare. Inte så himla bra. Är så stööööört trött på skolan just nu. massa skit som hänt hela hösten och bara spätt på min ångest! Mums! Nu verkar det vara över. och nu har jag ju träffat lite folk som jag iofs inte vill åka ifrån heller. Men vafan. Lever jag mitt liv för andra eller för mig? Eller hur!

Så, för att överhuvudtaget få den här bollen i rullning, behöver jag ett jobb. Frågan är då om jag skall pausa i mars eller redan nu i januari? I mars är väl bättre? Då får jag lite tid o ladda med. Men jobbet behövs redan nu. Rackarns!

I'm Summer Roberts

Attitude, Style, and looks! Nothing Stands in your way of geting what you want! You love Feeling Comfort And Stability With Family And Friends And Arnt Afraid To Show It. You Can Be A Princess When Need Be But Most Of The Time Your The Type Of Girl Who Holds Up Her own World. you will always have that one person in your life who you love, but wont show it. If Someone needs there ass kick, its your pleasure! Your Strong and arnt afraid to show it!Hihi, hon är ju lätt den sötaste! Trodde jag skulle få hon den där trista.. Vad hon nu heter... Whatever.. men jäää, det här kan jag stå ut med! lätt!

It's time...

It's time to fight back, that's what Hugh said.

I'm Stunning Serena!

You are just like Serena!
You're the beautiful girl who just goes with the flow.
You really dont care what people have to say about you
because you've heard worse.
You dont go out with people with a high status just to look good.
You hang with people who you like,
and who like you back.

-låter la ändå rätt vettigt? Eh

The true story about me?

Jag tänker faktiskt ibland och jag har kommit på att jag är en rätt härlig människa ändå. Riktigt förvirrad men på nåt vänster ändå helt ok. Mitt minne är ca 3 sekunder långt så att kalla mig Guldfisk är kanske inte helt fel. När jag dessutom är fisk i stjärntecknet med så tycker vissa att det passar mig extra bra. Har ganska lång stubin faktiskt, har nog ett par tillomed. Men om man luntar lite i fel ände, kan det ta sekunder innan det smäller, medan det tar dagar, veckor, år för andra. Lite underligt. "Bränner" tydligen en del broar med. Till vad minns jag inte, men jag har då aldrig eldat en bro, lite gräs här o var kanske vad jag vet...Heh.. Anna Guldfisk - Söt, men inte så smart!

Har ganska bestämda åsikter. Gillar jag inte någon så har jag sjukt svårt att låtsas att jag gör det. Så gott som omöjligt skulle jag vilja påstå, medan de jag tycker om får höra det. Brister ofta spontant ut i ett "jag älskar dig". För det gör jag om jag säger det till någon. Jag kanske inte älskar dem på det sätt jag skulle älska en jag är tillsammans med. Eller som jag älskar min familj. Men likväl. Jag älskar mina vänner. Jag är inte så hemskt bra på att ge komplimanger jag inte menar eller ta dem för den delen med. Har svårt för att ljuga över huvudtaget. Det är inte min grej. Det syns direkt på mig vad jag tycker i hela mitt kroppsspråk. Jag kan inte hålla mig. Jag måste säga på en gång. Som du kanske anar är jag inte världens bästa pokerspelare heller. Kan delvis bero på att jag inte heller kan reglerna =) Typ som "Yatzi", eller hur det nu stavas, par o kåk o triss o sånt. Så alltid alltid vill de ha med mig på klädpoker de små glina. Fast om jag skall vara ärlig så tror jag att de ändrar reglerna lite allteftersom. För jag har en känsla av att de hellre vill att jag strippar än lär mig reglerna. Vet inte. Det är en tanke. Men absolut inget anklagande i det.

Sitter o mumsar på en fiskpinne, eller ett par faktiskt. Stekta till och med. Och jag har kommit på att det inte är så himla gott. Slemmigt men mättande. Har lite emot sån där "tillverkad" mat, eller vad jag ska säga. "Vi mosar lite fisk trycker ner den i en form o tar på lite ströbröd. Jääää". Vad är det för skit egentligen? Ska man äta fisk. Kan man då inte köpa en fisk o äta den? Det tar längre tid. Visst. Det är inte lika lätt som att slänga de där äckliga pinnarna i en stekpanna. Sant. Men vet du vad som finns i en fiskpinne?

"fiskkött 61%, vetemjöl, vegetabilisk olja, vatten, stärkelse, jäst, salt, kryddor, citronarom och pepparextrakt".

Det var då en innehållsförteckning jag aldrig läst tidigare i mitt liv. Det ser ju ut som ganska vettiga grejer. Men varför smakar det som abel för? Och det känns ju inte nyttigt för fem öre. Tröttsamt. Jag vill ha riktig mat. Jag vill inte ha massa tillsatta grejer. Vill jag ha fisk, då ska det vara 100% fisk. Inte nåt jävla konserveringsmedel eller vem vet vad. Vill jag ha kyckling, så vill jag inte ha massa annat där heller.

Att människor köper saker de inte vet vad det är tycker jag är obehagligt. Stoppa i sig precis vad som helst för att det smakar "gott" med hjälp av lite smakförstärkare eller kemiska smaksubstanser. Det är smaskigt va. Är helt övertygad om att de kan sälja precis vad som helst, och folk hade ändå köpt det. Eller det där med att det tillsätts saker i maten som inte ens behöver vara där. Extra fett. Då mättar det ju extra bra. Extra socker. Då blir man ju beroende. Extra salt. Binder mer vatten. Mmmm låter smarrigt. inte konstigt att västvärlden äter ihjäl sig. Vi har väl blivit beroende av mat. Av dålig mat. Fast jag vill inte kalla det mat. Det är inte mat. Det är saker vi äter. Men inte mat. Jag försöker laga mat från scratch. Ska jag ha aioli tex, då gör jag den själv. För då vet jag precis vad som är i den. Potatismos. Då kokar jag den jäkla potatisen. Visst den blir överkokad, för det blir den alltid, jag är värdelös på att koka potatis. Men tro fan att jag vet vad som är i moset. Jag hör att jag låter som en konstig gammal gnällkäring, vilket jag kanske är. Eller kommer att bli. Men jag tycker om mig. Jag vill inte äta saker jag inte vet vad det är. Sedan att jag kanske är lite knubbig eller vad jag nu är.

Frågan är ju om jag är det. Den här världen är ju helt besatt av utseende. Size Zero, vad är det? Midja som en 7åring? Ok, det har jag sannerligen inte. Så i den jämförelsen är jag nog tillomed fet. Men jag är het. =) I vilket fall. Hade säkert kunnat se annorlunda ut. Är ganska lätt-tränad. Men jag är lat. Jag vill inte se ut som en biff. Nej jag tränar väl lite spontant.

Hade en stegmätare på mig en vecka. Den stressigaste veckan någonsin för min del. Jag gick 17 000 steg eller mer varje dag. Målet är väl 10 000 eller mer per dag för att må bra. Så jag ligger väl ganska bra till. En vanlig dag är väl på 12 tror jag.

Fick faktiskt höra för någon dag sen att jag är som en mussla. Det är ganska intressant att folk betraktar mig som sådan. Det är visserligen sant. Men att man kan vara social som en mussla är lite kontradiktivt. Jag pratar mycket och gärna. Men inte om sakerna som betyder något. Mina hemligheter ligger hos mig. De stannar hos mig. Jag har sjukt många saker jag aldrig sagt till någon. Även om jag säger många saker till en person. Har jag aldrig sagt allt till en person. Det är en som fått veta mer än alla andra. En person. En endaste som har den största "tavlan" om mig. Om mig som jag var då. Vi umgås inte längre. Tråkigt kanske. Men det är obehagligt att dela med sig av sina innersta tankar, känslor eller drömmar. Varför skaffar jag då en blogg? Där vem som helst kan läsa? Ja bra fråga. Jag vet faktiskt inte. Anser väl att jag är rätt vettig. Trots att jag kanske inte är det i allas ögon.

Ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket om andra som jag kanske borde. Jag säger vad jag tycker och tänker. Vilket inte heller är uppskattat alla gånger. Och jag är rätt dum som säger saker som ibland sårar. Jag är riktigt dum. Behöver nog en smäll tror jag. Har en tendens att drömma mig bort i livet. Fantisera ihop en verklighet när den faktiska inte fyller mina krav. Inte så himla bra. För iomed mitt kassa minne blandar jag ihop dem. Vill jag att en person ska tycka en viss sak. Kan jag fantisera ihop att denne gör det. Och sedan aktivt tro det. Jag för dialoger med mig själv där jag skriver om det som hänt. Till min fördel givetvis. Men det skapar trubbel om jag tror detta har hänt, medan resten av världen är av en annan uppfattning. Men men...

Nu orkar jag inte mera för idag. Dök opp ett problem. Vi ses

Av längtan till dig


I en evighete levde jag som om du inte fanns
i alla drömmar var du ändå nära
så underbart nära
Och jag trodde jag fann dig
men du var någon annanstans
Varenda gång jag funnit någon
så såg jag att drömmen inte var sann

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Och alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag nånsin mött

Det var enkelt och vackert,
du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel på jorden,
jag såg den
Och du bad mig att leva mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg
och allting jag någonsin drömt om fanns där för mig

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Och alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag nånsin mött

Det finns ingen som lockat mitt hjärta så underbart
Med all din ömhet så får du sorg och smärta att sakta försvinna
alla skuggor, allt mörker som förr var så uppenbart
det skingras och tillsammans så ser vi ljuset som stiger med solens fart

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Och alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag nånsin mött


Hur du tillfredställer....

Hur du tillfredställer din partner

Hur du tillfredställer din fru (fungerar varje gång)

Smek, lovorda, skäm bort, njut av, lukta på, massera, planera med, fixa, poängtera, uppvakta med serenad, smickra, stöd, föd, pina, bada, roa, blidka, stimulera, stryk, trösta, spinn, krama, klema bort, egga upp, lugna ner, skydda, ring, skriv, förutse, tryck dig intill, kyss, skåla med, sköt om, förlåt, uppoffra för, truga, ge saker, lämna, lämna tillbaka, bönfall, upphöj, underhåll, charma, ryck, släpa, kryp, var jämställd med, gör till viljes, fascinera, var närvarande, be till, skråla, duscha, raka, lita på, kräla i stoftet, ignorera, försvara, lirka, klä, skryt om, samtyck med, lukta gott, sammansmält, var livlig, rationalisera, avgifta, helgonförklara, hjälp, erkänn, förfina, uppgradera, skäm bort, omfamna, acceptera, smöra, lyssna, förstå, dansa med, var flyttbar, tigg, plädera, låna, stjäl, klättra, simma, sörj för, återuppväck, reparera, lappa ihop, limma som en tok, respektera, underhåll, lugna, mildra, gå i döden för, dröm om, lova, leverera, tetas, flirta, anförtro, försäkra, tråna, locka, gör till en ängel, knota, ta i famn, dåsa med, upphöj, enervera, lindra, sammansvetsa, passa upp på, gnid, rädda, bit, smaka, nafsa, ställ upp för, smit iväg från svårigheter som en krabba på hennes existens havsbotten, skoja, klottra, sällskapsdansa, gör konster för, smiska, övertala med skärpa, skutta, flaxa, fly, gör det utan att gny, sväng, halka, glid, hasa, skäm bort, kläm, mjukgör, gör fuktig, hetsa upp stämningen, skälv, stoppa-i-hålet, fortsätt rocka i den fria världen, våtgör, gör slipprigt, gå i vågor, geléa, borsta, skälv, dregla, droppa, torka, knåda, puréa, burra upp, slut armarna om, vaxa, ställ dig in hos, tillfredställ, gör braksuccé, blända, slå med häpnad, förbluffa, förtrolla, idealisera och dyrka.
Börja sen om från början igen.

Hur du tillfredställer din man (fungerar varje gång)

Visa dig naken.


Kräksjuka suger!

Hihi läste en rubrik nyss "Drabbade av ras får ingen ersättning"
Oh no.... Nu har jag fått ett ras på halsen igen..RACKARNS!
ajja eller så var det bara jag...
Sov gott..
Jag har dött i kräksjuka!

Dagens bästa!

Hmm,
det finns personer i sverige som heter Du i förnamn,
och de som heter Eller i efternamn.

Kan bara tänka mig kombinationen; Är det Du Eller?


 

Underbart!
See ya, don't wanna be ya!


Dagens ungdomar...

Är det inte för jävligt??
Ungdomarna talar ett språk som inte förstås av vuxna?
De som använder en dator kan inte tolkas av de "analoga människorna"..
Så nu kommer aftonbladet till er räddning...
Tänka sig, de har lagt ut en
ORDBOK på nätet just för er skull...
För tänkt om ni skulle sitta och samtala med ngn irl o helt plötslit säger personen LOL o skrattar åt dig.
VAD hade du tänkt då? =P

Livet är hårt för gamlingar!
Om ni nu ger oss de sämsta jobben för att ni inte vill/kan/whatever sluta... Då får ni tåla att vi snackar lite skit om er på ett språk ni inte behärskar.
men oroa dig inte, kidsen har ännu fler ord som inte jag behärskar.. Är det itnve orättvist!? =)
Noooop... Actually I ilke it.
Utveckling ftw!

2000-talets pojkband?? =P

Iiiiiiiih, you know what???
 Mattias den lilla hetingen från idol.
 O snygg-Erik de ska göra en skvia ihop,
tydligen ska även Danny va med så nu blir la Henke nöjd,
hoho... Fatta va kärlek!!
Allt detta från min underbara skvallerblaska, Aftonbladet....

Men älskling, tänk va mys..
Ja lite fjortis var jag tydligen! Oops!

Orgasmdagen!


Ja okej, bara för att alla andra gör det då.... =)
Den 22 december mellan kl 06.05 och 06.10 så bör du ha sex.
För det kommer alla andra att ha.
Var som helst, hur som helst, med vem som helst!
Ha sex o få orgasm.
Och var för en gångs skull precis som alla andra din unika fan =)

When a girl...

When a GIRL is quiet ...
millions of things are running in her mind.
When a GIRL is not arguing ...
she is thinking deeply.
When a GIRL looks at u with eyes full of questions ...
she is wondering how long you will be around.
When a GIRL answers " I'm fine " after a few seconds ...
she is not at all fine.

When a GIRL stares at you ...
she is wondering why you are lying.
When a GIRL lays on your chest ...
she is wishing for you to be hers forever.
When a GIRL wants to see you everyday...
she wants to be pampered.
When a GIRL says " I love you " ...
she means it.
When a GIRL says " I miss you " ...
no one in this world can miss you more than that.

Life only comes around once make sure u spend it with the right person ....
Find a guy ...
who calls you beautiful instead of hot.
who calls you back when you hang up on him.
who will stay awake just to watch you sleep.

Wait for the guy who ...
Kisses your forehead.
Who wants to show you off to the world when you are in your sweats.
Who holds your hand in front of his friends.
Who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you.
Who turns to his friends and says, " That's her!! "

Jag är nog illa ute...

Om det blir slemmigt i munnen när jag dricker vatten,
är det nåt fel på vattnet då?
Eller är det fel på mig?

avslutning och sjukligt osugen!

Avslutningsmoj här på lördag, yeeeey!
Fast jag är inte ett dugg sugen på det kan jag erkänna, helst vill jag bädda ner mig i min säng o sova fram till påsken eller ngt. Är inte det minsta minsta minsta sugen. Så sjukt trött o deppig o frusen att jag bara vill sova sova. Hur kul är den känslan egentligen? O så är det jul om 2 veckor, alla klapparna klara visserligen. Men blä, har ingen julkänsla alls. Vill ha en kram o en puss på pannan o att någon bäddar ner mig. och säg inte Tina för då skrattar jag åt din dumhet! =)

Men lite lussekatter hade vart gott, och glögg, och pepparkakor, o julskinka!
Älskling, lite jul vill jag ha faktiskt!
Kanske kommer på bättre humör då.
Och infärgningsfest nu på fredag!
Döden!

Must be the worst i've ever heard!

You talking to me?

Yey, va kul jag har fått en jäkla luffare som ringer. Fan va osweet! Påstår sig känna min bror? Ok, vem? Jag har många. Påstår att min bror är skyldig honom pengar? Ok, varför ta det med mig? Jag betalar inte hans skulder! Hur fan fick han mitt nummer är ju då frågan. Från mamma sa han. As if, Varför i hela fridens namn skulle mamma lämna mitt nummer till en kille hon inte känner till? Ehm what? Icke troligt gosse. Ring mig inte igen. Mitt nummer är till för dem som tycker om mig, inte dem som vill nå en av alla mina 40 bröder, sådeså!


I am the wilderness locked in a case
I am the growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
please don't hold me down
please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt-flower breaking free
but you keep stopping me
Release me
Release meTänk att jag är så annorlunda1. Jag har i mitt liv:

(x) Rökt en cigarett
(x) Druckit så mycket att jag spytt
( ) Krockat någons bil
( ) Har krockat med moppe
(x) Stulit en bil  (jag var med)
(x) Varit kär
(
x) Blivit dumpad
(x) Snattat
( ) Fått sparken
( ) Varit i handgemäng......
(x
) Smugit UT ur mina föräldrars hem
(x) Blivit påkommen av någon när jag har sex
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän. (typ vitlögn)
(x) Skolkat
( ) Sett någon dö
( ) Varit till Kanada
( ) Varit till Mexiko
(x) Flygit flygplan, (suttit i)
(x
) Gått vilse
(x) Rest runt I Sverige

(x) Besökt Washington DC
(x) Simmat i havet
(x) Känt som du skulle dö
(x) Gråtit dig till sömns
( ) Lekt tjuv och polis
( ) Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit karaoke
( ) Betalat för maten med enbart mynt( men inte Euro)
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit UT ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
(x) Dansat i regn
(x) Skrivit till Jultomten
(x) Blivit kysst under en mistel.
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
(x
) Gått på en fest du inte var bjuden till
(x) Åkt rullskridskor
(x) Åkt skridskor

Pussycat =)Söta eller?? =)

People, lystring!

Underbara Bar, eller Vampire Lounge på fredag??
Vilket är bäst?
Jag pratar om ställen på söder i sthm nu asså =)
Noob!

I vilket fall....ja, eller ngt annat gött ställe för den delen?
Sedan har jag även en fråga om vilket ställe som gäller för lördagen?

kramas

Jag storknar!

This can go on forever!


Det äcklar mig!

Läste om en unge, stor som två, bokstavligt talat.. Det är ju galet att man kan tillåta sig själv att låta barnet bli såhär? Snälla.. Det är misshandel om något. Klart ungen kan sitta, han har ju sittstöd inbyggt i låren. Krypa är jag dock mer tveksam till om det är möjligt, det innebär ju en rörelse. Orkar barnet ens röra sig?

Jag blir äcklad ärligt talat.. Jag förstår inte heller föräldrarna som inte inser att ngt är fel. "Han omättliga aptit"?? No shit sherlock! Inte för att vara sån, men efter en halv pizza är jag proppmätt. En gravt överviktig människa kan äta ett par.. Det är logiskt, ju större matsäck, ju större människa. NO?

Inför föäldrakörkort!

Ärligt talat?

Ärligt talat?
Tror du jag blir ledsen?
Tror du mitt hjärta värker?
Tror du att jag saknat dig?

I didn't know you were gone til you said you came back!
Hur kan man sakna vad man glömt?
Varför skulle jag nu börjat bry mig om något som aldrig vart viktigt för mig?

Lilla vännen, du lever.
Men du lever inte för mig
och jag lever sannerligen inte för dig.

Är det bara jag?

Har läst denna rubrik ett antal gånger..
Varje gång läser jag: Mupptest eller inte?

Varför i helvete läser jag mupptest?
Alla ungar är ju inte skadade!!! =)
Men en del är inte som de borde vart..
Typ såna kaxiga fanskap!

På tal om de där böckerna...

....som jag ska skriva utifrån a "true story", dvs, skit jag hittat i tidningarna så har jag nu funnit den bästa o senaste i raden:
 Gubben var försvunnen i en herrans massa år, förmodligen drunknad, eftersom kanoten han paddlade iväg med återfanns krossad och identifierades av hustrun. Ack o ve, vilket elände.... Hon lever flera år i sorg, för att för ngt år sen när han dödsförklaras och hon tjänar multum på makens död, att; Nää, jag klarar inte detta, jag kan inte gå vidare om jag inte får begrava min man!

Nu har dock polisen fått upp en ledtråd, det påstås finnas en bild tagen för ett år sedan på ett mäklarkontor i Panama där paret posar glatt för kameran. Ett sk kort taget på de nöjda kunderna från firman. Intressant?! Hur ska detta sluta? Skall det visa sig att det hela var ett försäkringsbedägeri? Hade de hemlig kontakt alla dessa år? är det ett manipulerat foto? Visste sönerna om detta? kommer familjen att splittras nu av helt andra skäl? Mysteriet tätnar....

En främling på en vagn...

Tja fick en flipp häromdan... Var astrött o satt o halvsov på vagnen hem från vfun... Så stannar vi vid hagakyrkan o jag kikar in i vagnen på andra spåret... Då glor en kille som ser för jävla förbannad ut på mig o jag var för alldeles för trött för o titta bort.. Så vi bara stirrar på varann, och det blir så sjukt komiskt att jag börjar asgarva.. Då börjar den fan också flina o morsar lite sådär käckt! Klockrent.. Undra undra vem det var... men han log ju iallafalla =)

Då är ju frågan;
Ska jag göra en teckning av honom? Publicera den på nätet? Göra en hemsida? Verka alldeles desperat? O så kanske vi finner varann o lver lyckliga ever after?!

Nej det har jag verkligen inte lust med... Jag är störd, men inte så störd =)

Jag är finsk o jävligt het!

Hörde Markoolios nya låt på radion...
hahaha....
Tyckte bara jag ville upplysa dig!! =)

Du är mer än du tror!

Ärligt talat, du är mitt hjärta!
Har alltid älskat dig och kommer alltid göra det!
Du är så jäkla viktig för så många!
Om du bara förstod det själv!!!

Miss you love!

Thats life!

okej ärligt talat
jag tror att jag är lite störd faktiskt.
Kan man kolla om man har problem någonstans eller?
Har haft en helt klockren helg för övrigt..
Sittning på Göteborgs nation i borås... himla najs
Inte lika bra som våra sittningar...hehe
But maybe close enough..
=P

Sedan åkte jag o therese hem bakis som fan på tåget dan efter, knöööööfuullt kan jag tillägga att det var. O vi fortsatte på sittningsvisorna från kvällen innan. Inte lika uppskattat av alla? Vetekatten men vi stod brevid en gammal farfar, störtskön, o hans fru då såklart! Hon fnissa, han ville va med o sjunga. Men kunde inte alla sångerna, men han kunde n jäkla massa som var värre än våra..haha... Vi var ju ganska beskedliga faktiskt. jag som är så snäll!!! En sån riktigt underbar människa alltså! made my day! de skulle ut på operan o sociala. My fair lady om jag inte minns fel =) Najs najs.. Kvällen kom och grötsittning på hilbert var det.. Sugen? jag? not likely...  =) jag mysade med Josefin jag... Låg i varsin soffa o lyssna på musik o hade himla trevligt! Söt flicka det där! pussunge alltså... Alltså seriöst. Skvaller är skitbra! O kul... Lite ny information om de jag känner och ytterligare en dimension till deras personligheter kanske? =) i like!

Drömde för övrigt att en av mina aspar haft sex med en kille jag känner, FY FAN va irriterad jag blev alltså.. Lite intressant att jag blev just sur tycker jag. Avundsjuka är också ganska intressant faktiskt. Vad som betraktas som mitt, och när det blir mitt? mina vänner? vad går gränsen där? äger man sina vänner? har man några krav över huvudtaget? Vad är det för regler som gäller liksom? Om jag blir grinig för en sak, kan jag då förstå att andra blir det? eller har de andra regler för vad som gäller? hur vt man allas regler? Jobbigt att leva.
nu blev jag trött..
Lunch kanske? Vad tror du? Pasta kycklig o sötsur sås??

Vad ska jag göra med min fucking skjorta?

Tja bejjbe... jag vet att jag redan har postat dessa...
Tjötröv tänker du då. Älskling tänker jag =)
Anyhow... NU kommer en fortsättning på de två första...
Bäst blir ju o se alla i ordning då.... begin at the top por favor =)

O killen som filmar ska ju ha jäkla cred för att han inte mucka bråk tillbaka.
De andra hoppas jag kan titta på det här o skratta...
Det var ju ändå lite roligt =)Lite funderingar en lördag i December!

Okej nu har jag tänkt igen..
Jag är inte så smart, men ganska söt säger dom.
This is what went down;

Om man fyller på för mycket luft på en plats.. Vad händer då? Krymper man?

Om man sitter o tar livet av sig genom att sitta i en bil, och ha avgas i en slang som kommer in genom fönstret, och då tänder en cigarett, dör man snabbare då eller gör det ingen skillnad?

När väger vatten så lite att det "stannar kvar i luften"? För ibland så regnar det sånt regn som inte kommer ner utan bara svävar. Vad är det för regn?

Om man åker österut så kommer man till Kina, yes? Och åker man västerut kommer man till Usa, yes? men om man åker tillräckligt långt österut kommer du också till Usa.. Vart går gränsen för hur långt österut man kan åka innan det blir västerut?

Varför är det alltid motvind, åt vilket håll man än cyklar, på vissa sträckor?