Regn, Liseberg, mat och kärlek!

Alosoo..
Hann knappt vakna i lördags förrän det var fullt schå med att röja undan min tvätt...
Bort o in i skåpet med den alltså!
Besök ju... Dom skulle iofs kommit kl 12, men var försenade som tur var..
Jag vaknade la, ja någon gång, o han ringde o väckte mig en timme senare.
Fast då var jag ju vaken =)
Anyhow, de kom väl runt 1? Och vi satt o softa i soffan, de tog en öl jag tog mig en( drink?)dricka, och vi bestämde att det är Liseberg som gäller! Sagt o gjort, hoppar på vagnen o drar dit. De fick även uppleva en äkta gôttebossk knarkare som va hög som ett hus o lappade till en stackars snubbe som uppenbarligen satt på fel plats o tvinga honom att flytta sig efter lite hot om våld på diverse delar! Bör tilläggas att det var en kvinna! En STOR kvinna! Stackars Kizzie blev dörädd... Jag riktigt såg fruktan i ögonen, det var lite roligt ändå =)
Underbart väder alltså... Strålande sol, och klarblå himmel!
NOT! Men vitt var det o det var fukt i luften...haha... Sånt där härligt regn som inte trillar ner utan bara hänger i luften o lägger sig överallt.. Paraplyn hjälpen tyvärr inte emot sånt =)

Anyway, vi åkte la lite Balder, o Vivelvinden, det där rymdskeppet som inte slår runt längre, Lisebergsbanan o Farfarsbilarna! Kärlek! Det var väl ungefär det vi fick plats med på ett litet åkhäfte... Jag tror iofs att man kan räkna in Kållerado och Flumeride i det priset, för vi va dyngsura när vi kom därifrån! Åkte o handlade lite mat.. Och sedan hem till mi casa där den ovan nämda Kizzie lagade mat åt oss, MUMSIGT! Det är killen med K det!
Precis när vi skulel sätta oss o äta så kom Elin den lilla fan.. SÅ hon satt med men drack istället.. Den varianten funkar ju också =) Och Erik fick äta sparris, vilket han INTE va himal förtjust i..hehe..
SÅ går det, alla älskar inte allt! Anyhow... Vi drog vidare till soffan, vilket är ca 3 meter, och spelade nåt "tjejjerna emot killarna"-spel! Och nu till det bästa! Jag var sjukt bra! Så sanslöst bäst! och nej jag är INTE ödmjuk!!! =) Sedan blev killarna sura, så då började dom med bilfrågor..... DEN ÄR SNÄLL!! jag som inte ens har körkort! Kallas mobbing i vissa kretsar du!! =P Vi käka bullar o tog nåra shots, sen drog vi emot city... Nanananana... Minns inte riktigt, men vi hamnade på

inte klar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback