Gjorde ett test...

fann en länk, klickade, svarade, här är svaret!

Din mentala ålder är lagom vuxen

Du lever ett gott liv. God mat, gärna i goda vänners lag och ibland på restaurang. Kultur är också viktig näring - tycker du - men det blir mest något på tv. Du funderar inte så mycket på budget, utan kostar på dig både det ena och det andra för att förgylla vardagen. Det är du värd, tycker du. Det är viktigt med kortare resor, antingen på våren eller hösten, förutom en långresa vartannat år. Om du sportar blir det dessutom något i den stilen: skidåkning eller en exotisk dykresa på vintern. Du känner dig ung i både kropp och själ. Har du inte passerat 40-årsstrecket har du hamnat i helt rätt svarsalternativ för din ålder.
Men om du är mycket yngre är det kanske dags att passa på att busa till det lite medan det går. Du måste inte gå gallerirundor och se alla dokumentärer på tv. Någon gång kan du byta P1 på radion till schyst modern musik. Kanske har du märkt att dina jämnåriga har lite annorlunda samtalsämnen?
Är du närmare 50 än 40 år så har du också hamnat fel. Du måste inte bestiga nya höjder och byta sport en gång i kvartalet för att hålla ordning på bilringarna. Det är okej med ordentliga promenader - gärna i Skottland där det är nära till närmaste whisky-destilleri.


Länken var; http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=369&a=363205  
Enjoy!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback