Something wrong?

Jag har en underlig dröm... Jag drömmer att jag springer naken, so far so good, på ett tak! Inte vilket tak som helst.. På min gamla högstadieskola.. Och jag blir jagad. Av folk med paintballgevär.. Men de har inga kulor i för jag har allihop. Vad är detta för en skum dröm. Har haft den flera gånger nu!

För övrigt, om man snyter sig och får ont i nacken. Är det något fel på en då? Förutom snuvan alltså =)

Kommentarer
Postat av: anna

svar: ja jag går andra terminen. men var faktiskt aldrig med på nollningen så tillhörde aldrig nån grupp.

oh det är lika kul som det ser ut alltså? grymt :D måste testa det nån gång hehe

Postat av: J

Var sjutton har du paintballammunitionen? "Naken" säger du, men innebär det att du inte ens har en väska eller nåt? Måste vara rätt jobbigt att bära allt i famnen?

Hur många är de som jagar dig? VILKA är de? VARFÖR jagar de dig? För att du är NAKEN? För att du har STULIT deras ammunition? Eller är det faktiskt så att de vill skjuta JUST DIG?

Intrigen tätnar och jag kan inte låta bli att få upp en bild i huvudet av dig - Anna - som kvinnlig "Jason Bourne" (från Bourne filmerna- och böckerna; The Bourne Identity, The Bourne Supremacy och The Bourne Ultimatum).

...eller så är det bara dina innersta fantasier som spökar. Folk och fetischer :)

2008-02-13 @ 01:22:29
Postat av: Träsk

appropå... imorse 2 sekunder innan en man öppnade dörren så var jag naken. Fick på mig en badrock och hälsade glatt gomorron, han hälsade tillbaka lite ur balans och började sen skratta. Sen fortsatte han mäta temperaturer och kolla element i lägenheten.

2008-02-13 @ 13:50:55
Postat av: Anna*

J: Jag har någonslags tunna... har aldrig spelat paintball vet inte hur den där ammunitionen förvaras! men dessa ligger i en tunna... så jag springer omkring med den o kulorna bara studsar ut o lämnar färgfläckar efter mig... Så dom hittar mig hela tiden..

Det värsta är att det är mina killkompisar som jagar mig.,..haha OCH det vet jag inte heller riktit hur ajg ska tolka =)

Det kanske är en 10 st som jagar mig, mina killkompisar som sagt, och en tjej som jag råkade flirta med hennes pojkvän, men jag visste inte att han hade flickvän! vi pratade ju bara...
Varför dom jagar mig vet jag inte, och varför jag snott tunnan vet jag inte, men ja vet att jag måste bort fort.... Drömmar alltså..

2008-02-14 @ 14:39:01
URL: http://snyggannas.blogg.se
Postat av: Anna*

träsk: öppnar män din dörr hur som helst? Min dörr öppnades av tre män en gång när jag låg och sov.. jag blev faktiskt ganska rädd när jag gick ut i hallen och såg dem. De blev ganska rädd för mig med, o frågade om det var bättre om de kom tillbaka senare.. Det tyckte jag=)

2008-02-14 @ 14:40:17
URL: http://snyggannas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback