Till dig din bittra person =P

Hihi, jag fick en riktigt bitter människa hit, gud vad roligt =) Hoppas att du lever ett gott liv trots allt =)
Den går under namnet BERG! oj oj oj, en gigant, en bjässe..
Men men, alla kan vi inte le samtidigt, hur skulle det se ut?

Kommentarer
Postat av: Träsk

Här har det hänt grejer! Tempo, bilder, kärlek, skryt och för att sluta cirkeln, bitterhet! Ett rejält dagsverk om jag får säga det åt dig själv. :)

2008-01-28 @ 21:15:35
Postat av: Anna*

Haha japps... Ibland har man tur!! =)

Postat av: Berg

Jaså, bitter säger du?
Är allt annat än bitter, blir bara irriterad över att du skriver som en fjortis!
Lär dig skriva blogg som man ska skriva, och börja bete dig som en vuxen, har ju svårt att du tro att du är 14, med tanke på ditt utseende!
ville mest bara va trevlig och tipsa dig om hur man kan skriva om man vill att folk ska ta din blogg seriöst! Inte är väl jag en bitter människa för de?

2008-01-29 @ 12:50:04
Postat av: Anna*

Ok, högst ärade medmänniska... Hur anser du att jag bär skriva för att tillfredställa dig då? Grammatiskt korrekt, ja så långt är jag med. Vad är det förutom det jag bör förändra för att min blogg skall falla dig i smaken?
För övrigt, borde en blogg tas seriöst? Det är inte mitt jobb att blogga direkt. Det är inte ett forum att söka jobb heller, inget åt det hållet faktiskt, snarare en uppdatering för dem som känner mig om vad som händer i mitt liv.
Jag känner ingen som heter berg, förmodligen inte heller dig, eftersom du uppenbarligen kännder dig nödgad att fråga om min ålder, samt kommentera mitt utseende. Vad du skriver på minneslappar, eller i din dagbok, är det grammatiskt korrekt? Tråkigt för din del i såfall.. Mina tankar är inte korrigerade efter språkregler, något jag för övrigt finner urbota trist!

Däremot jiddrar jag gärna med människor som du. jag kan skriva ordentligt, om jag känner för det.
i just dont!

2008-01-29 @ 21:15:01
URL: http://snyggannas.blogg.se
Postat av: J

Det här är verkligen något av det löjligaste jag sett..

Vi har en tjej som av helt privata skäl skriver en internetdagbok - en blogg.

Så har något rötägg som kallar sig "Berg" hittat hit. Denna Berg är självutnämnd språk- och rättstavnings fascist som dessutom tycks vara smått attraherad av bloggförfattaren.

@ Berg:
Om det nu sticker så mycket i ögonen att läsa den här bloggen, varför återvänder du? Att påstå att "bloggen är dålig" men samtidigt vara en så flitig läsare av den är bara löjligt.

...Allt detta snack om "ålder" och "mognad" blir ganska överflödigt att kommentera av förklarliga skäl. Ha.

Det är inte svårare än att du håller dig borta om det inte passar. Jag är övertygad om att Anna klarar sig bra utan dina spydigheter.

2008-01-30 @ 00:04:14
Postat av: Anna*

Tack!!!! =D

2008-01-30 @ 01:18:24
URL: http://snyggannas.blogg.se
Postat av: Anna*

För övrigt tror jag inte Berg är seriös. ingen människa är la så urbota dum att man läser en blogg man tycker är tråkig, dessutom återvänder?! Herregud jag hade lite högre förhoppningar om människosläktet än så. Det är uppenbart någon som driver med mig =)

Kul skämt! =)
Stördo =P

2008-01-30 @ 01:27:00
URL: http://snyggannas.blogg.se
Postat av: Träsk

Här har vi en som inte behöver beskyddas märker jag. :) Jag missar alltid all action när jag går på biografen. Byt för guds skull inte skrivsätt, det var därför jag började läsa.

2008-01-30 @ 12:26:11
Postat av: Anna*

Vad ska jag säga då?
Första gången var det ju mest skrattretande att han ens kommenterade en så dålig blogg som min... Ooops, my bad!! Men att fanskapet sedan återvänder säger mer om honom än om mig....

Träsk
Hoppas filmen var bra =) vad var det för ngn?

2008-01-30 @ 15:00:59
URL: http://snyggannas.blogg.se
Postat av: Träsk

Det var en tårdrypande, oscarsvinnande National Treasure. :) Att det blev den berodde 98% på att det var den i stora salongen (bergakungen). Han ville så gärna se salongen så jag hade inte hjärta att säga nej. Men ärligt talat uppskattade jag filmen för var den var och var nöjd allt som allt! Allt har sin tid och plats.

2008-01-30 @ 16:57:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback