Hallå babe

Inatt var en redigt osovig natt vill jag lova.... Herregud! Du vet, det var match igår. Spanien-Portugal. Jag behövde inte se matchen för att veta att det blev 4-2. Däremot Visste jag inte vilket lag som vann. Även om jag hade en aning. Det är nämligen såhär att jag har haft en förmåga att jinxa. Det lag jag säger skall vinna en match. Har förlorat. Rätt av. Varje gång jag försökt. Alltså, körde jag med omvänd psykologi. Typiskt att det skulle dröja till Sveriges tredje match att jag skulle lära mig det. Så att vi åkte urr turneringen.. men men... Back to the story.
Spanien vann, givetvis var jag ju tvungen att kolla vem som vann efter att skrikaporna slutat vråla sådär framåt natten. Spanien 4 - Portugal 2. Check mate. Men för all del, bara för att de slutat vråla: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! betyder det inte att dessa gossar blev tysta, nej nej nej.... Segerfest! Givetvis!
Men tro inte att festen var slut efter segerfesten! Nej nej nej, efterfest! De höll på till efter 2 någon gång. Mumsigt. Sen somnade jag.
Vaknar igen, tänker: Är det redan morgon? kollar på klockan. Njae. 03:20. Varför vaknar jag nu? Jodu, då ska sopebilen köra sin lilla runda.. upp för gatan, nerför gatan, och uppför gatan igen. Svinbra! Varför ska man sova mitt i natten?
Sedan ringer klockan. Dags att kliva upp. Klockan är 05.15. *stor gäsp* Ok, vi studsar till jobbet... och med vi menar jag givetvis jag och mitt ego. Vad annars!? Kommer dit, första barnet BÖRJAR INTE 06.15! Utan har fått sovmorgon. Jaha vad trevligt då! Sitter o väntar o väntar o väntar. Sen kommer första barnet och dagen kunde börja....
Slutade iallafalla tidigt, åkte in till stan för att köpa en ny parfym. Den andra har tydligen gått upp i rök? Jag misstänker nåt fuffens! Så nu råkade jag köpa 2, men dom ser bra ut och luktar rätt gott med :) Sen köpte jag faktiskt en skylt till dörren med. För trot eller ej. Men jag har saknat en. Men inte längre. Nu är ALLA välkomna hit! Det står nämligen på dörren!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback